Poradna duly
Jana Čurdová
Peti tak jsem sem šoupla ty naše zlobidla, mláďátka se počítají nejen lidská, že ju ![]()
Jsou to kníráčci, pepřáčci. Naše interní jména Faldík, Fabís a Ferda.
Už usnuli, hurááá ![]()
Na rhb jsem se nedovolala, ale moje gyndoložka Kristýnka povídala, že hejbat pánví teďka radši moc NEE ![]()
obrazek moc pekny zlobidla
tchanovci meli knirace pepřoslanýho, ale už bohužel zemřela
takže teď tu kraluju já se svojí obludkou ![]()
tak jsem prave volala chlapovi at mi doveze Colu, doufam ze mi trochu pomuze, ale budu z ni muset nejdriv vyhnat bublinky
chjo, uz aby dnesek skoncil, doufam ze zitra mi bude lip. tak se mejte, dneska se uz asi neobjevim, tak zas az rano.
Jezi dnes už líp! ale pořád polehávám, posedávám.. a tak! prostě klidový režim!!!
Tak jsem opět tady.
Pustila jsem si DVD PS: Miluji Tě a bulela jsem u toho jako želva
. No jo, hormony
.
Pak tady byli Péťovy děti a zatím to je na dobré cestě. Jak už jsem psala, má kluky, dvojčata. Jeden je citlivý, tak se ještě se mnou moc nesmířil, ale dnes byl kupodivu v pohodě. Hráli jsme hry na PC, dobírali si taťku… Ale ten druhej je zlato. Otevřený, usměvavý. Stavěli jsme spolu Bionicle, hráli dami dva karty a už se k nám zase těší. Měli být v sedm doma, tak jsem Petrovi připoměla, že by už měli jet, ať se mamka nezlobí a zase je k nám pustí, načež Hyneček, že přijede rád, tak ať už raději jedou
.
Jezi, večer se pěkně odreaguj a užij si to
.
Maci, kdy máš mít výsledky z plodovky?
Peti, Katy, vy jste čísla. Pěkně jsem se nasmála
.
Medu, to je fajn, že už je Ti líp.
Jinak zdravím Daisy, Befi, Malvínu a Obrázka. O tom cvičení taky bohužel nic nevím, ale snad se Ti brzy uleví.
CHjo, taky pořád leje jako z konve
.
Sammy no to je dobre ze s nema vychazis ![]()
obrazku teda krasne stenatka ![]()
Maciku tak pekne odpocivej a netrpelive cekam s tebou ale urco to bude v poho ![]()
Tak jsem koukala na House a bylo tam mimi ale maminka umrela ![]()
Copak delate???
Já hledím do PC, Petr jel do Makra, tak až se vrátí, musíme ještě k našim s masem do mrazáku. My už nemáme místo
.
Ale už bych tedy spinkala. Dneska se mi spalo nějak špatně.
Copak podnikáš ty Kati?
cus Katy ..mi byli chílii s Ondřejem venku a teď mi kluci ujeli s kamarádem v bavoráku(ne nový) k němu na stavbu - opravuje starej barák - je to ruina po povodních ![]()
a myla jsem si hlavu a v půl 9 mam vyzvednout kamarádku a jdem na pivo ..tedy ona..ja na limošu
ale jsem fur unavená a bolí mě nohy i tam
.a to jsem celý den skoro nic nedělalal
a jak ty?
Sammy no kukam na tv a do pc
tady je krasne teplo po delsi dobe ![]()
Jezi jen bez aspon se trochu odreagujes a klidne si male pivko dej aspon se ti bude dobre spinkat ![]()
Na co budete koukat dneska????
Katy ..jj určitě malé dám a pražené mandle k tomu
..se těším ..obě potřebuje odreagování
a zítra nakoknu
Jezi prazene mandle jeee
taky bych si dala, hele mam hlad a vubec nevim co budu jist
hmm kdyz tady nic neni ![]()
ahojte,
hlásím,že je mi trochu líp
Dokonce jsem snědla 3brambor.knedlíky se zelím
A ted jsem ochutnala prosciutto,co nám přivezla ségra z Itálie. To je lahoda,když je člověku dobře.škoda,že to trvá jen tak 2h před spaním…
Kati, já Ti něco pošlu
. Mám tady na dojezení ještě duláš a kuře na hříbkách a medu
.
Jina já dnes budu koukat na Novu. Beze stopy a Odložené případy sleduju…
jezi držím palečky na zítra a tak ty tak hoduješ jo? Mandle pražený to já mám jen na Vánoce, Velikonoce a tak takový ty svátky a ty si je dávaš jen tak ![]()
katy jsem tu já nakojeno a vařím nebot vařit zítra vždy prostě ráno je na zabití to uvařím jen rýži a budu mít dovařeno.
Tak pěkně už máš nachystaný testíček? ![]()