Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, a mám takový dotaz, jestli máte někdo zkušenosti s nějakým zmrzlinovačem (výrobníkem zmrzliny)? Koukám všude možně, pak koukám na recenze, a zatím se mi zdá, že u každého je něco špatně, takže vlastně nevím který bych měla vybrat. Chtěli by jsme koupit už ten s vlastním kompresorem, nemám místo v mrazáku na velkou nádobu. Díky moc, a budu ráda za každou radu.
@Antonie Bolavá a jaký typ? Na ty jsem taky koukala, hlavně na ten typ ICK 6000ale někdo si stěžoval že má 15 kg, ale nikde tyto informace nejsou, to jsou všechny takhle těžké? A jak dlouho ho máte?
Omlouvam se zakl.ze sem vtrhnu, mate zkusenost se zmrzlinovacem z Lidlu?
@katkask píše:
@Antonie Bolavá a jaký typ? Na ty jsem taky koukala, hlavně na ten typ ICK 6000ale někdo si stěžoval že má 15 kg, ale nikde tyto informace nejsou, to jsou všechny takhle těžké? A jak dlouho ho máte?
jo to je on
Těžký je, ale nevím proč to ěkomu vadí. Nikam ho sebou nenosím
Řekla bych že je dobrý, ale nemám zkušenost s jinými. Akorát co se mi povedlo hned při prvním použití - jak to bylo namrzlé a zkřehlé, tak jsem urvala ten zapínací knoflík. Takže zapínám šroubovákem
Ale na funkci to nemá vliv ![]()
@Antonie Bolavá v recenzi někdo komentoval váhu kvůli tomu, že se mu to porouchalo, myslím že se netočily ty metly, a musel to vozit do servisu, asi 3×, takže se pronesl
Ale asi měl prostě vadný kus.
A jak dlouho ho používáte?
@katkask mám ho tak rok. Na začátku jek v jednom kuse, teď dlouho ne, takže nemůžu moc soudit
Taky uvazuju, i v tchibu meli zmrzlinovac, nebo ten Janosch… mate nekdo?
v lete mam vetsinou v mrazaku misto, plnit zaciname na podzim…
@Antonie Bolavá tak jestli jel v kuse tak by to mělo být dobrý ![]()
Ježíš, to je super… hledala jsem tip na dárek pro mou švagrovou a tohle by se jí mohlo líbit, nebo ještě strojek na cukrovou vatu. Nemáte někdo tip, kde by se mohl dát koupit?
Ahoj,
prosím nevíte, co jsem mohla udělat špatně - koupila jsem zmrzlinovač (Ariette Disney), nádobu jsem měla v opravdu výkonném mrazáku 24 hodin, směs na zmrzlinu vychlazenou v lednici a stejně jsem z toho měla po výrobci doporučeném čase 30-40 minut chodu přístroje jen ledový koktejl - normálně to bylo tekuté. Tak jsem to nyní dala do mrazáku, snad se neudělají krystalky, ale jsem teda z toho pěkně zklamaná ![]()
Tak jsem hodně zklamaná. Opět dnes jsme zkoušela zmrzlinovač - jiný recept, jiné mléko (předtím jsem měla z farmy, teď jsem zkusila kupované) a opět z toho vznikl akorát hodně ledový koktejl. A když to pak dám domrazit do mrazáku, udělají se tam krystalky. A na to nepotřebuju zmrzlinovač ![]()
@Evulina a když to tam necháš dýl než tu psanou dobu? Já co dělám zmrzliny tak mi to taky trvá dýl než píšou v návodu. Trvá mi to i hodinu, některá i dýl.
@katkask píše:
@Evulina a když to tam necháš dýl než tu psanou dobu? Já co dělám zmrzliny tak mi to taky trvá dýl než píšou v návodu. Trvá mi to i hodinu, některá i dýl.
Aha fakt?
Tak to příště vyzkouším, děkuji!!! V návodu píšou 30 - 40 minut, tak nechávám 40..Anebo mě ještě napadlo tu směs před vlitím do zmrzlinovače strčit na chvilku do mrazáku - ne aby to ztuhlo, ale aby to bylo hodně ledový.. ![]()
Jaký prosím zmrzlinovač, ale ne moc drahý? Kdo má doma, že by doporučil…