Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Také se mohu přidat ke spokojeným uživatelkám Jané Nanuq, je opravdu krásně lehoučký, ale mám takovej pocit, že jsem si ho převažovala a vážil určitě víc, než je udávaná váha. Stříška je kratší, ale to má hodně golfek, bohužel, dá se vyřešit clonou, ještě jsem ji na něj nezkoušela, ale myslím, že bude sedět dobře. Co se týče košíčku, není nijak velký, myslím srovnatelný s těmito typy kočárků. CO se mi na kočárku hodně líbí, jsou polohovatelná madla, takže se hodí i pro vyšší rodiče. Když jsem vybírala kočárek já, šlo mi hodně o rozměry při složení, a pokud bych ho porovnala s již zmiňovanou Inglesinou Trip, tak je Nanuq menší, což u nás vyhrálo. Jediné co bych u kočárku já příště vyžadovala, je spojená rukojeť, ač je Nanuq lehoučký, jednou rukou se dá řídit dost blbě s naloženým dítětem, krom dokonalých povrchů, jako jsou třeba obchodní domy. Každopádně za mě dobrá volba
![]()
Baby, ktoré vás štve tá malá búdička na Nanuqu odporúčam takúto nejakú clonu. (vid foto) Na fotke je clona z Bria. Mali sme takú doma tak sme použili a poslúžila parádne. POdľa mňa je ten Nanuq parádny golfáč a ked sme pridali tú clonu už nemá chybu
Váži máličko, parádne sa prenáša a zbalený má v 2 rozmeroch o 10 cm ako Inglesina trip. A dizajn má perfektný to bez debaty. Na zimu sme dokúpili originál fusak a golfáč za nás fakt bez chyby ![]()