Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky nevíte, kde se dá sehnat třeba i neoriginál display na mobil? je v Brně nějáká opravna, prodejna, kde by se to dalo sehnat? display je totálně popraskaný, snad každé místečko, úplně rozříštěný a oprava 2800,– to je pomalu cena mobilu, proto se ptám na alternativní řešení, ale tuším že asi jiné řešení není, než že mobil je kaput. Je nový cca půl roku. díky ![]()
@madrianova jestli myslíš jen ten skleněný kryt na dotykáči? Tak jsem koukala na ebay. Ségra má taky rozbitý, byl snad cca za 300. pokud opravdu display celý, tak to se snad ani dnes nevyplatí ![]()
No, ta výměna je dost drahá, můj chlap za to dal asi 4000
Já mám ted taky prasklý display a kupuju si nový mobil, pt se mi ta oprava nevyplatí.
Na nový mít nebude, těšila se na něj hooodně dlouho, dostala jako dárek, no tak zas bude mít bohužel ten starý krám..
![]()
A co přesně je teda rozbitý? Obrazovka funguje nebo ne? Jaký má telefon?
Jen na povrchu jsou tisíce krystalků
může i psát, všechno ale nevidí na to.
@madrianova Takže obraz je normální? Není to popraskaný, nebo v nějakém místě třeba rozteklý nebo čárkový obraz? Dotyk předpokládám nefunguje. Nejlepší by bylo to vyfotit. Napiš, co je to za typ telefonu.
Snažím se sestře dovolat, zatím mě to nebere, vše zjsitím, přítel ji ve vzteku mobil hodil na podlahu
![]()
Je otázka, jak moc jste šikovný. Kryt se dá objednat a můžete ho vyměnit sami. Není to nic těžkýho, ale ne každý to zvládne. Je potřeba mít u toho klidný ruce. Jinak ho doneste do opravny a bude to. Nevím, jaký je v tom cenový rozdíl.
Sestra se byla ptát a řekli jí právě 2800 to prostě nemá
je to dost peněz, má dvě malé děti atd.