Baby vak, nebo lehátko?

654
12.9.11 10:46

Baby vak, nebo lehatko?

Ahoj, pomalu porizujeme vybavicku, resp. zatim nad ni hlavne dumame a dostali jsme se k bodu: baby lehaci vak (viz. obr), nebo klasicke lehatko (popr. oboji)?
Shanim recenze, zkusenosti, plusy a minusy a budu vdecna za kazdou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
12.9.11 11:15

Záleží, na co to chceš… Já jsem pořídila lehátko, aby na mě mimčo vidělo, když budu něco dělat. Z toho vaku asi moc neuvidí, ale jestli to chceš jenom na přenesení, že bude s tebou v místnosti a třeba tam i zadřímne, tak to nevypadá zle (já budu mít na tohle košík na kolečkách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.9.11 11:34

Pořídila bych lehátko.. Naše malá je hrozně zvědavá a chce vše vidět. Jakmile ji položim na rovno, musím být nad ní a povídat jí, ale v lehátku sleduje, co se kolem děje.. a to jí jsou teprve 2 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.9.11 11:35

Já mám lehátko a teď ho hlavně využívám na krmení. :palec:

• Citovat
  • Upravit
654
12.9.11 12:04
Angua píše:
Záleží, na co to chceš… Já jsem pořídila lehátko, aby na mě mimčo vidělo, když budu něco dělat. Z toho vaku asi moc neuvidí, ale jestli to chceš jenom na přenesení, že bude s tebou v místnosti a třeba tam i zadřímne, tak to nevypadá zle (já budu mít na tohle košík na kolečkách).

No, chtela jsem ho misto lehatka a v podstate i misto druhe postylky (v planu byl nejaky kosik na koleckach). Vak je plneny temi perlickami, tak na lezeni by mel byt ok. Ale je fakt, ze kdyz bude Junior vzhuru, bude chtit asi koukat, a na to je nejspis lepsi lehatko, to me nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
12.9.11 12:16

Ahoj šla bych do obyčejného lehátka. Tím jak jde polohovat, ho časem využiješ i na krmení a hlavně je důležité, že můžeš prcka houpat, když je neklidný. A samozřejmě, lehátko je výrazně lehčí a skladnější jak ten vak. Líp se ti bude přenášet z místnosti do místnosti i s miminkem a taky se asi líp vejde do auta, když někam pojedete. Za mě určitě lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.11 20:37

ahoj … tak ja se priznam,ze baby vak jsem jeste nevidela … ale kamaradka ma lehatko a polohovat nejde … nevite nekdo nejaky odkaz na to polohovaci lehatko? … uvazuju o necem takovem … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.9.11 20:42
salme píše:
ahoj … tak ja se priznam,ze baby vak jsem jeste nevidela … ale kamaradka ma lehatko a polohovat nejde … nevite nekdo nejaky odkaz na to polohovaci lehatko? … uvazuju o necem takovem … :-)

Treba tohle, to mame predbezne vybrane my http://www.malvik.cz/…ubble-Simple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.9.11 20:44

jeste obrazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.11 21:18

Jee … dekuju moc … ja sem zatim koukala od Patrona,ale nvm,jestli to jde polohovat … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.9.11 23:47

Od Patrona polohovat jde, máme ho doma :mrgreen:

Pak máme ještě Fisher Price tohle (to patroní jsme totiž dostali za kačku ke kočáru, až když jsme měli tohle) a to se taky polohovat dá.

http://detsky-bazar.megainzerce.cz/…23101618.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
14.9.11 07:28

Tak lehátek je spousta, dobrá jsou Chicco, FP, Hauck nebo se mi líbí i Babypoint.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.9.11 08:18

To FP je fajn, že je pak křesilko a využije se dlouho. Samík ho využívá dodnes a mám vážnou obavu, že chudák mimino skončí v Patroním bez hrazdičky, protože mu ho prostě nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák