Online nákup potravin

578
17.9.11 18:21

on line nákup potravin

Nedá mi to se vás nezeptat, zda by ste uvítaly nákupy potravin,drogerie a pod.on line s dovozem přímo domů, a to nejen ve velkých městech, ale i na vesnicích.Nákupní systém by obsahoval i dvakrát týdně aktualizované akční letáky dostupných řetězců.Měly byste zájem takový systém využívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
17.9.11 18:24

vše je o penězích…už jsem se po tom loni scháněla když jsme byli po nehodě bez auta a zatím je to tedy finančně velmi nevýhodné… https://www.emimino.cz/…s-net-57146/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.9.11 18:26

Tak já rozhodně ano. Ale muselo by to být s vynáškou až do bytu. A poslíček by si teda pěkně mákl… :mrgreen: (teď to oddřu já, manžel nestíhá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
17.9.11 18:29

taktéž bych uvítala, ale samozřejmě záleží i na ceně :) za jednu donášku velkého nákupu bych byla ochotná dát 150 - 200,–Kč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.9.11 19:59

Asi občas jo, ale jsem teď zvyklá nakupovat s dítětem denně. Jedna je to taková náplň dne - z hřiště jdeme nakoupit a pak z toho uvažíme. Jednak nakupuji hodně ovoce a zeleninu a chci čerstvé.
Záeží i na ceně - ceny by musely být srovnatelné. Za dopravné bych byla ochotná i něco připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
17.9.11 20:04

Ovsemze, akorat by musely byt levne ceny. Priplatila bych taky tak 200 Kc za dovoz. Jenze nakupujem v Globu, tomu se asi zadny obchod cenami nevyrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
17.9.11 20:07

Tak určitě by to bylo supr,já totiž nesnáším nákupy :-D Ale nevím zda by se to vyplatilo finančně,při dnešních cenách benzinu atd.Ale třeba kolem 200kč bych ochotná byla dát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.9.11 20:32

Taky bych byla pro,pritel maka od rana do vecera,takze jsou vetsinou nakupy na me,nekdy teda jedem o vikendu autem,ted uz jsme nebyli taky nejaky patek :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.9.11 20:48

ty jo něco takovýho je můůůj sen :mrgreen: nesnáším nakupování a to by byla pohoda, sednout večer s kávou k pc a ráno mít nákup doma :mrgreen: …nechápu proč to ten kauf či hypernova či lidl ( vše u nás v městě) už nezavedl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
17.9.11 21:36

Tak to je sen mého :srdce: :-D Bydlíme na venkově a na nákupy většinou jezdíme do města. Pokaždé si přiveze parádní migrénu, protože nákupy nesnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
17.9.11 21:38

Já bych to brala všema deseti :palec: . Pracuju na 12-ctky a z práce to mám jentaktak na bus. Takže větší nákupy např. v globusu dělám spíše vyjímečně a to pro mě pak manžel musí dojet (já zatím auto nemám). Nu a když jsem doma, tak nejbližší obchod mám cca 2 Km v sousední vesnici. Takže taky nic moc nákupy nedělám, neumím odhadnout množství a pak to sotva dovleču domu :mrgreen::cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
17.9.11 22:01
Pudloslava píše:
Ovsemze, akorat by musely byt levne ceny. Priplatila bych taky tak 200 Kc za dovoz. Jenze nakupujem v Globu, tomu se asi zadny obchod cenami nevyrovna.

Jakože je Globus nejlevnější? 8-o Kouknu se na profil, odkud jsi :-) Protože u nás (Ústecký kraj) je Globus bezkonkurenčně nejdražší. Snad jedině Interspar se mu vyrovná. Ale jinak Tesco, HyperAlbert, Kaufland, Lidl, Penny - vše levnější. O dost. Je fakt, že do „našeho“ Globusu jezdí nakupovat Němci a tak jsou ceny vyšponované nahoru :nevim:

A k tématu - asi bych to využila. Jak zde už padlo, tak 150 - 200 Kč za doručení mi přijde rozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.9.11 22:11

Urcite bych to uvitala, vim, ze uz tady jedna diskuze byla. Jenze u nas jsou zidi a to by byla palka za rozvoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
18.9.11 01:08

Bylo by to super, pokud by to byl větší nákup, tak bych brala dovoz zdarma, jako je to třeba u několika webových prodejců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
18.9.11 06:43
strace píše:
Pudloslava píše:

Jakože je Globus nejlevnější? 8-o Kouknu se na profil, odkud jsi :-) Protože u nás (Ústecký kraj) je Globus bezkonkurenčně nejdražší. Snad jedině Interspar se mu vyrovná. Ale jinak Tesco, HyperAlbert, Kaufland, Lidl, Penny - vše levnější. O dost. Je fakt, že do „našeho“ Globusu jezdí nakupovat Němci a tak jsou ceny vyšponované nahoru :nevim:

A k tématu - asi bych to využila. Jak zde už padlo, tak 150 - 200 Kč za doručení mi přijde rozumné.

covece u nas (Cakovice) je Globus nejen nejlevnejsi (az na nektere púolozky), ale i nejkvalitnejsi obchod. ma super maso, pecivo, zbozi v kaci skoro vzdycky je nebo doplnej, a pro nas superdulezite - velka nabidka bezlepkovych potravin, ktere jsou dobre oznacene. Hned vedle je tesco, 2× se nam podarilo byt v obou hnedka po sobe a ono je to hnedka videt, co maji lidi radeji. V Tescu zaparkujes hned u vchodu a prochazis se osamocena v obchode, u Globusu nejdriv pul hodiny objizdius parkoviste a pak jdes valcit s kosikama. presto se to lidem vyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák