Háčkované kozačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1653
5.5.14 09:14

háčkované kozačky

Ahoj, nosíte někdo letní háčkované kozačky? http://www.danea.cz/…6-white.html jak se vám v nich chodí? a jak o ně pečujete? díky za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1040
5.5.14 09:25

Mam je uz z loňska… Růžový… Nosím je hodně… Chodí se v nich jako v backorach…:) takže já jsem nadšena..:) ale kupovala jsem je teda u nás levnější než v tom odkazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.5.14 09:28

Mam je doma, ale nosim je minimalne, hlavne na chatu, jsou vzdusny. U nas je nenosim, ma je hodne romek a mne to vadi :oops:.Jinak jsou moc hezky a v Texasu i LV z nich byly zensky odvareny. Normalne je hazu do pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
5.5.14 09:30

Ja jsem je chtela taky loni, ale mela je tchyne a na ulici se ji rozpadly, jsou takovy forovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
5.5.14 09:31

Ja doufam, ze uz to nenosi nikdo. Protoze ty typy, ktere to nosily, tem to jenom pridalo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.5.14 09:35
@evill píše:
Ja doufam, ze uz to nenosi nikdo. Protoze ty typy, ktere to nosily, tem to jenom pridalo… :lol:

tak mne to nepridalo nic, jsem hubena. Naaahodou, na zahradu k plavkam vypadaji suprove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
5.5.14 09:46
@wildcherry píše:
tak mne to nepridalo nic, jsem hubena. Naaahodou, na zahradu k plavkam vypadaji suprove :mrgreen:

Nemyslim pridalo kil. Myslim pridalo na humornu. U nas je to teda socka obuv a nosi to opravdu jen existence, cimz nechci samozrejme nikoho urazit, jen proste doufam, ze uz tu hruzu nikdo nenosi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
5.5.14 09:51

Já bych se přidala k názoru, že už se opravdu nenosí. Na zahradu o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.5.14 09:59

U nás se to prodávalo za pár korun a měl to opravdu každý! Takže já o tom vůbec nepřemýšlela.. Jinak jsou celkem pěkné, ale vidět to na 6 holkách z 10 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
5.5.14 10:06

Minuly rok jsem je mela, ale letos uz mi prijdou out :nevim:,ale kazdeho vec.Tedy nerikam, ze je parkrat nevytahnu jeste :lol:.Ja teda kozacky miluju, nisim jarnu, zimni, pidzimni, letni(ale ty fakt malo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
5.5.14 10:18

@MarDen má je moje sousedka, ve svítivě růžový barvě. Jednak nedrží tvar, takže jsou shrnutý dole, už to působí nehezky a celkově mi přijdou dost škaredý, ale proti gustu…moje sbírka balerín se taky nemusí líbit kde komu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.5.14 10:58
@evill píše:
Nemyslim pridalo kil. Myslim pridalo na humornu. U nas je to teda socka obuv a nosi to opravdu jen existence, cimz nechci samozrejme nikoho urazit, jen proste doufam, ze uz tu hruzu nikdo nenosi :lol:

jo takto :lol:,proto jsem psala, ze je nenosim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.5.14 15:07

No já právěže nosím kozačky moc ráda :* jedny letní bílé mám ale nejsou háčkované, vím že se nosili už loni ale to jsem je právě u nás propásla a už na mě nezbyli :lol: a letos je u nás neprodávají :zed: že jsou letos už out na tom mi nesejde nemusím být pořád in ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.5.14 15:08
@jaanulkaa píše:
Mam je uz z loňska… Růžový… Nosím je hodně… Chodí se v nich jako v backorach…:) takže já jsem nadšena..:) ale kupovala jsem je teda u nás levnější než v tom odkazu…

takže jsou pohodlné a i do velkého horka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.5.14 15:10
@wildcherry píše:
Mam je doma, ale nosim je minimalne, hlavne na chatu, jsou vzdusny. U nas je nenosim, ma je hodne romek a mne to vadi :oops:.Jinak jsou moc hezky a v Texasu i LV z nich byly zensky odvareny. Normalne je hazu do pracky.

tak já je naštěstí u nás na romkách neviděla jinak bych je taky nechtěla :mrgreen: já si to myslela že normálně do pračky ale bála jsem se abych je tím třeba nezničila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák