Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@LenaNell Pokud se někdy dostaneš do Zlína, můžeš vyzkoušet obchod se spodním prádlem IVANKA (vedle Zlatého jablka). Paní prodavačka (nebo možná majitelka - netuším) umí opravdu dobře poradit a mají kvalitní podprsenky. Dají se tam sehnat i ty méně obvyklé velikosti (např. různé velikosti košíčků pro obvod 70) a mají i podprsenky, které téměř „z ničeho“ udělají pěkný objem. Jen ceny jsou tam bohužel vyšší
![]()
Já mám od nich tuto:
http://www.pleasurestate.com.au/…nge-bra-skin
ale určitě to chce vyzkoušet, protože mně třeba pěkně sedly jen 2 podprsenky.
@LenaNell Měli tam i nějaké obyčejnější např. značky Leilieve, tak ty se pohybovaly myslím kolem 700Kč (ale netuším, jestli tato značka vůbec vyrábí ty méně obvyklé velikosti, mně neseděly). Ale ty „lepší značky“ v méně obvyklých velikostech byly asi od těch cca 1000Kč-1200Kč a výš
![]()
Já mám nijaká prsa sama od sebe
Kolik obchodů jsem prochodila a nic nenašla, to bylo zoufalé a cítila jsem se totálně méněcenná, když mi jedna prodavačka řekla - To není možné, že Vám ani TAK malá velikost nesedí. Tak malá prsa nemůžete mít. A tvrdila mi, že to odstávání je normální!!
V obchodě H&M jsem objevila podprdu, která mi sedí, mírně zvětší poprsí a zvýší sebevědomí. Tak mi parádně sedí 75B, Áčko je mi malé
Tuhle velikost jsem objevila jen v černé za 399Kč nebo z příjemného bavlněného materiálu 2ks (různé barvy) za 399Kč. A pro tyto podprsenky jsem schopná zajet 40km do obchodu ![]()
@Petule030 to je jak já a někdy ty prodavačky umí být pěkně nepřijemné a neochotné
, pak odcházím přesně s tím samým pocitem. Nekecám já podprsenku, která by mi opravdu seděla, zháním už několik let. Protože vždy ze zoufalství po nějaké šáhnu i když mi v poctatě nesedí a pak se cítím na prd, protože si je pořád spavuju a cítím se mizerně, že tam nic nemám ![]()
@LenaNell Ano, opravdu tě chápu, já na tuhle náhodu narazila teprve před rokem, jinak jsem taky vždycky nosila nějakou „jen z nouze“
Dívám se, že jsi z Kroměříže (nebo okolí), já tam jsem na škole!! Takže vím, CO v těch obchodech mají. Pokud máš možnost, udělejte si nějaký víkend výlet do Zlína nebo do Olomouce (nebo pokud je nějaký obchod blíž), za zkoušku nic nedáš a ještě si s rodinou můžete udělat hezký výlet ![]()
@Petule030 Od Kroměříže jsem, ale do obchodů sem vůbec nechodím, tady je to děs. Sice tu bydlím, ale,, žiji" spíš v Olomouci. S malou bych nic nenakoupila, jsou ji dva a nepostojí ani minutu
. Já nemám tu trpělivost a bohužel ani kamarádku, kterou by bavilo nakupování, já sama to nesnesu a vzít sebou chlapa, jo asi by to dal, ale protože ho znám, tak vím, že by byl po pár obchodech stejně otravený jako já.
@LenaNell Tak děťátko na pár hodin šupnout na hlídání (tatínkovi, babičce…) a vyraz do Olympie! Nemůžu ti zaručit, že ti podprsenka sedne, každá jsme jiná, ale zkus to, třeba budeš mile překvapená
Já sama jsem spokojená jak se střihem, tak s cenou. 400Kč mi na kvalitní podprsenku (příp. na 2) nepřijde moc ![]()
@Petule030 prosím, v tom HM je mají i současné době v prodeji?
Kdy naposledy jsi je tam viděla?
Díky za info. ![]()
Já si dlouhou dobu kupovala velikost 75B a vždycky jsem nadávala, že se mi podprda „vytáhla“ protože jsem měla zapínání pomalu za krkem. Pak jsem náhodou zavítala do obchodu se značkou DIM Paris, kde byla naprosto suprová prodavačka, která mi poradila a hlavně vyvedla z omylu, že 75B opravdu není moje velikost.
Teď jakmile přijdu do obchodu hned hlásím 70C (občas 70D podle značky) a je fakt, že jich občas taky musím vyzkoušet víc, než mi konečně nějaká padne.
Ale od Triumphu mi jeden typ vždycky sedne: žádná pushup, prostě klasika
To jedno odpoledne tomu věnuj, protože ta spokojenost je pak k nezaplacení ![]()
@daniela4 Naposledy jsem tam byla asi v lednu nebo v únoru
Myslím si, že je tam mají pořád a doufám, že je tam pořád mít budou
Kupovala jsem je v Olomouci, ale snad je mají v každém HM ![]()
@Petule030 fajn, dík. Podívám se v Opavě i v Ostravě. ![]()
Takže mám hledat nějakou černou za 399,–- a pak dvojbalení za 399,–-?
@daniela4 Tak nějak
Samozřejmě si hledej podprsenku, jaká se ti bude líbit. Pro inspiraci jsem hledala na netu, tu černou za 399Kč jsem nenašla (myslím, že tam tak stojí snad všechny podprdy
), ale ty zdvojené jsem našla. Teda mám je v jiných barvách, ale oboje jsou za 399Kč. Však mrkni, třeba budou mít i jiné střihy ![]()
@Petule030 paráda, pro „plochodrážnice“ jako já - jak dělané
![]()
Pěkné barvy, snad je seženu, líbí se mi moc.
@daniela4 No právě!! Sice mi pod tričkem nezvětšují prsa jako kdysi „nepadnoucí“ podprsenky, ale teď se nebojím předklonit se. ani si vzít mírně větší výstřih - podprda přechází na moje prcky, vypadá to přirozeně
Určitě napiš (klidně i sz), jak návštěva obchodu dopadla ![]()