Poradna duly
Jana Čurdová
Ajik, já koupila fusak, který jde jak do kočárku tak do vajíčka, má na to ty dírky
, je suprový, ve vajíčku sedí naprosto skvěle a vevnitř je fleese, no je skvělý a myslím, že miminku tam bude dobře. Je spousta takových fusaků, co vypadají jako „klasický“ a jsou i do vajíčka. No my bychom měli být rození v září/říjnu, tak to na zimu využijeme ![]()
sammmy je to emitex, takze urcite na jejich strankach + ja to nasla na mimibazaru …
ajik, packa uff teda reknu vam, je to veda ty veci na mimco
a uz jsme se dohodli s manzelem ze kdyz NT dopadne dobre, tak pak zacnem postupne nakupovat, protoze jak tak na to koukam tak s kocarem a se vsim se ta vybavicka pro mimco vysplha na nekolik desitek tisic (kdyz jen kocar stoji 15-20 zejo
)
ahojky holky …šem moc díka ..
je mi nějak divno …a grogy .furt krvacim i s kusy krve ..pardon za ten popis
![]()
NO tak co vím, tak už jsi začala nakupovat, viď Peťul?
. Postýlku má Barunka nádhernou
.
Ale máš pravdu. Já už mám taky pár drobností a pokud NT+ dopadne dobře, vrhnu se do nákupu naplno ![]()
Jezinko, ještě vydrž. Ve 4 už budeš vědět, na čem jsi. Moc Ti držím palečky
jezi vubec nevim jak te podporit
ale vubec se neostychej nam sem psat i podrobnosti, nam to nevadi ani trochu …
sammmy kdepaaak, nemam nakoupeno nic, vlastne ja sama sem koupila jen ty pyzamka, cestovni postylku jsme dostali, boticky koupila tchyne a nic vic nemam, vsechno me to jeste ceka …
Ppetí tu zavinku emitex si taky chci koupit, je letní a zimní verze.. a myslím že je potřeba, protože když budeš jezdit autem. třeba k dr.. víš co je v prvních měsících kontrol u doktorky? a někdy prostě kočár na to je blbé počasí.. nebo my aspoň hodně jezdíme.. myslím, že zavinu do tohodle a už do fusaku ne! fusak nejde do autosedačky.. ta má pětibodový pás.. mezi nožkama.. a pak na ramínka..
já si koupím tu zimní verzi.. myslím, že do dubna jí unosíme.. dost!
jak Jezi? a jéje nic moc jak čtu! jen vydrž! uvidíš odpolko!
A co Katy? testík byl???
macík ahojky, jojo taky planuju tu zimni verzi, my dost cestujem, moji rodice bydli na opacnem konci republiky a urcite za nima chceme jezdit i s prckem, tak at to ma pohodlny
proste koupim jak tohle, tak uplne teplouckej fusak do kocaru a kdyz nebude takova zima tak muzu do kocaru dat prcka jen v tyhle zavince. a hlavne se mi fakt libi, jen jeste nevim jakou barvu ![]()
Aha, myslela jsem, že jsi to nakoupila
.
No my jsme si minulý týden koupili vaničku, nějaké dupajdy a dětské talířky. Jsem teď jako urvaná z řetězu, když něco takového vidím
![]()
kde zase vsechny jste? ![]()
no nic, jdu si uvarit nejaky testoviny k obedu aby jste mi zas nerekli ze barunku sidim instantnima vecma
jen teda nevim jestli testoviny s kecupem budou o neco vyzivnejsi
no mozna k nim pridam aspon nakou zeleninu ![]()
Ppetí jo jo. taky v tom mám jasno! mě teda na UTZ řekl, že vidí pindíka a my ho viděli taky. a teď čekám na tu amnio.. a napsala jsem, že to chci vědět. a tam je to už na 100% nemůžou se splést!
takže u mě je vollba jasná světle modrá s bílou!
sammmy jeee, uz mas vanicku a dupajdy jo? no ja zacnu fakt asi pristi tyden uz taky
no ale nejvic veci chci koupit az budu vedet jestli je to kluk nebo holcicka a to si jeste pockam
i kdyz manza je rozhodnutej ze zejtra toho dr na NT donuti se podivat barunce mezi nohy - tak sem se ho snazila pripravit na to ze se mu dr na to vyprdne nebo ze nic neuvidi ![]()
macík věřím že amnio bude v pořádku
a ke klučíkovi gratuluju, už jsem to četla jen jsem nereagovala, tak jste rádi že holky budou mít bráchu co? ![]()
takže tahle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
včera jsem si u paní zamluvila rychlozavinku s flaušem uvnitř.. je teplejší.. jen mi ještě počká na to až mi přijdou ty výsledky.. a chci od ní nějaká bodýčka.. mrkni..
a pak jsem si zamluvila odsávačku avent.. i s dudlíkama. a lahvičkama.. myslím že za ok cenu. podle mě je asi elektrická zbytečná.. ruční stačí… a avent se mi líbí že jde kombinovat na lahvičky.. odsáváš rovnou do lahvičky.. to je super! žádné přelévání sem tam…