Kvalitní podprsenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
832
5.2.15 10:51
@Petule030 píše:
@LenaNell Tak děťátko na pár hodin šupnout na hlídání (tatínkovi, babičce…) a vyraz do Olympie! Nemůžu ti zaručit, že ti podprsenka sedne, každá jsme jiná, ale zkus to, třeba budeš mile překvapená ;) Já sama jsem spokojená jak se střihem, tak s cenou. 400Kč mi na kvalitní podprsenku (příp. na 2) nepřijde moc :think:

Ahoj, který obchod v Olympii doporučuješ? Možná se tam příští týden objevím, aspoň půjdu na jisto. Zrovna si taky po delším kojení vybírám podprsenku. Vsadila sem na jeden eshop a dnes mi přišel balíček s vyměněny zbožím. Stále to není ono, ale je mi blbé to měnit dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
5.2.15 12:15

Já nevím, podprsenku nosím víceméně je pod průsvitné halenky nebo trička. Myslím si, že při menších prsou (i můj případ) je podprsenka v podstatě blbost. Nemusím ji přece nosit jen proto, že ji mají všechny ostatní. Tam, kde je objem větší, to samozřejmě chápu, ale mám kamarádku, která je na tom podobně jako já a bez podprsenky by nevyšla na ulici, prostě se prý „necítí“. Já ji naposled nosila pravidelně asi před 17 lety, kdy se narodil syn. Když jsem přestala kojit, tak jsem ji zas ráda odložila. Pokus máš, zakladatelko, malá prsa, tak jich využij jako přednosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.2.15 12:34

http://www.agentprovocateur.com/…ie/bras.html

Prodávají v Praze a mají i slevy. Nejlepší a nejpohodlnější podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.2.15 19:48

@zasemamina Doporučovala jsem podprdu z H&M. Já mám třeba takové (jiné barvy), jaké přikládám v obrázku. A ještě i jiné a jsem stále spokojená :srdce: Jen doufám, že je to stálé zboží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.15 10:01

Hodně lidí tu zmiňovalo Konarovskou, no já nevím, na můj vkus je moc ukecaná. Já nakupuju podprsenky v Dolly v Praze, potřebuju větší velikost kterou bych v normálním obchodě nesehnala. Jsou tam celkem mladý holky, ale dělaj to už dlouho a dokážou poradit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák