Jané Muum Formula Matrix 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5483
16.5.12 09:38

Jané Muum Formula Matrix 2012

Ahoj holky, chtěla bych vás moc poprosit - máte některá zkušenosti s tímto kočárkem? Zkoušela jsem na netu pohledat nějaké recenze, ale nebyla jsem moc úspěšná, děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Muum?

Přidejte zkušenost s Jané Muum
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
16.5.12 10:04

Ahojky já si tenhle koččárek zkoušela v prodejně,je lehký …dobře ovladatelný v zimě super kola nejsou sice nafukovaci,ale stabilní kočárek i ta cena je přízniva na to,že je to novinka 2012 http://www.malvik.cz/…-Matrix-2012 ale nelibil se nam sporták,barvy a bezpečnost kočárku taky nic moc,ale uvidiš třeba tobě tto bbude vyhovovat my koupili nakonec tenhle http://www.malvik.cz/…-Mura-3-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 10:10

@Gabriela89 Gabčo, moc děkuju za příspěvěk :hug: nám se právě líbí ta fialovo-černá kombinace a potřebujeme čtyřkolku, mimi bude taky na zimu ;) ten maxi cosi jsem si taky vybrala akorat čtyřkolku, ale stála ta kombinace právě už o dost víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.12 10:48

Matrix je korbička pro panenky, pozor na to. Do jara rozhodně nevydržíte. Zavolejte si do Handy Praha a vyjednejte si, zda by vám dali k setu korbu Capazo (pozor, ne Transporter Capazo, ta je taky malá). Nebo si kupte jen sporťák + autosedačku a Capazo nebo korbu Concord Proton si kupte na iznerát. (Jané a Concord je jeden výrobce, tedy stejný systém a pasují na sebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 11:03

@Háta_x děkuju za doporučení, tak to se zkusim zeptat, zda by to šlo takhle prohodit :think: my kočárek právě neviděli naživo, jen z netu, jedeme si nějaký vybrat o prázdninách, tak zvažujeme varianty.. A myslela jsi hlubokou korbičku? A přitom mi přijde takhle na obrázku tak velká, ono asi opravdu zdání klame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 11:48

Ahojky, tak já mám jané muum :)) jen sporťák teda..a rozhodně si k němu kup korbičku micro, je mnohem větší než capazo, matrix je úplně na prt. jinak, já jsem v celku spokojená, kupovala jsem si ho ke slalomu, jakože golfky :) je lehký, dobře ovladatelný,a le na jakýkoli terén zapomeň. jinak v tom kloubu kočárek i lehce houpe, což je super. za mě ok, ale do města, ta přední kola jsou příliš malá. jinak sedačka velká, jde skoro do lehu a je otočná. fajn kočár za fajn cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.5.12 11:48

no korbička my přišla teda dost velká a prostorná..a to jsme se divali na korbu Mikro…a i prodávající říkala,že je dost prostorná…takže přes zimu s myslím,že určitě vydrží…ale vastní zkušenost s tím nemám .My jsme chtěli stablní trojkolku tak nám Maxi cosi přišlo nej…snad nebudeme zklamaní.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 11:50

@Gabriela89 měla jsem i maxi cosi ( ano, jsem maniak :)), skončila jsem u trojkolky jané slalom pro reverse a jsem spokojená milionově, sporťák je mnohem lepší než ten futuristický u maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.5.12 11:53

:? Aničkoto mi ani neříkej,sice každý je spokojný s něčím jiným,ale doufám že hluboký bude dobrý sporták potom kdyžtak koupime jiný..ale líbil se mi vzhledově i dobře ovladatelný…tak snad nebudu litovaat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 11:54

holky moc vám děkuju za Vaše rady :hug: určitě na to teda dám při výběru pozor a projdu micro i capazo, jde mi hlavně o tu zimu, pak jaro léto už budu využívat sporták ;) ale na tu zimu jsem právě chtěla, aby se mi malá do té hluboké korbičky vešla, kdyz poroste a bude ještě narvaná ve fusaku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.5.12 11:56

To chápu Leni my to čekáme v srpnu a taky potřebuji větší korbu a MC má dost velkou tak snad se tam vlezeme my i tvuj prcek do Jane :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 11:56

@Gabriela89 myslím si, že korbičku má maxi cosi nadstandartně luxusně velikou a hodně spokojení, pokud máte, budete s vajíčkem :))) ale za sebe musím říct, že podvozek se spojeným dvojkolečkem ve předu bych zahodila :)))) pere se to, když není rovinka, špatně se s tím zatáčí. až bude mimi sedět a nakloní se nad to dvojkolečko, nezatočíš :))) když trojkolku, tak oparvdu jen 3 kola, když 4 kolku, tak přední normálně od sebe. ale já jsem na kočárky strašně moc náročná, vídám lidi i stímto podvozkem, takže asi je to o zvyku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 11:58

@lenkatrenka navíc ta micro je lejoučká a sklaádací…já mám od jané dva kočárky a v listopadu čekám mimi, tak jsem taky sondovala, kterou korbu si dokoupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.5.12 11:59

JJ máme i vajíčko,kupovali jsme celou 3-kombinaci tak snad to nějak vládnem a kdyžtak sportak vyřešíme jinou značkou..ale díky moc za radu,škoda,že nebyla dřív… :palec: ale snad tonějak zvládneme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 12:02

@Gabriela89 maximálně dopadnete jako já prodáte a koupíte jinej, no, a nebo nebudete tak náročný, jako já a prostě si zvyknete,a le vajco mc je nej nej :))) ale ta korba je kráásně veliká, kam se hrabe jané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí