Poradna duly
Jana Čurdová
holky díka..ale nebudu vás tím otravovat ,,je mi divno ..blivno a jsem jak po opici …a teď přijela švagřice s dvojčaty ..jsou to kouzelné holčičky..
ale nějak si to neumím dnes vychutnat
no Petí dívám se na metřík a je to asi fakt brzy na určení pohlaví.. mě to řekl až teď a byl hodnej.. jinak prej hned odpálkujou aby sis počkala na 20tt…
tak uvidíš. třeba jo, když to zkusí manžel!
no špatné zprávy si nepřipouštím… věřím že to bude dobré…
to víš máme velkou radost s kluka máme dvě cácorky!
macík moc pěkné to máš vybrané
já zatím to všechno jen tak opatrně na netu prohlížím, furt si nějak nepřijdu dostatečně těhotná - jsem trochu prdlá no
asi dokud nebudu mít pupek jak balón a neucítim kopance jak z děla tak pořád tomu neuvěřím ![]()
Hele vy uz tady nakupujete jo???
teda ![]()
Maciku testik dneska byl bily
no tak nic nevim ![]()
Jak tak uklizim tak mi zas zacina byt nejak divne ![]()
Petí jsi o kousek míň než já.. to přijde.. jestli to amnio bude ok! začnu.. je toho trochu co chci koupit.. a tak musím postupně.. asi monitor dechu, a pak asi lehátko na mimi … ty rychlozavinky.. chci aspoň dvě… mám ale klasický na šněrování.. a ty moc nechci.. mimíska uvazovat do zavinky.. a přeci jen se v tom chová ten prdík malej líp! tatínkovi a ostatním určitě.. my si zvyknem bez ho brát jedna dvě! ![]()
Téééda tady už se nakupuje
.....holky já vám tak závidím…já chci takyyyy
Maci ahoj…držím palečky ať ty výsledky jsou OK
Katuško snad zítra už bude!!! vydrž.. co ta bt?? zas dolů? jsi jak na houpačce… co? ach jo!
Ajiku díky moc. to víš.. ten červík občas hlodá! ale myslím, ž e to ok bude! jinak se mi zhroutí svět!
no pokud to bude ok! tak pomalu začnu.. sice mám hodně věcí od sestry, ale něco chci koupit.. tu odsávačku tu nemá, a rychlozavinky měla půjčené.. a takové ty další věcičky.. jinak věcí mám dost! po svých dětech a ona ještě po dvou dětech..
Ajiku mocinky bych ti to přála, aby to už taky konečně vyšlo! fakt moc!!!
tak jsem u vas zpatky po obede, no ale moc sem tomu nedala, snedla sem asi tak 4 lzice testovin a trochu okurkovyho salatu a uz vubec nemam hlad
a mela bych jit vyprat zas nejaky pradlo, manzel opet uz nema co na sebe, no budu muset prekonat lenost ![]()
HOLKY HURÁÁÁÁÁ!!!!! VOLALA PANÍ Z GENETIKY!!!! VÝSLEDKY JSOU V POŘÁDKU!!!!! BOŽE JSEM TAK ŠŤASTNÁ!!!!! NA TY NEJTĚŽŠÍ VADY JE TO OK!!! ZA 14 DNÍ PŘIJDE ZPRÁVA, ALE TO UŽ JE DOBRÉ!!!!
![]()
Maci…tak to je paráda
…skvělá zpráva…tak už můžeš být zas o hodně klidnější ![]()
Ajiku to je prostě paráda! kdyby byla vada asi bych si to nenechala.. teda jako down.. a tak.. víš?
Ježíši až se celá klepu! a brečím tu štěstím!
jsem praštěná!!! ale tak šťastná!!! ![]()
Vůbec se ti nedivím, musel ti spadnout šílený balvan ze srdce. Taky si to nedokážu představit… mít dítě s downem…nebo tak.....
Je fajn, že jste oba v pořádku
![]()
Maciku jjeeeeee huraaaaa
jsem tomu taky verila ze to bude ok
superrrr