Golfky Jané Nanuq

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jana I
17.3.11 14:09

Děkuji za velmi rychlou reakci. Moc jste mi pomohla. Přeji, ať golfky dobře slouží!

• Citovat
  • Upravit
39
17.3.11 14:12

Není zač, rádo se stalo. Už se na ně moc těším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana I
23.3.11 20:38

Dobrý den Petro, ještě bych na Vás měla jednu prosbu. Myslíte, že by bylo možné, až budete mít kočárek doma, že by jste sem napsala jeho základní rozměry (výška opěrky, šířka a hloubka sedu)? Nechci Vás obtěžovat, ale moc by mi to pomohlo. Děkuji Vám moc předem :-)

• Citovat
  • Upravit
39
28.3.11 11:55

Jani, omlouvám se za zpožděnou reakci, několikrát jsem se snažila vložit odpověď, ale bez úspěchu. Snad to tentokrát vyjde. Kočárek ráda přeměřím, jen nevím, kdy to bude, možná i za měsíc. Na veletrhu jsem viděla vedle sebe stát Jané Sonic Evo a Jané Nanuq a přišlo, že jsou rozměrově stejné. Jde ale jen o můj pocit, nepatala jsem se na to. U Jané Sonic jsou uváděny tyto rozměry: 110/113×48×83 cm.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana I
28.3.11 13:33

Koukala jsem na Handy a překvapilo mne, že tam mají termín dodávek až konec dubna… Děkuji Vám za ty rozměry, ale mně jde spíš o rozměry vnitřku u kočárku,tj. délka opěrky, šířka a délka sedadla. Taky mě napadlo, že by to mohlo být stejné jako u Sonicu Evo, ale bohužel ani u něj jsem tyto rozměry na netu nikde nenašla :o(. J.

• Citovat
  • Upravit
39
28.3.11 14:45

A odkud jste? Nemáte možnost se na Sonic někde podívat naživo a zkusit si tam dítko posadit? Samozřejmě hned jak budu mít kočárek doma, přeměřím ho! Už aby to bylo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana I
28.3.11 15:02

Jsem kousek od Pardubic. Máme tu v okolí pár větších obchodů s kočárky, ale nikde golfky Jané na živo vystavené nemají. Nechce se mi moc čekat ještě měsíc a možná i víc, ale tyhle golfy mi fakt padly hned do oka. Hlavně ta jejich nízká váha mne okouzlila.

• Citovat
  • Upravit
39
29.3.11 11:07

Na strankách www.janecz.cz je seznam kamenných obchodů, kde se dají kočárky Jané koupit - v Pardubicích by to měl být obchod Baby Centrum, Bratranců Veverkových 1200, dívala jsem se na jejich stránky (www.baby-centrum.cz) a mají tam jak Nanuq, tak Sonic Evo. Tak tam zkuste zajet nebo zavolat, jesti je mají k vidění i na prodejně. Mě už to čekání taky nebaví, ale pravda je, že jsem se do nich úplně zamilovala. Chvilku jsme s manželem váhali zda nekoupit Sonic Evo - ty bychom si mohli hned odvézt, ale možnost většího polohování zádíček nakonec zvítězila. Takže teď čekáme … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana I
29.3.11 12:58

U mě to taky právě byla láska na první pohled a to jsem ho ani neviděla na živo :).Taky jsem uvažovala o Sonicu Evo, ale přesně jako Vy, raději bych polohování více do lehu a ještě Nanuq by měl mít navíc to madlo před děcko. Děkuji Vám za odkaz, v baby centru jsem byla několikrát osobně, ale bohužel žádné Janečko golfky tam taky nemají :(.Už to musím brzy rozseknout, takže se nejspíš brzy vydáme s manželem do Prahy. Tam snad budeme úspěšnější.

• Citovat
  • Upravit
39
3.5.11 13:44

Zdravím všechny ‚čekatelky‘ na Jané Nanuq.
Včera jsme s manželem volali od Handy a řekli nám, že v kamionu, který má přijet 10. května žádné golfky Nanuq nejsou. Další kamion přijede cca za měsíc a není vůbec jisté jestli tam nějaké Nanuq budou. :evil: Na Španěly prý není spoleh. Loni měli stejný problém. Jestli chceme, tak nám vrátí zálohu.
Tak teď nevím, co mám dělat. Jestli si vzít peníze zpátky a podívat se po jiném kočárku nebo ještě počkat. Kdyby měl člověk aspoň jistotu, že za ten měsíc kočárek přijde. Hrozně jsem se na ně těšila a byla jsem ráda, že mám to rozhodování za sebou! Ach jo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.5.11 08:54

Včera nám volali z Handy a přes původní nepříznivé zprávy golfky Jané Nanuq přišly!!! :potlesk: V pátek je budeme mít doma. Pak je přeměřím a napíšu rozměry.
Ještě, že jsme si nenechali vrátit zálohu a nekoupili zatím jiný kočárek!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.5.11 13:02

Tak už je máme od pátku doma!!!! Zatím jsme jen tak „popojížděli“, ale naprostá spokojenost. Vojtíškovi se taky moc líbí. Strávil v nich skoro celé páteční odpoledne - doma v obýváku - a nechtěl vylézt. Na vycházce je taky spokojený, ve sporťáku se po chvilce začal vztekat a chtěl chodit. Teď sedí, kouká a je hodný! Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží. :lol:
Jani, tady jsou ty rozměry:
Výška opěrky: 48cm Šířka sedu: 31cm
Hloubka sedu: 36cm (včetně podnožníku), cca 24cm bez
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana I
15.5.11 13:24

Dobrý den Petro, jsem ráda za Vás, že máte golfky už doma. My jsme to čekání nevydrželi a koupili nakonec klasiku Chicco Multiway. Jsou sice těžší a hůř ovladatelné, ale zase jsou prostornější. Narazili jsme v krámu na Jané energy a ty dcerce byly opravdu malinkaté už teď a já měla strach, aby to u toho Nanuqu nebylo obdobné. Přeju Vám, ať se s nimi krásně jezdí a Vojtíšek ať je v nich spokojenej :o). Mějte se pěkně!

• Citovat
  • Upravit
2
18.5.11 11:30

Vyska rukovate

Ahoj Peta, chcela by som sa Ta spytat na vysku rukovate u Jane Nanuq, ja meriam iba 160cm, ci by mi nebola prilis vysoko. A este sa ta chcem spytat na dostupnost kosika pod kocikom a ci je mozne na rukovat zavesit nejaku lahsiu tasku bez toho, aby sa kocik prevratil. Zvazujem Jane Nanuq a Maclaren XT, ale ten ma udajne prave zle pristupny kosik a neda sa nan zavesit taska. Dakujem za odpoved! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.5.11 14:18

No, já mám 170 a jezdí se mi s ním perfektně. Rukojeti jsou ve výšce cca 103cm, ale takto na dálku těžko posoudím, zda to bude pro někoho menšího dobré nebo ne. Mně to naprosto vyhovuje, vůbec nezakopávám o kolečka, ani nemusím být předkloněná. Což je neduh mnoha golfáčů. Co se týče košíku, tak rozměrově mi přijde celkem dobrý a dostupnost mi taky nepřijde nijak extra špatná - teda pokud dítko sedí. Jak se položí zádíčka, je to o ničem - ale to je snad u všech golfáčků. Jako hluboký kočárek a sporťák máme Jané Slalom Pro - tříkolku, takže jsem na menší košík zvyklá, proto mi teď možná přijde v pohodě. :-) Jinak na kočárku normálně vozím přebalovací tašku od Slalomu, pověšenou na rukojetích. Pokud je Vojta v kočárku, je to OK, když není, je kočárek samozřejmě méně stabilní, ale nepřevrací se. Teda, ještě se mi to nestalo. :-D A snad ani nestane …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí