Kdy uplyne 30 dní? Reklamace

5165
3.5.14 19:35

Kdy uplyne 30 dni?Reklamace

Ahoj holky,
porad se nejak nemohu dopocitat. Dne 9.4. Jsem reklamovala kocarek, ktery jeste neni opraveny a blizi se 30.den,ktery nevim presne, kdy nastane :-) Vim, ze reklamace zacina bezet az nasledujici den, tj.10.4.,je to tedy i den cislo 1 a 30.den je 9.5?takze kdyz 10.5. (ikdyz je tosobota) tam prijdu a kocarek tam nebude, mohu pozadovat vraceni penez? Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4647
3.5.14 19:47

Já myslím, že to je jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
3.5.14 20:01

Ja mela za to, a bylo mi to nekolikrst ootvrzeno, ze 1. den reklamace je den podani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
3.5.14 20:10

@Gabulle to ja taky, ale nekde jsem pak nasla, ze den podani je bran jako nulty den. Dekuji holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
3.5.14 20:32

Ja to v praci beru od data na uctence nebo reklamacnim listu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.5.14 20:37

Ahoj, ano, je to tak, přijdeš tam a řekneš, že odstupuješ od kupní smlouvy, protože nedodrželi lhůtu a požaduj vrácení peněz. Je možné, že ti řeknou že tam ten kočárek je, ale oni ti nedali vědět že je reklamace vyřízená, to je jejich povinnost-předpokládám že na tebe měli kontakt-tak si trvej na svém, chtěj vrátit peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.5.14 20:47

Já si myslím, že už ten den podání je bran jako 1 den a 30 den bych tam šla, ne až 31.Měla jsem to takto s botama,3.den je tam nemeli tak jsem trvala na vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
3.5.14 20:56

To bych musela prijit asi az ke konci praxovni doby, protoze kdyby napr.rano,tak mi reknou, ze na to maji jeste cely (30.)den…

Ano, kontakt maji, volala jsem si sama ve stredu a pani mi rekla, ze to dovazeji koncem tydne, coz predpokladam, ze myslela patek..v nedeli asi zbozi nevozi… :-) jsrm zvedava, jak to dopadne…a uz tedka premyslim, jaky jiny si misto neho poridim, kdyby to nahodou vyslo, ale jeste jsem nic neobjevila.

Jaky mate nebo mely vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák