Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, docela mě láká výroba vlastní šunky a tak přemýšlím nad šunkovarem. Chtěla bych prosit o nějaké doporučení, který vybrat. Existuje nějaký nerezový šunkovar, do kterého se nemusí dávat mikrotenový sáček? Moc se mi nelíbí, že šunka bude vařena v igelitu, sice bude bez eček, ale ten plast taky není nic moc. Děkuji za odpověď.
@Isia ty jo, o tom jsem nikdy neslyšela
zajímavé. Jsem zvědavá na odpovědi..
Taky máme tescomu, je sice plastový, ale žádný pytlík se nedává. Ale pocitově se mi tam ten plast taky nelíbí, lepší by byl asi ten nerez, ale jinak je z něj šunka dobrá a hlavně dá se dělat i z poloviční dávky. Z celé většinou nemáme šanci to sníst
Taky Tescoma a super, připlácet za nerez a pak do něj cpát igelit mi přišlo nesmyslné.
Děkuji všem za odpověď. Já jsem právě chtěla nějaký nerezový šunkovar, ale takový, kde se nemusí dávat sáček. Tak vidím, že asi takový není. Do plastového se mi taky moc nezdál, ale asi jiný výběr nebudu mít
. Děkuji všem.
Ahoj, mate někdo nové zkušenosti? Jaký doporučíte a proč?
Dekuji ![]()
@MilijonDolarBejby ahoj, mám zkušenost takovou, že jsem dlouze vybírala a pak si půjčila na otestování šunkovar od kamarádky. Koupila jsem si v domácích potřebách igelitové střívko na tlačenku (takový sáček bez dna). Na jednom konci jsem zavázala provázkem, naplnila masem a pak jsem zjistila, že se mi do toho šunkovaru nevejde. Tak jsem to šupla do hrnce s vodou bez šunkovaru a vařila dle návodu, jako kdyby tam byl…a výsledek? Ušetřila jsem cca 1,000,– a šunku vařím jen v tom střívku. Rozdíl žádný. ![]()
Ja mam stary hlinikovy a sacky do nej nedavam. Sunka se mi dela v nem dobre