Jane Matrix-hl.korba Jane

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
17.1.08 11:28

Jane Matrix-hl.korba Jane

Dobry den vsem,chtela bych se zeptat,zda-li mate nektera zkusenost s hl.korbou Jane nebo Jane Matrixem…Prijde mi Matrix lepsi,viceucelovy,ale nevim,zda-li se da dat uplne do lehu…Porad se rozmyslim,jestli poridit to-nebo to..Budu rada za kazde info.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3826
17.1.08 11:33

ahoj,já mám,tedy spíš měla jsem na malou krobičku a neměnila bych.
matrix je sice víceúčelový,ale jako autosedačka má špatné crash testy a je také o něco menší než korbička,tak aby se ti tam pak mimčo vešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.08 12:28

diky moc,prave ze me odrazuji ty spatne testy,takze nevim…diky moc

• Citovat
  • Upravit
926
17.1.08 12:53

Já tedy osobně Matrix neměla, ale kamarádka na chlapečka ano a nakonec kupovali někdy v půl roce normální autosedačku a prcka musela dát do sporťáku už v 5. měsíci, protože se jí do té korbičky ani v zimním oblečení natož ve fusaku nevešel. Já bych určitě do matrixu nešla, protože v normální autosedačce vajíčku ti vydrží do jednoho roku a to v matrixu asi určitě ne. Není ani tak krátký, ale strašně úzký.
Spíš si zjisti, jaké vajíčko se dá na podvozek Jane nacvaknout … to je pak dost praktické, když někam jedeš autem a potřebuješ jet i s kočárem a nechceš tahat celou normální korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.1.08 20:06

Jo,jo,to potvrzuji. Měli jsme celý komplet Jané a nacvaknutí autosedačky na konstrukci je naprosto dokonalé. Žádné adaptéry a to využití je fakt super.
Když jsme přešly v 9měsících do větší autosedačky,tak jsme koupili golfky Jané Energy a ty jsou také super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
19.1.08 22:39

ahoj, souhlasím se Sluníčkem. :lol: :lol: :lol: Určo korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.1.08 00:44

Jane Matrix versus korbička JAne

Sslunicko, ty pises, ze jsi mela celou kolekci od Jane. Předpokládám tedy, že sportovní verzi + hlubokou korbičku? Já také řeším to samé co paní, která se na to tázala.
Miminko budeme mít v létě koncem července, takže podzim/zima mu bude 3 až 9 měsíců. Bojím se, abych ho už maličkaté nemusela vozit ve sportovní verzi. Sousedka mi prodává JAne Nomad Pro sportovní verzi. Já teď na Internetu dlouho do noci sháním info o korbičce či MAtrixu. Ještě přemýšlí, zda místo korbičky nekoupit tašku na miminko s boudičkou. Jen prostě potřebuji, aby mimi bylo přes zimu chráněné. JAk dlouho se ti vešlo mimi do hluboké korbičky JAne?
Děkuji moc za odpověď.
andy.stechova@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
2288
24.1.08 06:22

Verunka se nám narodila na začátku října a z korbičky Jané jsem jí přendavala v dubnu. Ještě se tam vešla, ale už chtěla mít rozhled. Šikovné bylo, že i v té korbičce se dali trochu zvednout zádíčka. Měli jsme i vajíčko. K vůli malému autu jsme koupili Carreru (kolekce 2006) a jsme spokojeni. Ale jsme z Prahy, tak si můžeme dovolit malé kolečka. Sníh u nás nehrozí. Dobré zkušenosti jsme měli i se servisem (Handy Praha). Oprava byla ještě ten den. Vím, že jsem koukala i na Matrix, ale jak už někdo psal, je menší než korba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.1.08 21:04

Ahoj, ráda bych si pořídila tento kočár a ještě bych potřebovala vědět jak velká, resp. široká je korba u verze 2005 a jak dlouho jste Vaše mimi vozili v hluboké korbě a kdy jste přecházeli na sportovní sedačku. Předem díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
2.4.08 10:19

Taky jsem měla Jané sporťák + korbičku, malý byl od malinka neposeda, narodil se v květnu a v koncem srpna už jezdil ve spoťáku, v korbičce strašně plakával (asi neviděl ven) a když byl ve sporťáku tak byl naprosto spokojený a pořád rozesmátý :D ! Korbičku jsem koupila asi za 6000,–- Kč, ale moc jsem ji nevyužila. Teď jsem snažilka tak doufám, že ji třeba využiji u druhého mimča, ale po zkušenosti s našim miláčkem tomu moc nevěřím!!! :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová