Poradna duly
Jana Čurdová
jezi jejda az tak pozde, no budu drzet moc moc palce - a az sem budu davat novej seznamek tak te teda hodim pod caru zas kdyz tak moc chces no
ostatne jdu ho vyhrabat, mame nejake ty prirustky ![]()
Dobré ráno těhulky,
Jezi…buď statečná holka…moc na tebe nyslím…snad to bude OK.
Kačulko gratuluji ke // ![]()
Ahoj Peti.....co ty pořád je ti blivno?
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------NT+ 25.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 14.8. Sammmy-------TP 14.2.2009---------NT+ 29.7. Ditta77---------TP 16.2.2009----------NT+ 7.8. befana----------TP 4.3.2009------------KO 12.8. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8. ajule------------TP ??.?.2009----------KO ??.?. obrazek--------TP 16.3.2009----------KO 7.8. Malvína--------TP 20.3.2009----------KO září kacudka--------TP 23.3.2009----------KO 7.8. Charisa--------TP 25.3.2009----------KO ??.?.
------------------------------------------------------------------------------------
NESMĚLE VSTUPUJÍCÍ jezinka
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
ajik ahojky, nojo porad s tim zapasim
a tento tyden me zas brutalne zacal bolet podbrisek, tak asi Barce uz je to tam maly a chce zase zvetsit bydleni - teda doufam ze to neznaci nic spatnyho a je to jen tohle
a zitra jdem na NT+, uz se tesim na ultrazvuk a sem zvedava jak se bude tvarit manzel ![]()
To bolení břicha určo souvisí s tím že Barunka potřebuje čím dál víc místa
…možná budeš mít i citlivější břicho díky těm operacím (mě na to upozorňovali, že vše budu cítit intenzivněji pokud otěhotním..)
holky dík ..ale moc tomu nevěřím…
ale jak jsem pslaa Ajíkovi ..závěry budu dělat až večer. .jen vím, že kdyby to nebylo dobrý, tak po 3 do toho tento rok nejdu a budu si užívat ty svý dvy kluky a školu …
Peta. ..dík ..myslím, že za chvíli mě vymažeš uplně … ![]()
neboj jinak dto bude dobré ..Barunka potřebuje více místa ..prý je to normální
jezi strasne moc doufam ze to bude dobry a krvacis skutecne jen diky hematomum ![]()
Peta ..dík . ..já raději ani nedoufám …je mi blivnoooooooooo
Hezké ránko, holky ![]()
Jezi , chjo, moc ti držím pěsti!!
Kačudko , vítám tě u nás a gratuluju ke // ![]()
Katy , kdepak se flákáš s tím testíkem?? ![]()
Peti , tak tě bolí bříško? Barunka se roztahuje, no
jsem zvědavá na tvůj zítřejší UTZ, třeba bude manža dojetím brečet
dej pak vědět ![]()
Macíku , držím pěsti, věřím, že výsledky budou ok!!!! ![]()
Sammy , já teď řvu u tv denně, včera u House
![]()
Holky já na dnešek skoro nespala
už skoro týden mě asi od krční páteře bolí půlka zad a bolest mi vystřeluje dopředu, takže mě píchá u srdce
vždycky to přišlo navečer a během spánku přestalo, teď se to naopak zhoršuje, chjo. Nevím, jeslti jít k dr., když mi stejně prášky dát nemůže
…asi tam zavolám, nevím
Medu ..neeeééé ..to je život …jsem grogy …
a ty si raději někam zavolej …ať tě to netrápí ..za zeptání nic nedáš …opatruj se
Ahoj holky
Jak se mate????
Tak zas nic nevim, testik bily a bt sla zase trosku dolu
me z toho jebne ![]()
Ahoj holky,
rychle nakukuju, dnes tady moc nepobudu, dopoledne musím uvařit oběd a odpoledne půjdeme k našim.
Katy - u V. jsem měla pozitivní test až 35. den cyklu, před tím na něm nebylo vůbec nic
Jezi - drž se, v 16:00 na tebe budou zaručeně myslet všechny březňátka ![]()
Jinak já se vůbec necítím těhotně, asi si půjdu koupit ještě nějaké těhotenské testy, abych se utrvdila, že jsem v tom. To je hrůza tahle nejistota, už abych měla pořádnej pupek a cítila kopance
.
Holky já vám sem hodím fotku břicha asi týden před porodem, jdu ji najít.