Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
porad se nejak nemohu dopocitat. Dne 9.4. Jsem reklamovala kocarek, ktery jeste neni opraveny a blizi se 30.den,ktery nevim presne, kdy nastane
Vim, ze reklamace zacina bezet az nasledujici den, tj.10.4.,je to tedy i den cislo 1 a 30.den je 9.5?takze kdyz 10.5. (ikdyz je tosobota) tam prijdu a kocarek tam nebude, mohu pozadovat vraceni penez? Dekuji ![]()
Ja mela za to, a bylo mi to nekolikrst ootvrzeno, ze 1. den reklamace je den podani
@Gabulle to ja taky, ale nekde jsem pak nasla, ze den podani je bran jako nulty den. Dekuji holky..
Ja to v praci beru od data na uctence nebo reklamacnim listu.
Ahoj, ano, je to tak, přijdeš tam a řekneš, že odstupuješ od kupní smlouvy, protože nedodrželi lhůtu a požaduj vrácení peněz. Je možné, že ti řeknou že tam ten kočárek je, ale oni ti nedali vědět že je reklamace vyřízená, to je jejich povinnost-předpokládám že na tebe měli kontakt-tak si trvej na svém, chtěj vrátit peníze.
Já si myslím, že už ten den podání je bran jako 1 den a 30 den bych tam šla, ne až 31.Měla jsem to takto s botama,3.den je tam nemeli tak jsem trvala na vrácení peněz.
To bych musela prijit asi az ke konci praxovni doby, protoze kdyby napr.rano,tak mi reknou, ze na to maji jeste cely (30.)den…
Ano, kontakt maji, volala jsem si sama ve stredu a pani mi rekla, ze to dovazeji koncem tydne, coz predpokladam, ze myslela patek..v nedeli asi zbozi nevozi…
jsrm zvedava, jak to dopadne…a uz tedka premyslim, jaky jiny si misto neho poridim, kdyby to nahodou vyslo, ale jeste jsem nic neobjevila.
Jaky mate nebo mely vy? ![]()