JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
23.7.08 18:12

Peti tak jsem sem šoupla ty naše zlobidla, mláďátka se počítají nejen lidská, že ju :wink:
Jsou to kníráčci, pepřáčci. Naše interní jména Faldík, Fabís a Ferda.
Už usnuli, hurááá :lol:

Na rhb jsem se nedovolala, ale moje gyndoložka Kristýnka povídala, že hejbat pánví teďka radši moc NEE :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
23.7.08 19:05

obrazek moc pekny zlobidla :) tchanovci meli knirace pepřoslanýho, ale už bohužel zemřela :( takže teď tu kraluju já se svojí obludkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
23.7.08 19:10

tak jsem prave volala chlapovi at mi doveze Colu, doufam ze mi trochu pomuze, ale budu z ni muset nejdriv vyhnat bublinky :evil: chjo, uz aby dnesek skoncil, doufam ze zitra mi bude lip. tak se mejte, dneska se uz asi neobjevim, tak zas az rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.7.08 19:14

Jezi dnes už líp! ale pořád polehávám, posedávám.. a tak! prostě klidový režim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 19:27

Tak jsem opět tady.
Pustila jsem si DVD PS: Miluji Tě a bulela jsem u toho jako želva :oops: . No jo, hormony :lol: .
Pak tady byli Péťovy děti a zatím to je na dobré cestě. Jak už jsem psala, má kluky, dvojčata. Jeden je citlivý, tak se ještě se mnou moc nesmířil, ale dnes byl kupodivu v pohodě. Hráli jsme hry na PC, dobírali si taťku… Ale ten druhej je zlato. Otevřený, usměvavý. Stavěli jsme spolu Bionicle, hráli dami dva karty a už se k nám zase těší. Měli být v sedm doma, tak jsem Petrovi připoměla, že by už měli jet, ať se mamka nezlobí a zase je k nám pustí, načež Hyneček, že přijede rád, tak ať už raději jedou :wink: .

Jezi, večer se pěkně odreaguj a užij si to :wink: .

Maci, kdy máš mít výsledky z plodovky?

Peti, Katy, vy jste čísla. Pěkně jsem se nasmála :lol: :lol: .

Medu, to je fajn, že už je Ti líp.

Jinak zdravím Daisy, Befi, Malvínu a Obrázka. O tom cvičení taky bohužel nic nevím, ale snad se Ti brzy uleví.

CHjo, taky pořád leje jako z konve :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 19:40

Sammy no to je dobre ze s nema vychazis :wink:
obrazku teda krasne stenatka :wink:
Maciku tak pekne odpocivej a netrpelive cekam s tebou ale urco to bude v poho :wink:
Tak jsem koukala na House a bylo tam mimi ale maminka umrela :(
Copak delate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 19:44

Já hledím do PC, Petr jel do Makra, tak až se vrátí, musíme ještě k našim s masem do mrazáku. My už nemáme místo :? .
Ale už bych tedy spinkala. Dneska se mi spalo nějak špatně.

Copak podnikáš ty Kati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
23.7.08 19:44

cus Katy ..mi byli chílii s Ondřejem venku a teď mi kluci ujeli s kamarádem v bavoráku(ne nový) k němu na stavbu - opravuje starej barák - je to ruina po povodních :-)
a myla jsem si hlavu a v půl 9 mam vyzvednout kamarádku a jdem na pivo ..tedy ona..ja na limošu
ale jsem fur unavená a bolí mě nohy i tam :oops: .a to jsem celý den skoro nic nedělalal
a jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 19:50

Sammy no kukam na tv a do pc :wink: tady je krasne teplo po delsi dobe :wink:
Jezi jen bez aspon se trochu odreagujes a klidne si male pivko dej aspon se ti bude dobre spinkat :wink:
Na co budete koukat dneska????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
23.7.08 19:53

Katy ..jj určitě malé dám a pražené mandle k tomu :lol: ..se těším ..obě potřebuje odreagování
a zítra nakoknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 20:03

Jezi prazene mandle jeee :-) taky bych si dala, hele mam hlad a vubec nevim co budu jist 8O hmm kdyz tady nic neni 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.7.08 20:04

ahojte,
hlásím,že je mi trochu líp :) Dokonce jsem snědla 3brambor.knedlíky se zelím :wink: A ted jsem ochutnala prosciutto,co nám přivezla ségra z Itálie. To je lahoda,když je člověku dobře.škoda,že to trvá jen tak 2h před spaním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 20:05

Kati, já Ti něco pošlu :lol: . Mám tady na dojezení ještě duláš a kuře na hříbkách a medu :wink: .

Jina já dnes budu koukat na Novu. Beze stopy a Odložené případy sleduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
23.7.08 20:05

jezi držím palečky na zítra a tak ty tak hoduješ jo? Mandle pražený to já mám jen na Vánoce, Velikonoce a tak takový ty svátky a ty si je dávaš jen tak :twisted:

katy jsem tu já nakojeno a vařím nebot vařit zítra vždy prostě ráno je na zabití to uvařím jen rýži a budu mít dovařeno.
Tak pěkně už máš nachystaný testíček? :wink:

• Citovat
  • Upravit
437
23.7.08 20:19

Přeji všem krásný večer a příjemnou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí