Domácí profi fotky dětí

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
26.11.14 19:59

Domací profi fotky :)

Holky přidávejte rady tipy jak fotíte doma svoje dětičky :) taky furt něco vymýšlím :D tak přidává pár svých foto
Jinak první fotka je focena.. v pozadí je postýlka přesto jsem dala balící papír druhou stranou a přesto ještě hodila záclonu a na to pověsila kouličky :) jo a rozsvítila skoro všechny lampičky kolem :D aby fotka byla světlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.11.14 20:00

@Sarlota115 u té první to není špatné, ale chce to vychytat ostrost. Na pozadí si kup obyč bílou látku - prostěradlo atd.. nebo pak se používají strakaté - máš s tím třetinu práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.11.14 20:03

Marin takže postačí prostěradloo :) po Vánocích by si chtěla koupit klasický pozadí. a nic jinýho mě nenapadlo.. :) zkusím to prostěradlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
26.11.14 20:04

Ta druhá se mi líbí víc, ale přijde mi taky trošku rozmazaná. Čím fotíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
26.11.14 20:05

Mě se teda líbí víc ta druhá, taková hezká momentka :palec:…ta první mi přijde jako hroznej kýč :nevim: nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.14 20:05

@Sarlota115 jj, prostěradlo, nebo klasická látka - pro začátek ideální jednobarevná - natáhneš ji přes postel, gauč atd.. a je to mnohem jednodužší. Klasické pozadí nekupuj, pro Tebe, jako pro laika, je to zbytečnost. Stejně poslouží látka, je 10× levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.11.14 20:06

Jé, pozadí mi zrovna včera přišlo a nemůžu se dočkat, až bude klid ho vyzkoušet :D
Zakladatelko, u tvých obrázků, jak už bylo řečeno, ta ostrost hlavně…
a asi to bude chtít externí blesk, ten dělá zázraky :)
Zkus se vyhnout masivním rámečkům.

pro inspiraci,
takhle si doma cvakám já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.11.14 20:07

V pohodě jsem amater takže kritiku přijmu uplně v pohodě :lol:… teprve se se vším učím :) ju jinak fotím Nikon coolpix P500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.14 20:09

@jajjina ta druhá je super :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.11.14 20:09

Jaji takže rámečky ne asi vid :D :) no externí blesk mi asi na ten náš fotaček nepůjde – jinak fotečky krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.11.14 20:11

Prvni je kyc. O tom zadna. Druha je hezka. Ja mit dobrej fotak, taky fotim a fotim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.11.14 20:14

Díky :)
Já měla rámečkovací období taky, ale teď si rvu vlasy, když na ty fotky zpětně narazím :)
Tak výhledově zrcadlovku no…
ale i ty dnešní kompakty jsou celkem v pohodě,
lepší je začít fotit venku, je tam lepší světlo, ne za každou cenu zkoušet kýče s pozadím,
zkus vyválet potomky v listí, na to blesk nepotřebuješ..
fotka musí být hlavně ostrá, všechno ostatní se dá nějak udělat, světlo, barvy, ale když je to mazanice, tak přes to vlak nejede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
26.11.14 20:16

@jajjina Ty tvé fotečky jsou krásné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.11.14 20:19

U nas doma nam holky fotil fotak a jako pozadi mel netkanou textilii, bilou i cernou. Myslim, ze se to pouziva v zahradnictvi na hlinu a je to desne levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.11.14 20:20

Co je na tom profi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie