Jak/z čeho dávat v noci pít

8444
1.8.10 15:12

Jak/z čeho dávat v noci pít

Ahoj, už dřív jsem tu četla, že v noci dáváte mimčům napít. Tuhle jsem to zkusila, máme takový pítko s dirkama, nebo pije ze skleničky, tak ale v noci jsem jí dala tim pítkem a zlila jsem jí, že jsem ji musela převlíct. Chci to zkusit i proto, že si myslím, že bych ji už pomalu odvykla nočnímu kojení, třeba má jen žížu a pak by po napití spala. Tak jak to děláte? Dáváte v leže z lahvičky, nebo dítko vytáhnete z postýlky a nějak napojíte? A když furt není spokojeno, tak až pak dostane cucat mlíčko, flašku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65395
1.8.10 15:41

Tak Mates měl avent lahvičku s dudlíkem donedávna,ted
má stejnou jen s pítkem…aby mohl pít vleže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.8.10 15:45

Já kvuli tomu v noci kojím. už jsem uvažovala nad zrušením nočního kojení, ale kluk pije jedině v sedě s brčkem. taky se mi nechce vyndavat s postýlky a dávad vodu v sedě. navíc vím, že si jen cucne a za chvíli bude vzhůru znova.kojením se napucne a je do rána klid.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
2.8.10 07:52
barbarbucha píše:
Ahoj, už dřív jsem tu četla, že v noci dáváte mimčům napít. Tuhle jsem to zkusila, máme takový pítko s dirkama, nebo pije ze skleničky, tak ale v noci jsem jí dala tim pítkem a zlila jsem jí, že jsem ji musela převlíct. Chci to zkusit i proto, že si myslím, že bych ji už pomalu odvykla nočnímu kojení, třeba má jen žížu a pak by po napití spala. Tak jak to děláte? Dáváte v leže z lahvičky, nebo dítko vytáhnete z postýlky a nějak napojíte? A když furt není spokojeno, tak až pak dostane cucat mlíčko, flašku?

Ja plne kojim,takze male davam napit jen ve dne,kdyz jsou velke paraky.

• Citovat
  • Upravit
474
3.8.10 12:18

Já dávám Natálce v noci z flašky s dudlíkem, abych ji moc neprobudila, napije se v polospánku a je klid. Přes den už pije ze skleničky, navíc v tomto věku už by hlad mít děti neměly, jen jsou na to navyklé, ale to je na každé mamině :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí