Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nedá mi to se vás nezeptat, zda by ste uvítaly nákupy potravin,drogerie a pod.on line s dovozem přímo domů, a to nejen ve velkých městech, ale i na vesnicích.Nákupní systém by obsahoval i dvakrát týdně aktualizované akční letáky dostupných řetězců.Měly byste zájem takový systém využívat?
vše je o penězích…už jsem se po tom loni scháněla když jsme byli po nehodě bez auta a zatím je to tedy finančně velmi nevýhodné… https://www.emimino.cz/…s-net-57146/
Tak já rozhodně ano. Ale muselo by to být s vynáškou až do bytu. A poslíček by si teda pěkně mákl…
(teď to oddřu já, manžel nestíhá)
taktéž bych uvítala, ale samozřejmě záleží i na ceně
za jednu donášku velkého nákupu bych byla ochotná dát 150 - 200,–Kč ![]()
Asi občas jo, ale jsem teď zvyklá nakupovat s dítětem denně. Jedna je to taková náplň dne - z hřiště jdeme nakoupit a pak z toho uvažíme. Jednak nakupuji hodně ovoce a zeleninu a chci čerstvé.
Záeží i na ceně - ceny by musely být srovnatelné. Za dopravné bych byla ochotná i něco připlatit.
Ovsemze, akorat by musely byt levne ceny. Priplatila bych taky tak 200 Kc za dovoz. Jenze nakupujem v Globu, tomu se asi zadny obchod cenami nevyrovna.
Tak určitě by to bylo supr,já totiž nesnáším nákupy
Ale nevím zda by se to vyplatilo finančně,při dnešních cenách benzinu atd.Ale třeba kolem 200kč bych ochotná byla dát ![]()
Taky bych byla pro,pritel maka od rana do vecera,takze jsou vetsinou nakupy na me,nekdy teda jedem o vikendu autem,ted uz jsme nebyli taky nejaky patek
![]()
ty jo něco takovýho je můůůj sen
nesnáším nakupování a to by byla pohoda, sednout večer s kávou k pc a ráno mít nákup doma
…nechápu proč to ten kauf či hypernova či lidl ( vše u nás v městě) už nezavedl ![]()
Tak to je sen mého
Bydlíme na venkově a na nákupy většinou jezdíme do města. Pokaždé si přiveze parádní migrénu, protože nákupy nesnáší.
Já bych to brala všema deseti
. Pracuju na 12-ctky a z práce to mám jentaktak na bus. Takže větší nákupy např. v globusu dělám spíše vyjímečně a to pro mě pak manžel musí dojet (já zatím auto nemám). Nu a když jsem doma, tak nejbližší obchod mám cca 2 Km v sousední vesnici. Takže taky nic moc nákupy nedělám, neumím odhadnout množství a pak to sotva dovleču domu
. ![]()
Pudloslava píše:
Ovsemze, akorat by musely byt levne ceny. Priplatila bych taky tak 200 Kc za dovoz. Jenze nakupujem v Globu, tomu se asi zadny obchod cenami nevyrovna.
Jakože je Globus nejlevnější?
Kouknu se na profil, odkud jsi
Protože u nás (Ústecký kraj) je Globus bezkonkurenčně nejdražší. Snad jedině Interspar se mu vyrovná. Ale jinak Tesco, HyperAlbert, Kaufland, Lidl, Penny - vše levnější. O dost. Je fakt, že do „našeho“ Globusu jezdí nakupovat Němci a tak jsou ceny vyšponované nahoru ![]()
A k tématu - asi bych to využila. Jak zde už padlo, tak 150 - 200 Kč za doručení mi přijde rozumné.
Urcite bych to uvitala, vim, ze uz tady jedna diskuze byla. Jenze u nas jsou zidi a to by byla palka za rozvoz.
Bylo by to super, pokud by to byl větší nákup, tak bych brala dovoz zdarma, jako je to třeba u několika webových prodejců.
strace píše:Pudloslava píše:
Ovsemze, akorat by musely byt levne ceny. Priplatila bych taky tak 200 Kc za dovoz. Jenze nakupujem v Globu, tomu se asi zadny obchod cenami nevyrovna.Jakože je Globus nejlevnější?
A k tématu - asi bych to využila. Jak zde už padlo, tak 150 - 200 Kč za doručení mi přijde rozumné.Kouknu se na profil, odkud jsi
Protože u nás (Ústecký kraj) je Globus bezkonkurenčně nejdražší. Snad jedině Interspar se mu vyrovná. Ale jinak Tesco, HyperAlbert, Kaufland, Lidl, Penny - vše levnější. O dost. Je fakt, že do „našeho“ Globusu jezdí nakupovat Němci a tak jsou ceny vyšponované nahoru
covece u nas (Cakovice) je Globus nejen nejlevnejsi (az na nektere púolozky), ale i nejkvalitnejsi obchod. ma super maso, pecivo, zbozi v kaci skoro vzdycky je nebo doplnej, a pro nas superdulezite - velka nabidka bezlepkovych potravin, ktere jsou dobre oznacene. Hned vedle je tesco, 2× se nam podarilo byt v obou hnedka po sobe a ono je to hnedka videt, co maji lidi radeji. V Tescu zaparkujes hned u vchodu a prochazis se osamocena v obchode, u Globusu nejdriv pul hodiny objizdius parkoviste a pak jdes valcit s kosikama. presto se to lidem vyplati.