Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahój, může mi prosím někdo poradit, je toto dobrý notas? http://www.okay.cz/…gb-500gb-w8/
@esmeralda44 No, co k tomu napsat, má to nic moc procesor a z mého pohledu tragické rozlišení, plus to není na nošení v tašce, ale zas na druhou stranu záleží na co to člověk chce a za tu cenu to nemusí být na určité využití špatné.
@esmeralda44 Asi jak na co, co s ním chceš dělat, co od něj očekáváš. Za 6 tisíc bych nečekala žádné zázraky ![]()
K tomu, zda je dobrý či špatný nevím, ale jak už psala @j.a.n.i1, musíš si ujasnit co chceš na počítači dělat, co pouštět, jak často ho budeš nosit v ruce či na zádech, nebo ho budeš mít v podstatě jen na stole. Jaké aplikace tam budeš chtít dát (velikost paměti) apod.
Cenu posoudit neumím, ale i když je to dvoujádro, tak 1GHz je tragédie. Paměti dobrý, disk taky ale ten procesor
to mi přijde pomalý i na prohlížení internetu. Nehledě na to, že win 8 jsou pro to docela nepraktický. Ano jsou nový, jsou moderní, ale na takovej procesor tak možná win XP. Toť můj názor
@Spokojení XP už nedělají, problém je, že skoro všechny not. jsou teď s osmičkama.
@vokishka píše:
@Spokojení XP už nedělají, problém je, že skoro všechny not. jsou teď s osmičkama.
Tak dá se uprgradovat na 8.1 a ty celkem slušně běhají i na horších strojích…
@vokishka Já vím že už skončily.
@j.a.n.i1 To jo, ty už jsou o něco lepší, já si je instalovala minulej týden.
Pokud ho mas na polozeni stul a na internet a max kancelarske aplikace, tak bych rekla, ze v pohode. Spis bych si davala bacha, pokud ho chces casto nekam nosit, tyhle levne „plastaky“ to spatne snaseji (uz to v rodine dva podobne nerozdychaly, jednomu odesel disk a jednomu takove ty spoje v ohybu) ![]()