Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přeji krásný večer, dnes jsem si byla vybirat telefon a nemohu se rozhodnout
na recenze na netu jsem samozřejmě koukala ale zajímalo by mě naky osobní názor. Rozhoduji se mezi Sony ixperia aqua a Huawei P8 lite. Děkuji
Huawei si neber žádnej, tyto telefony se příšerně sekají… dobrý recenze jsou na Lenovo a Sony
![]()
Lenovo K3 -note…uvažuji že koupím maželovi…nejlepší parametry za cenu do 5 000…
Posledno dobou taky spis uvazuji nad Lenovo recenze jsou velmi dobre a cena je prijatelna. A pokud vim kazdy koho znam se Sony je spokojeny taky
Huawei bych take vynechala! Oboji je androi, hlavne se rozhodni sama, i podle vzhledu (nekdy poslouzi vse dobre-preci jen je to elektronika) ![]()
Tak já mám zrovna Huawei a jsem s ním naprosto spokojená a neseká se. Tak si vyber. ![]()
Huawei bych nezatracovala, protože nejde o značku, ale parametry. Z těch dvou uvedených má Sony jen o trochu lepší baterku. Huawei ale lepší recenze. Jinak vyjdou pomalu nastejno, když opomenu, že Sony vyjde dráž.
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ovo-k3-note/?… K3note ma lepsi baterii, frekvenci procesoru, roziseni dosplaye…jinak jsou podobne…K3 note o chlup levnejsi ![]()
Doporučuju do výběru zahrnout parametr kapacita baterie, ať s tím nemusíš každý večer do nabíječky.
Nedávno jsem se taky rozhodovala a nakonec mám Sony xperia e3 a jsem spokojená. Baterie mi vydržela už i 7 dní s běžným používáním, tj. občasné hovory a sms, možná i pár fotek, za ten týden asi jen 1× chvíli na wifi. U mě byly parametry levnější a výdrž baterie. Mobil mám teprve přes měsíc, takže zde popisované sekání nemůžu posoudit ![]()
@beručka Taky záleží, co od toho telefonu očekáváš. Jestli potřebuješ kvalitní foťák, velkou kapacitu paměti (dá se řešit SD kartou), jak často na něm budeš na internetu, baterie, cenová relace…
@Petule030 jenže ti hajzlíci to mají tak udělané že na SD neuložíš příliš aplikací… ![]()