Jaký to je byt 1+kk nebo 2+kk ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11097
4.3.24 12:50

Já bych to napsala jako šatnu. Ale už jsem byla ubytovaná i v hotelu, kde byla právě ložnice bez okna. Málem jsem v ní tenkrát zdechla a ráno jsem si hned nechala vyměnit pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.3.24 12:52
@Zmatka píše:
Pokud ma obyvak s kuchyni aspon cca 30m2, pak to je „kk“, jinak 1+1.Loznici bych uvedla jako samostatnou mistnost a do popisku, ze je bez prisunu denniho svetla.

kk je kuchyňský kout snad, nee? Tak 1+kk je obývak spojený s kuchyní (kuchynským koutem) a 1+1 je obývák a kuchyn zvlášt jako samostatná místonst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15434
4.3.24 12:56

Uvedla bych to jako 1+kk s odděleným prostorem na spaní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
4.3.24 12:57

@KKK85 Ale dotaz byl, jestli to je 2kk nebo 1+1 :) Podle me se odviji od velikost mistnosti s „kk“. Z duse nesnasim, jak se casto inzeruji byty jako 2kk a pak ma obyvak a kuchyne 16m2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.3.24 12:59
@Zmatka píše:
@KKK85 Ale dotaz byl, jestli to je 2kk nebo 1+1 :) Podle me se odviji od velikost mistnosti s „kk“. Z duse nesnasim, jak se casto inzeruji byty jako 2kk a pak ma obyvak a kuchyne 16m2.

2+kk bych osobně chápala jako ložnice, obývak s kuchyni dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
4.3.24 13:00
@Cenarius píše:
Tak jestli ložnice má nebo nemá okna nerozhoduje o tom jestli to je 1+kk nebo 2+kk. Buď tam jsou dva pokoje nebo nejsou.

obytná místnost, aby byla „legálně“ obytná místnost MUSÍ mít okna a musí mít určitou minimální podlahovou plochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.3.24 13:01
@Zmatka píše:
@KKK85 Ale dotaz byl, jestli to je 2kk nebo 1+1 :) Podle me se odviji od velikost mistnosti s „kk“. Z duse nesnasim, jak se casto inzeruji byty jako 2kk a pak ma obyvak a kuchyne 16m2.

Ale dotaz byl na tu ložnici, jestli se dá počítat jako 1 místnost, nebo ne. U bytů něco+kk opravdu nezáleží na velikosti obýváko-kuchyně, ale na prostém faktu, že kuchyň není stavebně oddělenou místností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
4.3.24 13:01
@annlady píše:
obytná místnost, aby byla „legálně“ obytná místnost MUSÍ mít oknaa musí mít určitou minimální podlahovou plochu

Nemusí :lol:. Ti říkám, že jsem byla v hotelu, na pokoji bez oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.3.24 13:03
@Bytsamsebou píše:
Nemusí :lol:. Ti říkám, že jsem byla v hotelu, na pokoji bez oken.

Tak hotely obvykle neinzerují pokoje jako 1+0 nebo 2+kk :lol: Ani to není jejich povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14435
4.3.24 13:03
@Bytsamsebou píše:
Nemusí :lol:. Ti říkám, že jsem byla v hotelu, na pokoji bez oken.

Nebol ten pokoj náhodou v Ázii? Tiež som sa tak odžubala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
4.3.24 13:04
@unuděná píše:
Tak hotely obvykle neinzerují pokoje jako 1+0 nebo 2+kk :lol: Ani to není jejich povinnost.

Reaguji na příspěvek výše- ano, i místnost bez okna může být obytná místnost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
4.3.24 13:05
@jjss píše:
Nebol ten pokoj náhodou v Ázii? Tiež som sa tak odžubala :mrgreen:

Ne, Jižní Morava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.3.24 13:05
@Bytsamsebou píše:
Reaguji na příspěvek výše- ano, i místnost bez okna může být obytná místnost 8)

Tak „obytná“ místnost může být i sklep, když to vezmeš kolem a kolem, ale inzerovat při prodeji bytu místnůstku bez okna, defacto jen přepažený kus jiné místnosti, by mohlo být bráno jako klamání spotřebitele nebo tak něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.3.24 13:07

Dala bych to jako šatnu… vždy v takové místnosti spát to musí být za trest!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
4.3.24 13:07
@unuděná píše:
Tak „obytná“ místnost může být i sklep, když to vezmeš kolem a kolem, ale inzerovat při prodeji bytu místnůstku bez okna, defacto jen přepažený kus jiné místnosti, by mohlo být bráno jako klamání spotřebitele nebo tak něco :lol:

Proto já bych to napsala jako šatnu. Takže 1+kk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí