Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky přidávejte rady tipy jak fotíte doma svoje dětičky
taky furt něco vymýšlím
tak přidává pár svých foto
Jinak první fotka je focena.. v pozadí je postýlka přesto jsem dala balící papír druhou stranou a přesto ještě hodila záclonu a na to pověsila kouličky
jo a rozsvítila skoro všechny lampičky kolem
aby fotka byla světlá
@Sarlota115 u té první to není špatné, ale chce to vychytat ostrost. Na pozadí si kup obyč bílou látku - prostěradlo atd.. nebo pak se používají strakaté - máš s tím třetinu práce ![]()
Marin takže postačí prostěradloo
po Vánocích by si chtěla koupit klasický pozadí. a nic jinýho mě nenapadlo..
zkusím to prostěradlo ![]()
Ta druhá se mi líbí víc, ale přijde mi taky trošku rozmazaná. Čím fotíš?
Mě se teda líbí víc ta druhá, taková hezká momentka
…ta první mi přijde jako hroznej kýč
nic ve zlém.
@Sarlota115 jj, prostěradlo, nebo klasická látka - pro začátek ideální jednobarevná - natáhneš ji přes postel, gauč atd.. a je to mnohem jednodužší. Klasické pozadí nekupuj, pro Tebe, jako pro laika, je to zbytečnost. Stejně poslouží látka, je 10× levnější.
Jé, pozadí mi zrovna včera přišlo a nemůžu se dočkat, až bude klid ho vyzkoušet ![]()
Zakladatelko, u tvých obrázků, jak už bylo řečeno, ta ostrost hlavně…
a asi to bude chtít externí blesk, ten dělá zázraky ![]()
Zkus se vyhnout masivním rámečkům.
pro inspiraci,
takhle si doma cvakám já ![]()
V pohodě jsem amater takže kritiku přijmu uplně v pohodě
… teprve se se vším učím
ju jinak fotím Nikon coolpix P500
Jaji takže rámečky ne asi vid
no externí blesk mi asi na ten náš fotaček nepůjde – jinak fotečky krásný
Prvni je kyc. O tom zadna. Druha je hezka. Ja mit dobrej fotak, taky fotim a fotim
Díky ![]()
Já měla rámečkovací období taky, ale teď si rvu vlasy, když na ty fotky zpětně narazím ![]()
Tak výhledově zrcadlovku no…
ale i ty dnešní kompakty jsou celkem v pohodě,
lepší je začít fotit venku, je tam lepší světlo, ne za každou cenu zkoušet kýče s pozadím,
zkus vyválet potomky v listí, na to blesk nepotřebuješ..
fotka musí být hlavně ostrá, všechno ostatní se dá nějak udělat, světlo, barvy, ale když je to mazanice, tak přes to vlak nejede…
U nas doma nam holky fotil fotak a jako pozadi mel netkanou textilii, bilou i cernou. Myslim, ze se to pouziva v zahradnictvi na hlinu a je to desne levne.