Zamítnutá reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21848
11.5.14 20:16

Zamítnutá reklamace

Zdravím všechny znalé.

Koupila jsem si obal na mobil - takovej ten „flip“, odklapávací. Cena bez koruny 500,–. Po asi dvou a půl měsících používání se mi ovšem urvala jedna „packa“, která drží ten telefon. Dala jsem na reklamaci, tu mi uznali, dali novej obal, s tím i novej paragon. Přesně po měsící a třech dnech ten stejnej problém, tedy měsíc používání. Opět reklamace, to už jsem byla mírně nepříjemná, protože si nekupuju obal na to, abych měla telefon bez něj, že :pocitac: No teď jsem tam volala a reklamace zamítnuta - „mechanické poškození“ :zed: :pocitac: Packy mi upadly při telefonování, ani bych si toho nevšimla, kdyby mi jedna nezůstala na prstě.

A já se ptám: Co mám teď dělat? Nejde mi ani tak o ty prachy, spíš o ten princip. Když si vezmu, že mi ten obal vydržel měsíc, k tomu to arogantní jednání a ještě napíšou že jsem si to způsobila sama a je reklamace zamítnutá?? No jako sorry ale tohle ne :nevim: Předpokládám, že budu muset reklamovat znovu. A dál? Při dalším zamítnutí?? :think: :nevim: Dá se odkázat na nějakej zákon, případně nějaký vyšší místa? Co by mě to stálo, kdybych si nechala udělat nějakej ten „posudek“, nevíte některá?? :nevim: Čert vem ty prachy, na dnešní dobu je to pár korun, ale to bych za ně radši koupila nějaký hračky do nemocnice, než podporovat nějaký šmejdy :pocitac:

Pokud máte někdo zkušenost tak díky…

Hezkej večír :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1675
11.5.14 20:19

Obrať se na ČOI V MÍSTĚ BYDLIŠTĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:20

Ano mám podobnou zkušenost. Taktéž mi byla zamítnuta reklamace a po poradě mi bylo oznámeno, abych kontaktovala Čoiku. Já se na to vyprdla, ale jestli ty bys chtěla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.5.14 20:21
@DeTer píše:
Ano mám podobnou zkušenost. Taktéž mi byla zamítnuta reklamace a po poradě mi bylo oznámeno, abych kontaktovala Čoiku. Já se na to vyprdla, ale jestli ty bys chtěla… :nevim:

@hanča74 Díky, tak do toho určo půjdu, nejen, že to nestopjí nic, ale aspoň jim to budu mopct oznámit, jak si pro tu zamítnutou reklamaci půjdu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:24
@Krkael píše:
@hanča74 Díky, tak do toho určo půjdu, nejen, že to nestopjí nic, ale aspoň jim to budu mopct oznámit, jak si pro tu zamítnutou reklamaci půjdu. :cert:

Doporučuju. Kamarádka se taktéž orátli na Čoiku a do dnes jí v obchodě otevírají dvěře. Prý tam chodí, když má depku a potřebuje zvýšit seběvědomí :mrgreen: :mrgreen: Nejen, že jí dodatečně otevřeli reklamační řízení, ale dostala nový mobil ( ten reklamovala - i přes to že to byla první reklamace a že to nebyla vada, která by se nedala opravit) a obchod dostal pokutu - prý za špatný postup a hlavně za špatné jednání se zákazníkem. Ona měla zapnutí diktafon, když tam šla vyřizoat prve, takže to dopadlo tak no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.5.14 20:26
@DeTer píše:
Doporučuju. Kamarádka se taktéž orátli na Čoiku a do dnes jí v obchodě otevírají dvěře. Prý tam chodí, když má depku a potřebuje zvýšit seběvědomí :mrgreen: :mrgreen: Nejen, že jí dodatečně otevřeli reklamační řízení, ale dostala nový mobil ( ten reklamovala - i přes to že to byla první reklamace a že to nebyla vada, která by se nedala opravit) a obchod dostal pokutu - prý za špatný postup a hlavně za špatné jednání se zákazníkem. Ona měla zapnutí diktafon, když tam šla vyřizoat prve, takže to dopadlo tak no :mrgreen:

Hezký :lol: :lol: :lol: No, tak to jim tam teda napíšu taky, o tom arogantním jednání a zvýšeným hlase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:29
@Krkael píše:
Hezký :lol: :lol: :lol: No, tak to jim tam teda napíšu taky, o tom arogantním jednání a zvýšeným hlase :mrgreen:

Zkus a dej vědět. Ráda bych věděla, jak jsi dopadla. Na arogantní jednání jsou obecně inspekce alergické, takže toto spojení doporučuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.5.14 20:30
@DeTer píše:
Zkus a dej vědět. Ráda bych věděla, jak jsi dopadla. Na arogantní jednání jsou obecně inspekce alergické, takže toto spojení doporučuji :mrgreen:
:twisted: Už mám náladu o něco lepší :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:35
@Krkael píše: :twisted: Už mám náladu o něco lepší :pankac:

takovou bojovnou, že? Úplně to z Tebe sálá :lol: Věřím, že už si připravuješ řeč, či písmenka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.5.14 20:37
@DeTer píše:
takovou bojovnou, že? Úplně to z Tebe sálá :lol: Věřím, že už si připravuješ řeč, či písmenka :lol: :lol:

No to teda :lol: ja jsem hotovej spisovatel na tyhle veci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:37

@Krkael Já taky… Už máš nějaký pěkný obrat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.5.14 20:40
@DeTer píše:
@Krkael Já taky… Už máš nějaký pěkný obrat? :mrgreen:

Ve statisicich zatim nee… ale blizim se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
11.5.14 20:41

Coika. Takhle se tenkrat nastvala svagova, kdyz ji neustale vypadaval kaminek ze snubaku! V Klenotnictvi treti reklamaci zamitli. Proc asi :roll: Take si zavadu udelala sama. Take ji neslo o prachy ale princip a velmi arogantni chovani. Postupovala nasledovne. Nasla na internetu znalce, a ten ji za 300kc udelal posudek. Kaminek byl spatne umisten vyrobcem, cili vada jiz pri vyrobe. Po obdrzeni znal. posudku se vydala zpet do klenotnictvi. Pohrozila zalobou a vse se razem otocilo. Pro me tedy zdlouhava cesta, ale jeste ted si vybavuji, jak slastne popisovala sve " vitezstvi". :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:42

@Krkael Myslela jsem slovní obrat… Ale jestli máš finanční obrat okolo sto tisíc ( taky záleží za jak dlouhé obdob) tak bychom se mohli kamarádit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
11.5.14 20:47

@hanča74 COI nic nevyresi. jednou mi zamitli z podobneho duvodu reklamaci bot a na COI mi rekli, ze nemuzou nic, pokud se zachovali podle zakona a zachovali zakonne lhuty. To resi oni. Pokud nesouhlasim s vysledkem reklamace, tak si pry muzu necha zpracovat znalecky posudek a resit to dal. Z jejich hlediska ale zakon neporusili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák