Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyrovnaly? co jako chceš vyrovnávat, ty máš jen dvě možnosti: buď se budeš užírat a trápit záští a za chvílku se ti to vrazí i do tváře (protože na těch lidech je to znát), nebo si řekneš spolu se Švejkem: však lidí je na světě jako sr…není tenhle bude jinej.
Je to prosté.
Prosím anonym nebo vymazat
osobní info.
Můj ex se kterým mam dite měl partnerku se kterou chodil přede mnou. Pubertální láska. Rozešli se po roce a začali jsme chodit spolu. Po 10 letech kdy našemu dítěti byl rok se sebral a šel za ni, vdanou, se třemi dětmi. Zůstala jsem sama. Dodnes kdyz si ex jede pro naše dite si ho ONA hlídá a raději jede 150km sem a 150km zpet aby on nebyl semnou ani chvilku sám… kdyz odešel ode me kvůli ni, proč by neodsel od NI kvůli me nebo jakékoli jiné??? Buď na koni, kašli na to. Ja se vždycky musím usmat ze si ho hlídá i kdyz ja uz čekám dite s novým partnerem ![]()
Nijak. Už jen tím, že to chceš bývalé nějak dokazovat, dáváš najevo, že ti to vlastně lhostejné není
Pokud je to taková blbka, věř tomu, že karma si ji najde, a nech je oba plavat.
Není to pro me jednoduchá situace nechat něco takového plavat.Ale dávám se nějak dohromady
„Vyhrajes“, az Ti budou oba uplne ukradeny a najdes si novy vztah, ve kterem budes spokojena
Az jim to zacnes prat a budes rada, ze se maji, protoze jsi diky rozchodu konecne stastna se svym partnerem! Az to v jejich pritomnosti jednou nejak mimochodem prohodis nebo naznacis a budes tomu verit a bude z Tebe citit ta lehkost, tak si muzes gratulovat, vyhrala jsi na cele care. Ale ne nad novou pritelkyni, ale nad sebou ![]()
Dobrý den, prosím o zachování anonymity, je to citlivé, vztahové téma. Žila jsem s partnerem několik let. Máme spolu dítě. Našel si jinou novou partnerku. Poslední dobou jsem byla ve všem špatná podle něj. Pote vyvolala hádku i jeho nova ženská, kde jsme se slovně chytly, samozřejmě, ze se postavil za ni.
Odstěhoval se k ni, ta je štěstím bez sebe.
Otázka zní, jak jste se vyrovnaly s tím, ze jeho nova partnerka ma za to, ze nad vámi vyhrála, ze vas to trápí, ze ho ma ona a ne vy.Jak a čím dat najevo, ze je bývalý lhostejný a již ho nechci?