Jané Muum Formula Matrix 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Muum?

Přidejte zkušenost s Jané Muum
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
14.2.13 14:29

Jo fotečky jsem viděla:)krásná holčička…čekáme mimčo v červnu..je to naše první, tak už se nemůžeme dočkat:)taky jsme chtěli holčičku, poprvé nám na utz řekli holčičku a pak klučinu, tak jsme byli napnutí a v pondělí nám potvrdili chlapečka. hlavně že jsme zdraví:oD asi zvítězí tenhle kočár, myslím že v rámci ceny dobrá kvalita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
14.2.13 14:51

Děkuji moc za chválu dcerky :kytka: Tak holčička bude až příště a jak píšeš, nejdůležitější je, že čekáte zdravé miminko ;) A moc gratuluji k chlapečkovi :kytka: Já si také myslím, že tenhle kočár je moc fain, kvalitní a za pěknou cenu. Malý se narodil posledního září, takže už spíš zimňátko a i s fusakem a pořádně navlečený se do korbičky hezky vleze a to také není žádný malý drobeček (ve čtyřech měsících má 7,3kg a 68cm), roztahovat se tam sice moc :) nemůže, ale to mu nevadí, alespoň mi lépe spí, když je tak „natěsno“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivca9
22.5.13 07:51

AHojky, koukám na recenze na kočárek Jané Muum Formula, jeslti jsem dobře pochopila, vy ho máte? Komplet i s korbičkou? Strašně se mi líbí, mimčo čekáme v září a korbička potřebujem aby vydržela až do Jara, tak snad? a co ty kolečka? všichni mě straší že ty nenafukovací jsou naprd, drnčí… navíc bydlíme na vesnici. Mám z něj trošku strach, ikdyž by mi vyhovoval pak i ten lehký sporťák, vyhla bych se tomu co teď řeší kamarádky, mají koupený Dorjan a teď shánějí golfky protože ty kočáry jsou strašně těžké. Nebo nevíte jestli není možnost dokoupit nafukovací kola?

• Citovat
  • Upravit
16
23.5.13 19:41

@Sandra84
Dobrý den koukám na recenze na kočárek Jané Muum Formula, jeslti jsem dobře pochopila, vy ho máte? Komplet i s korbičkou? Strašně se mi líbí, mimčo čekáme v září a korbička potřebujem aby vydržela až do Jara, tak snad? a co ty kolečka? všichni mě straší že ty nenafukovací jsou naprd, drnčí… navíc bydlíme na vesnici. Mám z něj trošku strach, ikdyž by mi vyhovoval pak i ten lehký sporťák, vyhla bych se tomu co teď řeší kamarádky, mají koupený Dorjan a teď shánějí golfky protože ty kočáry jsou strašně těžké. Nebo nevíte jestli není možnost dokoupit nafukovací kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
24.5.13 14:07

@ivca9 dobrý den, ano kočárek mám, celý komplet a plně ho užívám od začátku října minulého roku a zatím jsem s ním moc spokojená. Kolečka mi nedrnčí, ani jinak nerachotí a jezdí se mi s ním moc dobře a to tady máme chodníky neskutečný tankodrom, takže dostává pěkně zabrat a i tak jsem bez výhrad. V korbičce jsem malého vozila do jeho sedmi měsíců, teď už ji využívám jen jako autosedačku do auta a jezdíme ve sporťáku. Jak už jsem psala výše, tak malý se mi do korbičky hezky vlezl i nabalený v zimním overalu a fusaku, sice neměl kolem sebe prostor, ale to mu vůbec nevadilo a navíc takhle nabalený a ještě ve fusaku, by nezbývalo moc prostoru asi v žádném kočárku. I když jsem si vědoma, že tato korbička nepatří mezi neprostornější, ale nám stačila a to je syn pořádný klučík, žádné malušenké miminko :) O možnosti dokoupení nafukovacích koleček nevím, ale ani jsem se po tom nepídila, takže neporadím. Nám zkrátka a dobře kočárek vyhovuje, lehce se ovládá, není těžký…Takže za mě ano, ale co člověk, to jiný názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.5.13 19:16

@Sandra84
Dobrý den, mockrát děkuji za recenzi, dneska jste už druhá, která mi upřímně napsala, že je s kočárkem naprosto spokojena, že kolečka nedrnčí takže je vhodný i pro miminka. Já to ježdění v korbičce vidím taky tak na toho půl roku od září do jara a pak hurá do sporťáku, který vypadá supr jednoduše a lehce. Myslím, že jste mi pomohla rozlousknout to mé velké dilema a teď už jen počkat na vhodnou chvíli (ani moc brzo ani pozdě) a objednat :-) Ještě jednou děkuji, opravdu mi šlo jen o to zjistit jak jsou na tom ty kolečka, jinak splňuje všechny mé požadavky, drnčící kolečka byl jediný důvod kvůli kterému bych to vzdala. Naštěstí chválite, tak jsem ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ElisaS
9.8.13 17:36

Ahoj maminky, vlastníte už někdo ten Muum Matrix, vešlo se vám zimní mimčo do korby? Popř. nemáte někdo fotky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4