Jané Muum Formula Matrix 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Muum?

Přidejte zkušenost s Jané Muum
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
19.5.12 10:30

Co si koupit Reverska na inzerát a hlubokou korbu taky samostatně na inzerát a máš to :kytka: Nebála bych se toho, já ho prodávala taky jetýho a byl jak novej, je to kvalitní kočár a vydrží dlouho.

@petulebrezinka píše:
Lenkatrenka: my jsme v 1.patře, takže mi to moc nevadí. Když už to nebudu moct unést, tak vyndám mimi a odnesu domů do postýlky a pak skočím pro autosedačku. Ale co jsem koukala, tak všechny korbičky váží kolem 6kg a to ještě budeš tahat konstrukci, která je u většiny kočárků kolem 11kg. U muum se mi líbí, že má jen 6,5kg. Chtěla bych raději slaloma reverzka, ale to je jiná cenová, takže máme rozhodnuto…Ještě zvažujeme ten druhý komplet, ale nelíbí se nám ta micro korbička, takže spíš chceme toho matrixe. Ale jinak jsem rozhodnutá pro muum v jakýkoliv verzi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
19.5.12 12:45

Petule - já si chtěla koupit ten adaptér, ale na prodejně mi řekli, že na Jané muum to prostě nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.5.12 12:58

To by mě zajímalo proč :think: když to má vše stejný systém uchycení.

PS: v Handy občas kecaj, když jsem se ptala na tu korbu Proton od Concorda na Jané, nejdřív tvrdili, že to nejde. Tak jsem jim řekla, že vim, že to jde a oni to teda neochotně potvrdili. Ale vymysleli si, že to bude určitě poruchové :zed: Prostě neochotný, nepružný obchodník, co chce prodávat jen to, co má a s ostatním ať lidi neotravujou. Prodat mi samotné Capazo z limitované edice a Stratu pro ně byl taky děsnej problém. Pořád mi cpali Transporter Capazo, což je jiná a podstatně menší korba :zed:

@lenkatrenka píše:
Petule - já si chtěla koupit ten adaptér, ale na prodejně mi řekli, že na Jané muum to prostě nejde :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
19.5.12 13:10

@Háta_x no já právě taky volala do Handy :think: tak myslíš, že je možny, ze mi tam kecali? :think: nooo, tak zkusim se teda zeptat jeste nekde jinde, abych nemela brouka v hlave.. díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.5.12 14:16

Leni, jak jsem psala, Muum osobně neznam, tak třeba to nepasuje, nevim. Ale je mi divné, že by adaptéry z MaxiCosi na Jané Slalom šlo a na Muuma ne, když je to jeden systém upímámí všeho (korby i autosedačky Jané Pro i Concord).

@lenkatrenka píše:
@Háta_x no já právě taky volala do Handy :think: tak myslíš, že je možny, ze mi tam kecali? :think: nooo, tak zkusim se teda zeptat jeste nekde jinde, abych nemela brouka v hlave.. díky za info :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
21.5.12 12:45

Ahoj holky, Muum me taky hodne zaujal a shanim hlavne i lehky kocarek, bohuzel nevim, kde jde tady u nas videt na zivo a tusim, ze nikde :-( Muzu mit prosbu, mohla byste mi nektera (pokud uz to nevite) zmerit sirku a delku sedacky? a nevite, jestli je uvadena vaha presna? Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
26.5.12 19:17

@lenkatrenka ahojky, jestli je tvůj dotaz ještě aktuální, tak já čekám miminko na konci září/začátek října, takže také zimňátko a koupili jsme přímo tento kočárek: http://www.detske-kocarky.cz/…darek-p-6941 Korbička je současně i autosedačka a zkoušeli jsme ho i na dceři, které jsou 2,5 roku a i do korbičky se vlezla, takže malá mi určitě nepříjde a to dcera patří mezi vyšší, větší děti. Samozřejmě, že jí z korbičky lezly nožičky, ale šířkově nebyl problém a zkrátka se tam dobře poskládala, když budeš chtít, pošlu ti foto ;) Sporťák super, s kočárkem se krásně manipuluje, je lehký, velmi dobře se skládá i rozkládá, sice jsme ho v praxi ještě nepoužili, kromě té zkoušečky v bytě na dceři, ale myslím, že budeme spokojení :) A ta cena mi příjde také moc pěkná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
26.5.12 19:32

@Sandra84 Prosím, mohla bys mi poslat fotku dcery ve sportáku? Já mám strach, že sporták bude pro syna maly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
26.5.12 19:42

@Sandra84 ahoj Sandro, moc děkuji za informaci :hug: dotaz je stále ještě aktuální, jedeme vybrat kočárek do Malviku v srpnu, tak sbírám všechny info :roll: mně tam právě vadí, že se dělá ta autosedačka z té hlubové korbičky :think: protože je jednou tak těžší než to klasický vajíčko třeba od maxi cosi.. nepřijde ti to? bydlíme 3.patro bez výtahu, takže malou budu tahat v kočárku denně až nahoru, tak jsem chtěla právě tu sedačku lehčí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
26.5.12 19:44

@lenkatrenka Já jsem malého nosila do druhého patra bez výtahu na rukách, kočárek je v kočárkárně a přišlo mi to v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
26.5.12 19:53

@takacek no nad tim jsem uz taky premyslela, ze bych ho vzdy vyndala a nechala to v kočárkárně a vynesla ho v rukách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
26.5.12 20:09

Holky nedokážu srovnat, jestli je korbička/autosedačka nějak znatelně těžší, ale příjde mi úžasné, jak jednodušše se sedačka vytahuje z adaptéru a nepřišla mi nijak zvlášť těžká. Myslím, že tahle korbička/sedačka je skvělá třeba pro někoho (mimo jiné), kdo má menší auto, protože nemusí cpát do auta jak korbičku, tak sedačku a má to v jednom. My máme sice velké auto, ale myslím, že spoustu jiných lidí to může ocenit. Hodím vám se fotku, jak jsem kočárek zkoušela na dceři :kytka: Na posledních dvou fotkách je dcera ve sporťáku, kdyžtak mohu poslat i jiné fotky, podle toho, co vás zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
26.5.12 20:21

@Sandra84 @Sandra84 Moc moc moc dekuji a muzu jeste vedet kolik dcerka meri? syn ma tak 86cm a jdem mi o to aby mu byla dobra zadova operka, obcas jeste v kocarku spinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
26.5.12 21:09

Tak to je v pohodě, dcera měří 94cm a má tam spoustu místa, takže syn by neměl mít problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
26.5.12 23:41

@Sandra84 tak děkuju :kytka: asi se necháme teda ukecat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie