Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám dotaz. Lze nabíjet mobil z notebooku? Mám připojený mobil k notebooku a zdá se, že se nabíjí, protože baterie na mobilu problikává jako u normálního nabíjení. Ale počet čárek se nezvyšuje, naopak se mi o jednu čárku ještě vybil. Tak nevím. Můžete někdo prosím poradit
@Babišovka už to nabíjím asi hodinu a nic, je potřeba nějaká speciální nabíječka nebo stačí propojit mobil s noťasem? Tak a teď mi to napsalo vybitá baterie, když jsem to vypnula a zapnula
@lucik2011 normálně usb kabel s koncovkou jako máš nabíječku a funguje to stejně jako by byl v zásuvce… máš notas na zdroji?
@Babišovka ano noťas mám připojený a taky se nabíjí, to je chyba?
@BlueFairy teď to zkouším přes tu televizi, taky baterie problikává jakože se nabíjí
@lucik2011 to je ok… nevím kde je teda chyba u tebe… jinak normálně nahráváš fota přes kabel do noťasu a to ti jde?
@Babišovka fotky jsem ještě nezkoušela, protože to jsem dělala přes jiný PC, který teď už nemám, ale při zapojení do televize to asi funguje, už mám nabitý 3 čárky ![]()
To taky záleží na kabelu a na USP portu, každý nepropouští elektřinu. Ale jinak ano, jde nabíjet přes noťas. Dělám to taky, protože nemám nabíječku ![]()
Jde to, ale je to o dost pomalejší, než normálně ze zásuvky.
Mobil přes počítač nenabijim, trva to min. jednou tak dlouho, než z klasické zásuvky ![]()
@BlueFairy píše:
Já si ho nabíjím i přes televizi
to mě nikdy nenapadlo ![]()