Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím o radu, jaký koupit do auta tablet pro dítě? a jaký držák na to? je nějaký univerzální? děkuji
Z toho se nam dite v auto poblilo, pozor
nastesti to byl muj tablet, takze zadny zbytecny nakup. Nedivim se, sama se v aute muzu koukat jenom z okenka, jinak se mi dela hrozne blbe, a maly to ma asi po mne. Uz ho sam ani podruhe nechtel chudak, radsi zacal byt v aute hodny
@nakukovatelka fakt
teda mě se taky dělá v autě špatně při čtení, ale kdysi jsme v autobuse při dálkových cestách koukali na tv a to mi nevadilo…
My se příští rok chystáme na delší cestu a taky jsem přemýšlela, jak to uděláme. Je vůbec možný přimontovat někam ten tablet tak, aby na to viděli dvě děti?
@Moise tak tv nekde v autobuse daleko prede mnou mi taky nevadi, ale proste nemuzu koukat na něco, co je uvnitř v aute, blizko prede mnou a nejak se to míhá (a cist taky ne) - omlouvam se zakladatelce za OT
My měli nejdřív dvd přehrávač kde se pustilo víc krátkých pohádek nebo jedna dlouhá (jezdíme 2 hodinové cesty) a když se nám rozbil tak jsme pořídili tablet. Byl kupovaný domů jako pro celou rodinu a využíván i na cesty pro děti. doma dětem pod dohledem. Je tolepší než dvd určitě protože tam malá má i naučné hry a ovládá si to sama. Špatně jí nikdy nebylo. Máme Samsung galaxy tab 7.0 a spokojenost. Te%d přemýšlím pomalu nad nějakým obyčejný pro druhého ale zatím to zvládáme ale to bych určo koupila něco levného. Měl by to opravdu jen do auta.
Na držák pozor, já koupila s tím, že jsou univerzální pro 7-10, a 7 nám tam teda hodně plandala, šlo to upevnit jen z jedné strany, jako drželo to, ale dobrý to fakt nebylo. jinak jaký tablet, to je asi celkem jedno, fajn je dobrá výdrž baterky, i když to jde nabíjet i ze zapalovače. každopádně my tablety v aute velmi rychle zase zrušili, kluci oba blili jak aminy, s tabletem.
Tak my do auta koupili tablet značky Prestigio. Malej (2 roky) sleduje pohádky. DOkonce..on který zvracel často, přestal v autě zvracet. K tomu se koupí „držák na tablet do auta“..montuje se to na přední opěrky. My koupili ještě ochranou folii na tablet, aby se v případě nehody netříštilo to drobné sklo na děti. KOmu někdy upadlo dotykové zařízení, jistě ví o čem mluvím ![]()
@kasandra7 a jaký máte tablet? Já přemýšlím o tomhle http://store.apple.com/…ngo-pro-ipad?…
Syn tam má teď televizku (filmy sleduje z flashky) a z uni držáku pořád sklouzává… ![]()
@Moise píše:My se příští rok chystáme na delší cestu a taky jsem přemýšlela, jak to uděláme. Je vůbec možný přimontovat někam ten tablet tak, aby na to viděli dvě děti?
http://www.tchibo.cz/…0052614.html
V e-shopu to sice hlásí, že je mají vyprodaný, ale zkus prodejny - popř. občas mrkni na jejich stránky (stává se, že se tam vyprodaný výrobek časem znovu objeví v nabídce).
@slavuska1 a to máte na dvě děti dva tablety nebo koukají na jeden? ![]()
@Moise píše:
@slavuska1 a to máte na dvě děti dva tablety nebo koukají na jeden?
původně jsme koupili 2, ale jeden kluci rozflákali, tak už mají jeden dohromady, a i ten je teď na reklamaci. do auta bych ale vzala 2, tam si nedovd u představit, že by koukali na jeden, ale jak říkám, my to v autě nepoužíváme, mě už nebaví převlíkat poblitý děti, a jezdit v tom smradu ![]()
@slavuska1 no to je mi jasný
My pojedeme v létě tak 5-6 hodin, starší to dá, spíš mám obavy o mladší, jinak oni nejsou blící naštěstí. Tablet právě nemáme, nějak nepotřebujeme, pořizovala bych ho vyloženě kvůli té cestě a to dva fakt ne
Tak budeme muset vymyslet jinou zábavu ![]()
@Moise píše:
@slavuska1 no to je mi jasný![]()
My pojedeme v létě tak 5-6 hodin, starší to dá, spíš mám obavy o mladší, jinak oni nejsou blící naštěstí. Tablet právě nemáme, nějak nepotřebujeme, pořizovala bych ho vyloženě kvůli té cestě a to dva fakt ne
Tak budeme muset vymyslet jinou zábavu
no tak starší trošičku blicí byl, ale spíš že to měl vsugerovaný, jelikož se nadavoval už při sednutí do stojícího auta, při jízdě se poblinkal snad 2 krát, ale maldší vůbec, no koupili jsme tablety, a vyrazili na lipno na víkend, a celý víkend jezdili ve smradlavým autě
sotva jsme to provizorně vytřeli, a trochu vyvětrali na mikro mezírku, sedli jsme do auta, a do hodiny bylo nablito znova
tka nám došlo, že to asi ty tablety, tak jsme je sebrali, a byl klid. pak jsme byli v Tatrách 2 měíce nato, 7 hodin cesty, a pohoda. hlavně vyjet tak, aby děti spaly aspoň půlku cesty, a dělat pauzy, žádnou extra zábavu jsme nevymýšleli, a bylo to celkem v klidu, bylo jim 4roky, a necelých 2,5.
starší teda chvíli kňoural ke konci, ale mladší byl v pohodě, on jezdí autem rád. každopádně bych to nehrotila, oni to nějak zvládnou, neboj ![]()
@slavuska1 no my pojedeme do Alp, děti 2,5 roku a 6 let, ale právě budeme vyjíždět ráno, jedeme tři rodiny a ač všechny mají děti, tak všichni chtějí vyjet ráno
Tak spát asi nebudou ![]()
@Moise píše:
@slavuska1 no my pojedeme do Alp, děti 2,5 roku a 6 let, ale právě budeme vyjíždět ráno, jedeme tři rodiny a ač všechny mají děti, tak všichni chtějí vyjet ráno![]()
Tak spát asi nebudou
tak my jeli taky ráno, ale u nás to je ok, kluci tou dobou vstávali okolo 10, takže jsme je v půl 7 vzbudili, a v 7 naložili do auta, tak než jsme projeli Prahou, byli tuzí, a probudili se až ve Zlíně ![]()