Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané MuumJo fotečky jsem viděla:)krásná holčička…čekáme mimčo v červnu..je to naše první, tak už se nemůžeme dočkat:)taky jsme chtěli holčičku, poprvé nám na utz řekli holčičku a pak klučinu, tak jsme byli napnutí a v pondělí nám potvrdili chlapečka. hlavně že jsme zdraví:oD asi zvítězí tenhle kočár, myslím že v rámci ceny dobrá kvalita ![]()
Děkuji moc za chválu dcerky
Tak holčička bude až příště a jak píšeš, nejdůležitější je, že čekáte zdravé miminko
A moc gratuluji k chlapečkovi
Já si také myslím, že tenhle kočár je moc fain, kvalitní a za pěknou cenu. Malý se narodil posledního září, takže už spíš zimňátko a i s fusakem a pořádně navlečený se do korbičky hezky vleze a to také není žádný malý drobeček (ve čtyřech měsících má 7,3kg a 68cm), roztahovat se tam sice moc
nemůže, ale to mu nevadí, alespoň mi lépe spí, když je tak „natěsno“
AHojky, koukám na recenze na kočárek Jané Muum Formula, jeslti jsem dobře pochopila, vy ho máte? Komplet i s korbičkou? Strašně se mi líbí, mimčo čekáme v září a korbička potřebujem aby vydržela až do Jara, tak snad? a co ty kolečka? všichni mě straší že ty nenafukovací jsou naprd, drnčí… navíc bydlíme na vesnici. Mám z něj trošku strach, ikdyž by mi vyhovoval pak i ten lehký sporťák, vyhla bych se tomu co teď řeší kamarádky, mají koupený Dorjan a teď shánějí golfky protože ty kočáry jsou strašně těžké. Nebo nevíte jestli není možnost dokoupit nafukovací kola?
@Sandra84
Dobrý den koukám na recenze na kočárek Jané Muum Formula, jeslti jsem dobře pochopila, vy ho máte? Komplet i s korbičkou? Strašně se mi líbí, mimčo čekáme v září a korbička potřebujem aby vydržela až do Jara, tak snad? a co ty kolečka? všichni mě straší že ty nenafukovací jsou naprd, drnčí… navíc bydlíme na vesnici. Mám z něj trošku strach, ikdyž by mi vyhovoval pak i ten lehký sporťák, vyhla bych se tomu co teď řeší kamarádky, mají koupený Dorjan a teď shánějí golfky protože ty kočáry jsou strašně těžké. Nebo nevíte jestli není možnost dokoupit nafukovací kola?
@ivca9 dobrý den, ano kočárek mám, celý komplet a plně ho užívám od začátku října minulého roku a zatím jsem s ním moc spokojená. Kolečka mi nedrnčí, ani jinak nerachotí a jezdí se mi s ním moc dobře a to tady máme chodníky neskutečný tankodrom, takže dostává pěkně zabrat a i tak jsem bez výhrad. V korbičce jsem malého vozila do jeho sedmi měsíců, teď už ji využívám jen jako autosedačku do auta a jezdíme ve sporťáku. Jak už jsem psala výše, tak malý se mi do korbičky hezky vlezl i nabalený v zimním overalu a fusaku, sice neměl kolem sebe prostor, ale to mu vůbec nevadilo a navíc takhle nabalený a ještě ve fusaku, by nezbývalo moc prostoru asi v žádném kočárku. I když jsem si vědoma, že tato korbička nepatří mezi neprostornější, ale nám stačila a to je syn pořádný klučík, žádné malušenké miminko
O možnosti dokoupení nafukovacích koleček nevím, ale ani jsem se po tom nepídila, takže neporadím. Nám zkrátka a dobře kočárek vyhovuje, lehce se ovládá, není těžký…Takže za mě ano, ale co člověk, to jiný názor ![]()
@Sandra84
Dobrý den, mockrát děkuji za recenzi, dneska jste už druhá, která mi upřímně napsala, že je s kočárkem naprosto spokojena, že kolečka nedrnčí takže je vhodný i pro miminka. Já to ježdění v korbičce vidím taky tak na toho půl roku od září do jara a pak hurá do sporťáku, který vypadá supr jednoduše a lehce. Myslím, že jste mi pomohla rozlousknout to mé velké dilema a teď už jen počkat na vhodnou chvíli (ani moc brzo ani pozdě) a objednat
Ještě jednou děkuji, opravdu mi šlo jen o to zjistit jak jsou na tom ty kolečka, jinak splňuje všechny mé požadavky, drnčící kolečka byl jediný důvod kvůli kterému bych to vzdala. Naštěstí chválite, tak jsem ráda ![]()
Ahoj maminky, vlastníte už někdo ten Muum Matrix, vešlo se vám zimní mimčo do korby? Popř. nemáte někdo fotky?