Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já si asi budu muset zaplatit nějaký kurz, koupila jsem si hooodne drahý Nikon a vůbec mi to nejde:-( něco se mi tu a tam podaří ale stejně mi to prijde ve stylu obyc kompaktu
Příspěvek upraven 26.11.14 v 21:20
Já jsem kvůli malému koupila zrcadlovku a ty fotky se vážně nedají srovnávat…většinu z nich neupravuju…přijde mi, že na to pořád není čas a odkládám do nekonečna…
To se mi stává věčně, fotka vydařená ale někdo úseky:-D
Ma oblíbená, na ateliérovky moc nejsem, tady si sedni a hezky se tvař:-)
@Freyaa ono to není vůbec o drahém foťáku… krásné fotky můžeš vykouzlit i s obyčejným kompaktem ![]()
@Moise píše:
@Freyaa ono to není vůbec o drahém foťáku… krásné fotky můžeš vykouzlit i s obyčejným kompaktem
Asi ano, ale se zrcadlovkou se srovnat nedá, tedy když s tím člověk umí:-)
@Freyaa no právě
Troufám si říct, že kamarádka s kompaktem, která má pro focení cit, má lepší fotky než já s polozrcdlovkou ![]()
Super téma zakladatelko
určitě se u vás inspiruju, některé fotky jsou super a i ten nápad se záclonou a ozdobama se mi líbí ![]()
dávám taky jednu, foťák dostanu až k ježíšku, ale zatím jsem cvakala na gauču a vrátila zpět do krabičky ![]()
@Sarlota115 super a ta první se mi mooc líbí
@Moise píše:
@Freyaa no právěTroufám si říct, že kamarádka s kompaktem, která má pro focení cit, má lepší fotky než já s polozrcdlovkou
To znám, akorát já to dotáhla ještě o level výš, když fotím s mobilem lepší fotky jak s foťákem ta 30 klacků. ![]()
@Freyaa píše:
Já si asi budu muset zaplatit nějaký kurz, koupila jsem si hooodne drahý Nikon a vůbec mi to nejde:-( něco se mi tu a tam podaří ale stejně mi to prijde ve stylu obyc kompaktuPříspěvek upraven 26.11.14 v 21:20
Já měla měla nejobyčejnější zrcadlovku, teď se snažím přejít na lepší a zatím se v tom taky trošku plácám…
Ale ta stará už dosluhovala, takže byla třeba změna…
@kate02 píše:
Já měla měla nejobyčejnější zrcadlovku, teď se snažím přejít na lepší a zatím se v tom taky trošku plácám…![]()
Ale ta stará už dosluhovala, takže byla třeba změna…
Kamarádka si zaplatila kurz a už po první hodině její fotky prošly obrovskou změnou, myslím že to budou dobré investovane peníze:-)
Podle mě to o foťáku není. Máme zrcadlovku, ale s mobilem jsou ty fotky kolikrát hezčí.
Kromě rodiny a jídla je tohle jediná fotka v mobilu kterou mám. A zaostřené je to myslím dobře. Na to, že to fotil jen mobil.