Šaty pro obézní, na domácí nošení, slušivé

12681
5.5.14 14:26

šaty pro obézní

Poraďte, jsem tlustá a malá. 165 cm, konfekce 44. Krátký vlasy, světlý typ. Jaké šaty? Chci něco na běžný nošení doma, na zahradu, ale přitom slušivý.
Absolutně nerozumím módě, nevím co mě sluší a co ne. Prostě to nevidím. :oops: Šaty-délka, barva, vzory, ramínka, rukávek, výstřih-prsa velikost D, ale věšáky-no to se ale dá vyspravit podprsenkou, bez ní ani ránu.
Dejte tipy, nejlepe nějaké konkrétní. Zatím co jsem na netu našla pro obézní tak t byl jako pytel na brambory. Potom kde takový šaty koupit v reálu, aby jsem je vyzkoušela.
Děkuji a létu zdar. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
5.5.14 14:28

Fakt mas pocit, ze jsi obezni pri vysce 165 a konfekci 44??? Oplacana treba, ale vylozene obezni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.5.14 14:29

44 a jsi obézní? Hmmm, tak já se doteď považovala za člověka s normální postavou… Díky žes mě vyvedla z omylu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552

Jo a podle popisu tezko soudit, mozna by to chtelo treba fotku :-) jestli mas spis vetsi brisko, nebo se tuk uklada vic do zadecku… je tuuuze moc kriterii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
@kikina2004 píše:
Fakt mas pocit, ze jsi obezni pri vysce 165 a konfekci 44??? Oplacana treba, ale vylozene obezni???

tak já mám při výšce 179 konfekci 46 a obézní jsem… :nevim: (podle BMI)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.5.14 14:30

@kikina2004 ano obézní, 90 kilo. Mám doma jedny šaty velikost 44, ale je možný že u jiného výrobce je to víc. Nevím, nemám potuchy. Trička a kalhoty mám taky 44. Ale záleží hodně na výrobci jak to značí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.5.14 14:31

@kikina2004 velký prsa, vytahaný pupek a silný stehna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
5.5.14 14:34

@kate02 o mas tezky- podle BMI mam lehkou nadvahu- mam 71 kg na 170 cm- pritom v realu jsem stihla, jenze hodne cvicim a sportuju a sval je proste tezkej… takze na cm mam uchazejici miry, na kila je to des…ja se vubec podle BMI nedrzim a sice se vazim, ale vaze neprikladam moc dulezitosti- spis metru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.5.14 14:36
@goldenka píše:
@kikina2004 ano obézní, 90 kilo. Mám doma jedny šaty velikost 44, ale je možný že u jiného výrobce je to víc. Nevím, nemám potuchy. Trička a kalhoty mám taky 44. Ale záleží hodně na výrobci jak to značí.

Tak to je mazec, já mám 177/76 a 44 nosím taky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.5.14 14:37

@kikina2004 asi tak. Teď cvičím, něco jsem zhubla a obvodově jsem na tom jako v dobách kdy jsem měla 83 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.5.14 14:39

No, obézní. Spíš jde o optické proporce prsa/pas/zadek a hlavně jak je máš povolený. Protože třeba já zhubla z těch 44 na 40, což je sice hezký, ale břicho mi zůstalo a když se dost nehlídám, tak vypadám jak písmeno B. Takže fakt nejde o velikost jako takovou. Musíš vědět sama, kde máš přednosti a kde vady - v tvém případě bych to viděla na pořádnej dekolt. A šaty do A, ale zase bacha, můžeš pak - jako já - vypadat jak těhotná.

Konečně, hlavně bys měla nosit něco, v čem se dobře cítíš. Současně být soudná a pokud sama víš, že stehna nic moc (jako hooodně nic moc), tak si nevzít minišaty. A nebo proč ne, třeba právě na doma, pokud - opakuji - ti v nich bude dobře. Jen prostě modely na modelky nenosit ven, no. Protože pak je sice hezký, že opravdu hodně široká holka má taky hodně široké sebevědomí, ale v tom musím dát zapravdu chlapům, to fakt je nekoukatelný - někdy. Obrázky s tričkama nad pneumatikou a legíny zařízlé proklaté hluboko známe asi všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.5.14 14:39
@kikina2004 píše:
@kate02 o mas tezky- podle BMI mam lehkou nadvahu- mam 71 kg na 170 cm- pritom v realu jsem stihla, jenze hodne cvicim a sportuju a sval je proste tezkej… takze na cm mam uchazejici miry, na kila je to des…ja se vubec podle BMI nedrzim a sice se vazim, ale vaze neprikladam moc dulezitosti- spis metru

Máš BMI ještě v normě, teda podle mýho „počitadla“ :mrgreen:

Já mám na 179 cm cca 99 kilo, což je fakt hodně a obezita to uź prostě je… :nevim:

Příspěvek upraven 05.05.14 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.5.14 14:42

Jinak ale s oblečením taky bojuju a hodlám si něco koupit, až budu na normální váze… Do té dobs stejně ve všem vypadám buď ještě tlustší, nebo jak těhotná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.5.14 14:42

@goldenka já mám 170 a 42 velikost. Dneska sem vyrazila do obchodů, no a nic sem nekoupila. Ve všem vypadám úplně příšerně! Tak snad nám tady oboum někdo poradí :-D já bych si na nás představila šaty s rukávama, trochu výstřih a pod prsy přestřižené a už volné no ale v reálu sem se sobě nelíbila vůbec :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák