Jaký tablet pro děti do auta

362
5.12.14 13:04

jaký tablet pro děti do auta

Ahoj, prosím o radu, jaký koupit do auta tablet pro dítě? a jaký držák na to? je nějaký univerzální? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
5.12.14 13:23

Z toho se nam dite v auto poblilo, pozor :mrgreen: nastesti to byl muj tablet, takze zadny zbytecny nakup. Nedivim se, sama se v aute muzu koukat jenom z okenka, jinak se mi dela hrozne blbe, a maly to ma asi po mne. Uz ho sam ani podruhe nechtel chudak, radsi zacal byt v aute hodny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
5.12.14 13:25

@nakukovatelka fakt 8o teda mě se taky dělá v autě špatně při čtení, ale kdysi jsme v autobuse při dálkových cestách koukali na tv a to mi nevadilo…

My se příští rok chystáme na delší cestu a taky jsem přemýšlela, jak to uděláme. Je vůbec možný přimontovat někam ten tablet tak, aby na to viděli dvě děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.12.14 13:28

@Moise tak tv nekde v autobuse daleko prede mnou mi taky nevadi, ale proste nemuzu koukat na něco, co je uvnitř v aute, blizko prede mnou a nejak se to míhá (a cist taky ne) - omlouvam se zakladatelce za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
5.12.14 13:32

My měli nejdřív dvd přehrávač kde se pustilo víc krátkých pohádek nebo jedna dlouhá (jezdíme 2 hodinové cesty) a když se nám rozbil tak jsme pořídili tablet. Byl kupovaný domů jako pro celou rodinu a využíván i na cesty pro děti. doma dětem pod dohledem. Je tolepší než dvd určitě protože tam malá má i naučné hry a ovládá si to sama. Špatně jí nikdy nebylo. Máme Samsung galaxy tab 7.0 a spokojenost. Te%d přemýšlím pomalu nad nějakým obyčejný pro druhého ale zatím to zvládáme ale to bych určo koupila něco levného. Měl by to opravdu jen do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.12.14 13:36

Na držák pozor, já koupila s tím, že jsou univerzální pro 7-10, a 7 nám tam teda hodně plandala, šlo to upevnit jen z jedné strany, jako drželo to, ale dobrý to fakt nebylo. jinak jaký tablet, to je asi celkem jedno, fajn je dobrá výdrž baterky, i když to jde nabíjet i ze zapalovače. každopádně my tablety v aute velmi rychle zase zrušili, kluci oba blili jak aminy, s tabletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.12.14 13:44

Tak my do auta koupili tablet značky Prestigio. Malej (2 roky) sleduje pohádky. DOkonce..on který zvracel často, přestal v autě zvracet. K tomu se koupí „držák na tablet do auta“..montuje se to na přední opěrky. My koupili ještě ochranou folii na tablet, aby se v případě nehody netříštilo to drobné sklo na děti. KOmu někdy upadlo dotykové zařízení, jistě ví o čem mluvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
5.12.14 14:56

@kasandra7 a jaký máte tablet? Já přemýšlím o tomhle http://store.apple.com/…ngo-pro-ipad?…

Syn tam má teď televizku (filmy sleduje z flashky) a z uni držáku pořád sklouzává… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
5.12.14 14:58
@Moise píše:My se příští rok chystáme na delší cestu a taky jsem přemýšlela, jak to uděláme. Je vůbec možný přimontovat někam ten tablet tak, aby na to viděli dvě děti?

http://www.tchibo.cz/…0052614.html

V e-shopu to sice hlásí, že je mají vyprodaný, ale zkus prodejny - popř. občas mrkni na jejich stránky (stává se, že se tam vyprodaný výrobek časem znovu objeví v nabídce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
5.12.14 19:12

@slavuska1 a to máte na dvě děti dva tablety nebo koukají na jeden? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.12.14 19:18
@Moise píše:
@slavuska1 a to máte na dvě děti dva tablety nebo koukají na jeden? :think:

původně jsme koupili 2, ale jeden kluci rozflákali, tak už mají jeden dohromady, a i ten je teď na reklamaci. do auta bych ale vzala 2, tam si nedovd u představit, že by koukali na jeden, ale jak říkám, my to v autě nepoužíváme, mě už nebaví převlíkat poblitý děti, a jezdit v tom smradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
5.12.14 19:26

@slavuska1 no to je mi jasný :mrgreen: :mrgreen: My pojedeme v létě tak 5-6 hodin, starší to dá, spíš mám obavy o mladší, jinak oni nejsou blící naštěstí. Tablet právě nemáme, nějak nepotřebujeme, pořizovala bych ho vyloženě kvůli té cestě a to dva fakt ne :D Tak budeme muset vymyslet jinou zábavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.12.14 20:02
@Moise píše:
@slavuska1 no to je mi jasný :mrgreen: :mrgreen: My pojedeme v létě tak 5-6 hodin, starší to dá, spíš mám obavy o mladší, jinak oni nejsou blící naštěstí. Tablet právě nemáme, nějak nepotřebujeme, pořizovala bych ho vyloženě kvůli té cestě a to dva fakt ne :D Tak budeme muset vymyslet jinou zábavu :mrgreen:

no tak starší trošičku blicí byl, ale spíš že to měl vsugerovaný, jelikož se nadavoval už při sednutí do stojícího auta, při jízdě se poblinkal snad 2 krát, ale maldší vůbec, no koupili jsme tablety, a vyrazili na lipno na víkend, a celý víkend jezdili ve smradlavým autě :roll: sotva jsme to provizorně vytřeli, a trochu vyvětrali na mikro mezírku, sedli jsme do auta, a do hodiny bylo nablito znova :lol: tka nám došlo, že to asi ty tablety, tak jsme je sebrali, a byl klid. pak jsme byli v Tatrách 2 měíce nato, 7 hodin cesty, a pohoda. hlavně vyjet tak, aby děti spaly aspoň půlku cesty, a dělat pauzy, žádnou extra zábavu jsme nevymýšleli, a bylo to celkem v klidu, bylo jim 4roky, a necelých 2,5. :) starší teda chvíli kňoural ke konci, ale mladší byl v pohodě, on jezdí autem rád. každopádně bych to nehrotila, oni to nějak zvládnou, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
5.12.14 20:09

@slavuska1 no my pojedeme do Alp, děti 2,5 roku a 6 let, ale právě budeme vyjíždět ráno, jedeme tři rodiny a ač všechny mají děti, tak všichni chtějí vyjet ráno :zed: :zed: Tak spát asi nebudou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.12.14 20:25
@Moise píše:
@slavuska1 no my pojedeme do Alp, děti 2,5 roku a 6 let, ale právě budeme vyjíždět ráno, jedeme tři rodiny a ač všechny mají děti, tak všichni chtějí vyjet ráno :zed: :zed: Tak spát asi nebudou :roll:

tak my jeli taky ráno, ale u nás to je ok, kluci tou dobou vstávali okolo 10, takže jsme je v půl 7 vzbudili, a v 7 naložili do auta, tak než jsme projeli Prahou, byli tuzí, a probudili se až ve Zlíně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák