Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MUFICE píše:
@LenaNell
http://www.spravnapodprsenka.cz/…or-velikosti
Hod si sem rozměry a uvidíš, co ti vyjde za číslo.
Hele ale ten kalkulátor je divnej, zadala jsem tam rozměry a hodilo mi to 36DD a přitom mám 36F, ověřený rozměr přímo ze správné podprsenky, takže tomuhle bych moc nevěřila ![]()
@Pavčí DD je vlastne E..
Ja bych po netu nekupovala, jedine uz odzkouseny model a velikost. Ja ted shanim plavky, 34 F/G ![]()
Příspěvek upraven 07.05.14 v 13:42
@MUFICE Tak mi vyšlo 70/B, 32/B. Škoda jen, že každá podprsenka je jiná, protože mám takovej pocit, že tuhle velikost jsem si zkoušela a neseděla mi tak jak bych si představovala ![]()
@pikola píše:
@Pavčí DD je vlastne E..
No jo ale tohle je britský číslování, takže je DD, pak E a až pak F, takže se to seklo o dvě čísla ![]()
@LenaNell píše:
@MUFICE Tak mi vyšlo 70/B, 32/B. Škoda jen, že každá podprsenka je jiná, protože mám takovej pocit, že tuhle velikost jsem si zkoušela a neseděla mi tak jak bych si představovala
Mně taky nesedí každá v mé velikosti, záleží, jak jsou ušité košíčky. Z pěti mi sedí pouze jedna.
Já si třeba vždy kupovala 80/A. Šla jsem si po kojení koupit novou. A jak už jsem psala v předchozím kom. Paní mi šupla do kabinky, vyzkoušeli jsme jich fakt hodně. Různé značky, střihy, velikosti.
Odešla jsem s tou wondebrou a velikost 70/B. A sedí parádně, vlastně o ni ani nevím.
Takže určitě zkoušet a zkoušet. Nestydět se zeptat a nechat si poradit.
@pikola píše:
Ja bych po netu nekupovala, jedine uz odzkouseny model a velikost. Ja ted shanim plavky, 34 F/G
Taky se zrovna po nějakých dívám a asi je koupím v tý správny podprsence. Kdybych měla trochu odvahy, tak si je radši koupím v anglii, mají tam o hodně větší výběr v těhle velikostech, ale jsem asi srab. Nějak se mi do toho nechce, když si je nemůžu vyzkoušet ![]()
@Pavčí píše: Taky se zrovna po nějakých dívám a asi je koupím v tý správny podprsence. Kdybych měla trochu odvahy, tak si je radši koupím v anglii, mají tam o hodně větší výběr v těhle velikostech, ale jsem asi srab. Nějak se mi do toho nechce, když si je nemůžu vyzkoušet
Zkus M and S, tam mají u spodního prádla i malé objemy a velké košíčky nebo Debenhams, ten je taky anglický.
@Pavčí píše: Taky se zrovna po nějakých dívám a asi je koupím v tý správny podprsence. Kdybych měla trochu odvahy, tak si je radši koupím v anglii, mají tam o hodně větší výběr v těhle velikostech, ale jsem asi srab. Nějak se mi do toho nechce, když si je nemůžu vyzkoušet
Ja tam chodila kdyz jsem v cechach, tady maji vsude jen ty pidi sranda plavky. Navic kojim, takze ta velikost je stale takova variabilni..
@jessikka tak to sice mam mozna dle tabulek ale ve skutecnosti mi 60 skrti. 65A podprsebky mi krasne sedi aniz by mi nekde neco lezlo, skrtilo ci bylo nekde volne. Proto si ji kupuji. ![]()
Důležitý je obvod…já mám taky malá prsa.. kojila jsem dohromady 2,5 roku.. nic hrozného, ale na nudapláž to taky není
nejlíp mi sedí Lemaxky.. ale chce to zkoušet, zkoušet, každá máme jiná prsa.. přes net bych nenakupovala.
Jinak jsem moc spokojena s tou - osobne jsem si v obchode v zkoušela a je moc příjemná
Chce to zkoušet, ale když já nejsem zkoušecí typ, snesu tak tři a pak je mi hrozně, protože mi žádná nesedí a akorát se naštvu
. Asi si budu muset zařídit hlídání a obětovat tomu cely odpoledne ![]()
Já bych ještě doporučila Marks&Spencer. Teď snad zase mají akci, že když si necháš přeměřit velikost, tak dávají slevu na podprsenky. O což ani tak nejde, tam by ses mohla dostat k tomu přeměření od snad kvalifikované prodavačky (když tomu dělají mediální haló)
Já osobně mám prádlo z M&S docela ráda ![]()