Jaký vysavač mi poradíte
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Za mě jedině dyson. My máme konkrétně dyson 15. Pořizovací cena je sice vysoká, ale jinak má samé plus. Netaháš žádnou šňůru, k určitým typům je i stojan, do kterého napojíš nabíjecí kabel, takže vysavač je jakoby uklizeny, ale zároveň je stále nachystaný k použití. Na jedno nabití vysaju v pohodě 3 patra i se schodištěm. Má spoustu nástavců. Já už bych neměnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@starostlivamaminka píše:
Za mě jedině dyson. My máme konkrétně dyson 15. Pořizovací cena je sice vysoká, ale jinak má samé plus. Netaháš žádnou šňůru, k určitým typům je i stojan, do kterého napojíš nabíjecí kabel, takže vysavač je jakoby uklizeny, ale zároveň je stále nachystaný k použití. Na jedno nabití vysaju v pohodě 3 patra i se schodištěm. Má spoustu nástavců. Já už bych neměnila.
Není těžký?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsem koukala na net jen tak v rychlosti a vyšle mi dobře Concept. Už mi ho i někdo doporučoval. Nemáte ho někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Mame Rowentu (přesný model nevím ) a ujde to, ale až budu kupovat nové, tak půjdu do dysona, zkoušela jsem a je bezkonkurenční.
Mně Rowenta přijde hrozně těžká, tvrdý materiál a nevyhovující nástavce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to máte s bezsackovym vysavačem? Vysavam u pavouky a různý hmyz. A mám fobii u pavouků, tak bych asi měla problém to vysypávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Není těžký?
Jako mně osobně nijak těžký nepřijde, ale třeba si ho zkoušela moje babička, uvažovala taky o koupi tyčoveho vysavače. A pro ni docela těžký je, respektive tím, že je malé postavy a má bolavé rameno, kterému dělá problém větší zátěž, tak pro ni těžký je. Babičce jsme nakonec pořídil tyčový vysavač od ETA. Ten je lehčí, levnější, co se týká vysávání, tak není nejhorší, ale já už jsem si zvykla na toho dysona a teď je za mě kvalitou a výkonem jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem měla vybraný jeden typ zn. Concept. A pak jsem se stavila v jednom obchodě a doporučili mi Miele. No a určité výhody to má. Vybrala jste některá, která taky vybíráte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nástavec
Jaké máte nástavce na vysavači? Jaký nástavec používáte na plovoucí podlahu/lino/dlažbu?
Byla jsem zvyklá na ten úzký. Vyzkoušela jsem si jiný a vůbec mi nevyhovoval. U vybraného vysavače je ten nástavec větší. Zvykli jste si? Mám si dokoupit ten užší nebo raději vybrat jiný vysavač?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi. Zrekonstruovali jsme dům a nyní máme v pokojích na podlaze vinyl a kusové koberce. Doteď jsem používala skoro 30 let starý vysavač Vorwerk, ale přijde mi, že mi škrábe ten vinyl. Jaký vysavač byste mi, prosím, doporučili? Aby byl na koberec i vinyl, nepříliš těžký do ruku, dobrý poměr výkon/cena. Přemýšlím, zda je dobré, aby k němu byl i mop-nastavec? S jakým jste spokojeni vy? Děkuju za všechny tipy a rady a zkušenosti
!! Mějte hezkou neděli ☀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Kup MIELE a budeš spokojená. Vypadají všechny stejně (krom pár nejlevnějších modelů, ale ty nepočítám)jen se liší barvou, příslušenstvím, filtrací, výkonem… Vybereš si ten který ti bude vyhovovat příslušenstvím. Mám od MIELE už druhý a jiný bych nekoupil. Jedna z výhod je, že dělají asi jen tři typy sáčků a ty jsou stejné i u vysavačů MIELE 25 let starých. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdi do prodejny ETA, tam mají velký výběr různých typů vysavačů a dobře proškolené prodavače, kteří ti poradí, podle tvých požadavků na vysavač. V nespecializovaných prodejnách ti nikdo neporadí, a pak si sama vybereš blbě, jako já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, v eta mi dobře poradili. Koupila jsem tedy etu - prehodnotila jsem tam preference a vzala sáčkový vysavač eta adagio. Je výkonná, tichá. O dost těžší než náš starý vysavač, který dosloužil - mě toto nevadí. Jsem trochu rozčarována z dlouhé šňůry - myslela jsem že dlouhý dosah bude fajn a ono ne, ten kábl se spíš plete pod nohy, pod vysavač… asi je to o zvyku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit