Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,já mám,tedy spíš měla jsem na malou krobičku a neměnila bych.
matrix je sice víceúčelový,ale jako autosedačka má špatné crash testy a je také o něco menší než korbička,tak aby se ti tam pak mimčo vešlo.
diky moc,prave ze me odrazuji ty spatne testy,takze nevim…diky moc
Já tedy osobně Matrix neměla, ale kamarádka na chlapečka ano a nakonec kupovali někdy v půl roce normální autosedačku a prcka musela dát do sporťáku už v 5. měsíci, protože se jí do té korbičky ani v zimním oblečení natož ve fusaku nevešel. Já bych určitě do matrixu nešla, protože v normální autosedačce vajíčku ti vydrží do jednoho roku a to v matrixu asi určitě ne. Není ani tak krátký, ale strašně úzký.
Spíš si zjisti, jaké vajíčko se dá na podvozek Jane nacvaknout … to je pak dost praktické, když někam jedeš autem a potřebuješ jet i s kočárem a nechceš tahat celou normální korbičku.
Jo,jo,to potvrzuji. Měli jsme celý komplet Jané a nacvaknutí autosedačky na konstrukci je naprosto dokonalé. Žádné adaptéry a to využití je fakt super.
Když jsme přešly v 9měsících do větší autosedačky,tak jsme koupili golfky Jané Energy a ty jsou také super.
Sslunicko, ty pises, ze jsi mela celou kolekci od Jane. Předpokládám tedy, že sportovní verzi + hlubokou korbičku? Já také řeším to samé co paní, která se na to tázala.
Miminko budeme mít v létě koncem července, takže podzim/zima mu bude 3 až 9 měsíců. Bojím se, abych ho už maličkaté nemusela vozit ve sportovní verzi. Sousedka mi prodává JAne Nomad Pro sportovní verzi. Já teď na Internetu dlouho do noci sháním info o korbičce či MAtrixu. Ještě přemýšlí, zda místo korbičky nekoupit tašku na miminko s boudičkou. Jen prostě potřebuji, aby mimi bylo přes zimu chráněné. JAk dlouho se ti vešlo mimi do hluboké korbičky JAne?
Děkuji moc za odpověď.
andy.stechova@seznam.cz
Verunka se nám narodila na začátku října a z korbičky Jané jsem jí přendavala v dubnu. Ještě se tam vešla, ale už chtěla mít rozhled. Šikovné bylo, že i v té korbičce se dali trochu zvednout zádíčka. Měli jsme i vajíčko. K vůli malému autu jsme koupili Carreru (kolekce 2006) a jsme spokojeni. Ale jsme z Prahy, tak si můžeme dovolit malé kolečka. Sníh u nás nehrozí. Dobré zkušenosti jsme měli i se servisem (Handy Praha). Oprava byla ještě ten den. Vím, že jsem koukala i na Matrix, ale jak už někdo psal, je menší než korba.
Ahoj, ráda bych si pořídila tento kočár a ještě bych potřebovala vědět jak velká, resp. široká je korba u verze 2005 a jak dlouho jste Vaše mimi vozili v hluboké korbě a kdy jste přecházeli na sportovní sedačku. Předem díky za info.
Taky jsem měla Jané sporťák + korbičku, malý byl od malinka neposeda, narodil se v květnu a v koncem srpna už jezdil ve spoťáku, v korbičce strašně plakával (asi neviděl ven) a když byl ve sporťáku tak byl naprosto spokojený a pořád rozesmátý
! Korbičku jsem koupila asi za 6000,–- Kč, ale moc jsem ji nevyužila. Teď jsem snažilka tak doufám, že ji třeba využiji u druhého mimča, ale po zkušenosti s našim miláčkem tomu moc nevěřím!!! ![]()
Dobry den vsem,chtela bych se zeptat,zda-li mate nektera zkusenost s hl.korbou Jane nebo Jane Matrixem…Prijde mi Matrix lepsi,viceucelovy,ale nevim,zda-li se da dat uplne do lehu…Porad se rozmyslim,jestli poridit to-nebo to..Budu rada za kazde info.