Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nosíte někdo letní háčkované kozačky? http://www.danea.cz/…6-white.html jak se vám v nich chodí? a jak o ně pečujete? díky za názory ![]()
Mam je uz z loňska… Růžový… Nosím je hodně… Chodí se v nich jako v backorach…:) takže já jsem nadšena..:) ale kupovala jsem je teda u nás levnější než v tom odkazu…
Mam je doma, ale nosim je minimalne, hlavne na chatu, jsou vzdusny. U nas je nenosim, ma je hodne romek a mne to vadi
.Jinak jsou moc hezky a v Texasu i LV z nich byly zensky odvareny. Normalne je hazu do pracky.
Ja jsem je chtela taky loni, ale mela je tchyne a na ulici se ji rozpadly, jsou takovy forovy.
Ja doufam, ze uz to nenosi nikdo. Protoze ty typy, ktere to nosily, tem to jenom pridalo… ![]()
@evill píše:
Ja doufam, ze uz to nenosi nikdo. Protoze ty typy, ktere to nosily, tem to jenom pridalo…
tak mne to nepridalo nic, jsem hubena. Naaahodou, na zahradu k plavkam vypadaji suprove ![]()
@wildcherry píše:
tak mne to nepridalo nic, jsem hubena. Naaahodou, na zahradu k plavkam vypadaji suprove
Nemyslim pridalo kil. Myslim pridalo na humornu. U nas je to teda socka obuv a nosi to opravdu jen existence, cimz nechci samozrejme nikoho urazit, jen proste doufam, ze uz tu hruzu nikdo nenosi ![]()
Já bych se přidala k názoru, že už se opravdu nenosí. Na zahradu o. k.
U nás se to prodávalo za pár korun a měl to opravdu každý! Takže já o tom vůbec nepřemýšlela.. Jinak jsou celkem pěkné, ale vidět to na 6 holkách z 10
…
Minuly rok jsem je mela, ale letos uz mi prijdou out
,ale kazdeho vec.Tedy nerikam, ze je parkrat nevytahnu jeste
.Ja teda kozacky miluju, nisim jarnu, zimni, pidzimni, letni(ale ty fakt malo)
@MarDen má je moje sousedka, ve svítivě růžový barvě. Jednak nedrží tvar, takže jsou shrnutý dole, už to působí nehezky a celkově mi přijdou dost škaredý, ale proti gustu…moje sbírka balerín se taky nemusí líbit kde komu ![]()
@evill píše:
Nemyslim pridalo kil. Myslim pridalo na humornu. U nas je to teda socka obuv a nosi to opravdu jen existence, cimz nechci samozrejme nikoho urazit, jen proste doufam, ze uz tu hruzu nikdo nenosi
jo takto
,proto jsem psala, ze je nenosim ![]()
No já právěže nosím kozačky moc ráda
jedny letní bílé mám ale nejsou háčkované, vím že se nosili už loni ale to jsem je právě u nás propásla a už na mě nezbyli
a letos je u nás neprodávají
že jsou letos už out na tom mi nesejde nemusím být pořád in
![]()
@jaanulkaa píše:
Mam je uz z loňska… Růžový… Nosím je hodně… Chodí se v nich jako v backorach…:) takže já jsem nadšena..:) ale kupovala jsem je teda u nás levnější než v tom odkazu…
takže jsou pohodlné a i do velkého horka?
@wildcherry píše:
Mam je doma, ale nosim je minimalne, hlavne na chatu, jsou vzdusny. U nas je nenosim, ma je hodne romek a mne to vadi.Jinak jsou moc hezky a v Texasu i LV z nich byly zensky odvareny. Normalne je hazu do pracky.
tak já je naštěstí u nás na romkách neviděla jinak bych je taky nechtěla
já si to myslela že normálně do pračky ale bála jsem se abych je tím třeba nezničila