Jané Muum Formula Matrix 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Muum?

Přidejte zkušenost s Jané Muum
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kettinka
13.8.12 13:13

Baby mate niektorá Jane MUUM Sila 2012 sporták?? ako ste spokojne??? idevam lahko???lebo mne nejak hrkoce a predne kolieska akokeby brzdili, pri otacani sa nedaju skoro vobec same otocit…

• Citovat
  • Upravit
2788
14.8.12 08:50

Ahoj, my s Jané Muum jezdíme od června a můžu vám celkem zodpovědně říci nějaké info. Máme tu béžovou trojkombinaci a moooc jsme s ním spokojeni. Samozřejmě, kdybychom šli do detajlů, tak si asi na trhu kočárek nevybereme, prošli jsme toho opravdu hodně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
14.8.12 09:04

Ahoj a tiež máte problém s prednými kolieskami??? lebo niekedy to je hroza v zakrutach a pri schádzaní z obrubnikov…

• Citovat
  • Upravit
2788
30.8.12 21:24
Ahoj, s kolečkama problémy nemáme :think: @kettinka píše:
Ahoj a tiež máte problém s prednými kolieskami??? lebo niekedy to je hroza v zakrutach a pri schádzaní z obrubnikov…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.9.12 22:05

Ahoj majitelky sportáku Muum. Potřebuji informaci jak se Vám jezdí se sporťákem v terénu? Jak je odpružený? Bydlím na vesnici a máme tady dlážděnou cestu… Ale vcelku se mi líbí lehkost, velikost ložné plochy a hlavně cena :mrgreen: Tak moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
21.9.12 07:12

Ahoj ja som s nim vyskusala vsetky tereny a zvladol aj strkovu kamenistu cestu aj travu takže v pohode si myslím… zvladne vse ako každý iný kocik podla mna no ale zas nie stale aby sa neznicil až tak :lol:

• Citovat
  • Upravit
461
21.9.12 09:59
@kettinka píše:
A jak je to s odpružením :think:? Chtěla bych ho využít i třeba na 4-5měsíční mimčo?
A nejsou kolečka nějak zničená od kamínků?
Je to totiž jeden z mále kočárků u kterého by neměl být problém mít sedačku otočenou k sobě (abych viděla na mimčo) a ještě tam mít skate pro druhé dítko :D.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
21.9.12 14:50

No ma odpružene len predne kolesa, ako niekedy sa zapichnu kamienky ale myslím že tie kolieska su neni take ako pri obycajných plastových golfkach, oni su vlastne gumene tie kola, ale samozrejme že je na nich trochu vidiet jazdenie, maju trosku taký sedastý nadych po case ako pisu baby ale nie je to take hrozne…ja ho mam od jula a kolieska su pekne, no jo ta sedacka je fajn že sa da otocit…mne na nom vadi trosku strieska ktora je kratsia moj malý neznese slnko ked na neho svieti, ale inak nie je zlý…no ja už pokukujem po BJ city Verse alebo Briu…
Ty chces kupit len cisto sportak??? a akej farby???

• Citovat
  • Upravit
461
21.9.12 14:57

Mámpo prvním mimču Dorjan - takže hluboký nepotřebuji, sporťák je ale těžký takže chci pořídit nový.
Barvu jsem ještě neřešila, ale psali mi že nosnost kočárku je 20 kg což je super :potlesk:!
Velmi málo kočárku je lehké konstrukce s možností otočení sedačky.
BJ city Versa je možná druhá volba, ale ještě jsem neviděla osobně. Bohužel cena je už vyšší a nikdo ho neprodává :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.9.12 14:59

Sourozenecká jízda Jane Muum

Vypadá to dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
21.9.12 15:01

Ak by si chcela mám na predaj cierny ako nový kepený teraz v juli…hmmm???

• Citovat
  • Upravit
kettinka
21.9.12 15:02

Myslim že má menej ja ho bravam s malým po schdoch…a zvladam…

• Citovat
  • Upravit
461
21.9.12 16:00
@kettinka píše:
Ak by si chcela mám na predaj cierny ako nový kepený teraz v juli…hmmm???

A který myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
21.9.12 17:56

Jane MUUM cierny sporták…

• Citovat
  • Upravit
461
21.9.12 18:03

Už jsem si říkala, že by někdo prodával BJ Versa :-)
Takže jsi více spokojená s ním než s JaneMuum? Já si první musím oba vyzkoušet a porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí