Jané Muum Formula Matrix 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Muum?

Přidejte zkušenost s Jané Muum
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
18.5.12 10:28
@Anonymní píše:
@Háta_x a nevíš, jak to pak funguje? to potom kdyz chci dat to vajíčko ze základny do auta, tak to musím sundat tu základnu z kočáru i s vajíčkem a dát to zas do auta? Nebude to pakárna přehazovat to furt tam a zpátky? :think: :nevim:

nene, základna je jen a jen do auta, je tam třeba celý rok, vůbec jí nemusíš vyndat.
na kočár jde samotná autosedačka, případné adaptéry jsou takové malé pacičky.

http://www.janecz.cz/…-jane-strata
(dole je vyfocená základna)
http://www.malvik.cz/…Isofix-deska
a tohle jsou adaptéry: http://www.malvik.cz/…autosedacku/ jsou to takové redukce, které se jedním koncem cvaknou do sedačky a jedním do konstrukce kočáru, používají se proto, aby mohly jít autosedačky do rlzných kočárů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.5.12 10:31
@Háta_x píše:
Ahoj, s adaptéry se nacvaknout MaxiCosi na všechny Jané podvozky dá, nabízeli nám to v obchodě. Zavolej si do Handy Praha a řeknou ti, jestli i nový Muum tohle umí. Ta základna je do auta.

na tyhle adaptéry od concordu? http://www.detske-kocarky.cz/…arky-concord

mě to zajímá, prtože tohle nikdy nešlo, MC na Jané.. :D fakt to nabízí přímo v Handy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.5.12 11:37

:lol: psala ti to Nataša i já: základna je pouze do auta, tak to nepleď ke kočárku :kytka: Na kočárek se nacvakne autosedačka nebo korby Jané či Concord jen tak, bez ničeho. S adaptéry (nic složitého ani těžkého) se na ní nacvakne i sedačka MaxiCosi.

@Anonymní píše:
@Háta_x a nevíš, jak to pak funguje? to potom kdyz chci dat to vajíčko ze základny do auta, tak to musím sundat tu základnu z kočáru i s vajíčkem a dát to zas do auta? Nebude to pakárna přehazovat to furt tam a zpátky? :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.5.12 11:39

Jané a Concord je jeden výrobce a od té doby, co dělá Jané řadu Pro (systém uchycení korbiček a sedaček na podvozku) pasuje jedno na druhé, tedy i adaptéry. Ale to už je hoooodně let :kytka:

@Nataša píše:
Hata - Jestli jde na jane maxi cosi tak je to pro mě novinka,nikdy to nešlo.používají k tomu adaptéry z toho concordu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.5.12 11:44

Nakonec jsem autosedačku Jané ani MaxiCosi neměla. V Handy byli příjemní jak cosi, tak jsem sporťák Reverse prodala a pořídila jinou trojkombinaci s velkou korbou, velkou sedačkou a otočným sporťákem. Takže ti to potvrdit nemůžu :kytka: ukazovali mi to jen v obchodě.

@Nataša píše:
na tyhle adaptéry od concordu? http://www.detske-kocarky.cz/…arky-concordmě to zajímá, prtože tohle nikdy nešlo, MC na Jané.. :D fakt to nabízí přímo v Handy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.5.12 13:04
@Háta_x píše:
Jané a Concord je jeden výrobce a od té doby, co dělá Jané řadu Pro (systém uchycení korbiček a sedaček na podvozku) pasuje jedno na druhé, tedy i adaptéry. Ale to už je hoooodně let :kytka:

to právě vím, ale nikdy za ty roky nikdo nepřišel s těmi adaptéry od concordu taky k Jané. tedy, pravda je, že nejdřív nebyly žádné adaptéry, pak byly jen k Neo, hnedle maminky zjistily, že jdou i na fusion, takže možná teď i výrobce zjistil, že vlastně pasují i na Jané.. :D
díky za trknutí :kytka: :kytka:
ale chtělo by to ověřit v praxi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.5.12 13:19

Ověřeno mám, v obchodě mi to ukazovali. A sama jsem si zkoušela korbu Proton k podvozkům Jané, pasuje. Ovšem když jsem volala do Handy, nejdřív že to nejde, tak jsem sdělila, že korbu a podvozek Concord+Jané jsem zkoušela, tak ať mi to zjistí. Tak zjistili a potvrdili, i když ochota a kecy okolo teda děs.

@Nataša píše:
to právě vím, ale nikdy za ty roky nikdo nepřišel s těmi adaptéry od concordu taky k Jané. tedy, pravda je, že nejdřív nebyly žádné adaptéry, pak byly jen k Neo, hnedle maminky zjistily, že jdou i na fusion, takže možná teď i výrobce zjistil, že vlastně pasují i na Jané.. :D
díky za trknutí :kytka: :kytka:
ale chtělo by to ověřit v praxi :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.5.12 16:54
@Háta_x píše:
Ověřeno mám, v obchodě mi to ukazovali. A sama jsem si zkoušela korbu Proton k podvozkům Jané, pasuje. Ovšem když jsem volala do Handy, nejdřív že to nejde, tak jsem sdělila, že korbu a podvozek Concord+Jané jsem zkoušela, tak ať mi to zjistí. Tak zjistili a potvrdili, i když ochota a kecy okolo teda děs.

jako ověřeno s maxi cosi? resp. adaptér concord maxi cosi na jané?
concord korbu a jané podvozek mám ověřeno také..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.12 19:02

Tak jsem volala do Handy a řekli mi, že vajíčko od Maxi cosi na Jané muum nejde, ani na adaptéry ktery by se treba dokoupily :? bylo mi řečeno, že kdyz nechci kočárek, který má těškou autosedačku udělanou s hluboký korby, mám si koupit prý jinou trojkombinaci :nevim: tak budu hledat dal, nechci trojkolku :think:

• Citovat
  • Upravit
petulebrezinka
18.5.12 19:27

HATA: moc ti děkuji za radu, asi do města koupím ten MUUM a na brusle budu moct až stejně na jaře, to bude malý 7 měsíců, takže koupíme toho Croozra, pač dost jezdíme i na kole a tam se slalom reversek připojit nedá :lol:
LENKATRENKA: dneska jsem to poměřovala s ostatníma kočárkama, a vychází matrix light úplně stejně jako concord travel a jiný kočárky…ta micro korba je na šířku stejná, ale na délku má asi o 5 cm víc…tak jsem zjišťovala, jak to funguje a pokud máš stejný termín jako já, tak by to mělo být dostačující, strkala jsem tam i zimní fusak, ale nejlepší bude, když si to sama vyzkoušíš…my chtěli concorda jako druhou variantu, ale když je stejně velkej, tak půjdem do muum matrix…minimálně do konce dubna se tam bude vejít a pak se to dá používat jen jako autosedačka, ale prý dávají maminy mimi většinou po půl roce do sporťáku a kupují klasický bezpečnostní autosedačky od 9 kg. Ale v pátek za týden budu mít další ty výsledky z tripletestu a pak půjdu dát zálohu :lol:

• Citovat
  • Upravit
5483
18.5.12 20:07

Petule - moc děkuju za info :hug: a tobe nevadí, že se autosedačka se dělá z té hluboké korbičky? já to právě kvůli tomu pořád zvažuju :think: bydlíme ve staré zástavbě ve 3. patře bez výtahu a při představě, že to budu tahat z auta až do třetího patra, nevim nevim :nevim: :think: jen ta autosedačka má skoro 6kg bez mimča :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.5.12 20:30
@Anonymní píše:
Tak jsem volala do Handy a řekli mi, že vajíčko od Maxi cosi na Jané muum nejde, ani na adaptéry ktery by se treba dokoupily :? bylo mi řečeno, že kdyz nechci kočárek, který má těškou autosedačku udělanou s hluboký korby, mám si koupit prý jinou trojkombinaci :nevim: tak budu hledat dal, nechci trojkolku :think:

to jsou teda obchodníci :cert: :cert:
myslím, že Muum se prodává i jako sporťák a nakombinovat by to šlo, ne?
obecně, spíš se zeptej v jiném obchodě, handy má chování děsivé odjakživa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulebrezinka
18.5.12 20:35

Lenkatrenka: my jsme v 1.patře, takže mi to moc nevadí. Když už to nebudu moct unést, tak vyndám mimi a odnesu domů do postýlky a pak skočím pro autosedačku. Ale co jsem koukala, tak všechny korbičky váží kolem 6kg a to ještě budeš tahat konstrukci, která je u většiny kočárků kolem 11kg. U muum se mi líbí, že má jen 6,5kg. Chtěla bych raději slaloma reverzka, ale to je jiná cenová, takže máme rozhodnuto…Ještě zvažujeme ten druhý komplet, ale nelíbí se nám ta micro korbička, takže spíš chceme toho matrixe. Ale jinak jsem rozhodnutá pro muum v jakýkoliv verzi.

• Citovat
  • Upravit
5483
18.5.12 20:59

Petule - tak to máte uplne stejny jako my, se musim smat ;) my taky koukali na tu micro, ale nelibi se nam ten tvar korbičky :roll: a ty ostatni jsou prave jina cenova :oops: no konstrukci nastesti tahat nebudu, mame hned dole u vchodu kocarkarnu, tak za to jsem rada :) ta maxi cosi vajíčko má jen 3,5kg tak to je super, škoda, ze mam smulu a na muum nejde, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulebrezinka
18.5.12 21:05

Tak to je fakt náhoda :) Já mám i výhodu, že je manžel hodně doma, takže mi bude pomáhat, když to bude těžký :) Ta maxi cosi by měla jít na muum, jen potřebuješ adaptér, ten stojí kolem 400,–.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4