Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych si z ebay objednat plno šatu a tak, ale bojím se jak to funguje kamarádce prý oblecení co si objednala stopli v Praze a nechtěli jí ho dát ze prý padělky -,– měla něco Adidas myslíte že se dá normálně od tama nakupovat jak to tam je máte někdo osobní zkušenosti?:O Děkuju
D:
Ahoj, ja nakupuju hlavne veci v aukcich pro deti, nikdy jsem nemela problemy… nakupuji pres anglickou ebay (.oc.uk)
@LaraA píše:
Ahoj, ja nakupuju hlavne veci v aukcich pro deti, nikdy jsem nemela problemy… nakupuji pres anglickou ebay (.oc.uk)
aha tak já přes normální eaby jako odevšud
tak to je super ![]()
@Verikq ebay není obchod - je to stranka, kde jsou různí prodejci
@Verikq píše:
aha tak já přes normální eaby jako odevšudtak to je super
ebay.co.uk je normalni
jsou na ni veci a prodejci predevsim z v. britanie, ale i jini, myslim, ze je primo napojena i na americkou (.com), pravidla nakupu funguji stejne.
Navic me napadlo, ze pokud mas strach ohledne celnich kontrol nebo cla, mohlo by pro Tebe byt vyhodnejsi nakupovat od evropskych prodejcu…
Ale tak jako celkově není problém od nich když se něco koupí ne?:O
No tak ve free shopping to dorucí zdarma já jen at mi to někde nestopnou na hranicích s tím ze je to něják jako něco..
Když budeš kupovat padělky, tak ti je samozřejmě zabavit můžou
Hlavně si spočítej jestli se ti to vyplatí, nad 22 euro se platí dph a nad 150 euro i clo,
Ja jsem tam nakupovala casto, znackove veci ale ne, to by pri mem stesti zabavili na celnici.
Ale takove ty veci no name uplne v pohode. Jen se obcas stalo, ze uvedene rozmery ve skutečnosti nesouhlasili.
Je to proste risk