Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptát, kde nakupujete podprsenky. Po porodu jsem totiž úplně přišla o prsa a mám sotva jedničky, problém je, že se už hodně dlouho snažím nějakou sehnat. Pořádně ani nevím jakou mám velikost a prodavačky mi moc zatím neporadili. Ty co mám jsou hodně nekvalitní a nevím jak vy, ale já nešnáším, když se ohnu a košíčky pořádně nesedí, je mi vidět vše a nutí mě to si je pořád upravovat a při lehnutí na bok se mi podprsenka přetočí a vůbec mi na prsách nesedí
. Potřebuji takou, abych se mohla pro malou ohnout a nebylo mi vidět všude a taky aby mi trochu přidala na objemu
Pravda, že rozpočet nemám moc vysoký, ale kdybych našla nějaku, která mi opravdu bude sedět, tak si i připlatím. Co vy, kde nakupujete a za kolik? Znáte obchod, kde prodavačky poradí? Děkuju
A odkud jsi? Pokud nemas prachy i tak muzes do drazsiho obchodu, aspon ti poradi co a jak a velikost. Doporucuju Le Chaton a spravna podprsenka v Praze. A universalni podprda neexistuje, kazde sedi neco jineho a kazda podprda je k necemu jinemu.
Podle popisu mas moc velky obvod a blbe kosicky
http://www.stream.cz/…r-podprsenky
Dneska jsem narazila na toto video, tam ukazují chyby při výběru podprsenky.
Jestli jsi z Prahy, tak zkus zajít ke Koňarovské do toho obchodu LeChaton, ta se v tom vyzná, ale má to dražší. No, každopádně ti aspon poradí s velikostí a pak si to číslo můžeš objednat někde na netu.
Já si ted oblíbila podprsenky v Marks and Spencer, mám 34DD a to skoro nikde nemají. Ty anglické obchody vedou malé objemy a k tomu větší košíčky.
Ahojky taky mam male prsa (obvod pres prsa 79, pod prsy 67) velikost mam 65A.
Stejne vetsinu casu travim bez ni ![]()
Ale nakupuji na www.astratex.cz a osobne si vyzvedavam v Praze - prodavacky jsou tam mile a poradi. ![]()
Mám taky prsa nic moc.
Nosím tuto http://www.srovnanicen.cz/…4%20push-up/
Kupovala jsem ji v obchodě, paní mi vlezla do kabinky
, vyzkoušela jsem jich asi deset než našla tu pravou
Mám možnost do Zlína a Olomouce a ta správná podprsenka je asi jen v praze co, protože jinak bych o tou obchodu věděla. Na jejich stránkách je i velikost 65/xx, já jsem se ještě ani s tou velikostí nesetkala.
Koňarovská to má předraženné. V Praze jsou lepší obchody - Správná podprsenka, Caresse, Bra Expert. Ceny lepší, obsluha zkušená a mnohem příjemnější.
Koňarovské se jen dostává mediální promo, toť vše.
@LenaNell
http://www.spravnapodprsenka.cz/…or-velikosti
Hod si sem rozměry a uvidíš, co ti vyjde za číslo.
@LenaNell Jinak pokud máš možnost jet do Zlína a Olomouce, co třeba Brno? Výborný obchod se super majitelkou a slušnými cenami je Madam podprsenka na Hybešově.
@alli_li Pokud máš pod prsy 67, tak tvůj správný obvod je 60, ne 65.
@jessikka píše:
Máš recht, v té kalkulačce vychází 60D.
Já bych ti poradila třeba několik menších obchodů v Brně, kde prodavačky poradí a mají i výběrk nemusí se jen do Prahy do jediného obchodu. Pokud jsou v obchodech s prádlem jen podavačky zboží, je to nanic. Sama jsem spodní prádlo prodávala a už když ženská vstoupila do obchodu, dalo se odhadnout, jakou velikost by potřebovala. Problém byl, že některé si vzaly podprsenku, která jim nesedla, protože se jim líbila, byla levnější atd, poradit si nenechaly.
@jessikka píše:
Zrovna jsem to taky chtěla napsat ![]()
Já jsem dřív nakupovala v LeChatonu a teď už jen ve Správné podprsence ![]()