Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
ráda bych se přidala, ale nevím, jestli sem patřím - TP 1. března, ale jaro je ofiko až 21. že ? Tak můžu k Vám ???? prosím …
Tak já js zpátky z kontroly (spojili jsme jí i s nákupem, tak to bylo na dýl). UTZ mi nedělal, jak js tušila
ale aspoň takovým malým utz mi šmrdlal po břiše a pustil nahlas srdíčko, tak aspoň něco
jinak vše v pořádku, akorát tlak js měla 149/95
, asi jak js vyběhla 3 patra schodů a byla js nervní z kontroly
Potvrzení na plavčo mám, koupila js si v lékárně i ty spešl tampóny a Rennie na tu mojí žáhu, tak js zásobená ![]()
Peti , tak včera ti zase bylo takhle šoufl? to mě mrzí
, snad tě to už konečně brzy přejde, natož, když musíš takhel dojíždět!
Befi , že je MMB super? Mě dneska došla ta hrací deka, co js objednala, jen js byla právě u dr., tak mi jí přivezou zítra, je to paráda, bez lítání po krámech, viď ![]()
Miruš , jí koupila 2 trika v Orsay (nejsou těhu, ale jsou od prsou rozšířené a vyjde to tam levně), kalhoty se mi taky v C&A nelíbily
já mám jedny po známé - měla je asi 3× v poradně (taky zn. C&A). …tak snad ti brzy padne něco do oka ![]()
Daisy , brr, to je hroznej článek, raději takové věci ani nečtu ![]()
Rebecco , jasně, směle se přidej!!
Já mám termín cca 9.3. a většina holek v únoru
můžu tě přidat do seznámku, když prozradíš nějaké údaje o sobě ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 11.9.---0 dětí MirkaStratilova (Mirka, 26)-TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)------TP 1.3.2009---KO 10.9.---1 dítko befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Rebeko vítej a směle k nám
.
Medu, tak ten tlukot srdíčka Tě alespoň trošku uchlácholil, že?
No ale tlak jsi tedy měla šílený. Se divím, že si tě tam nenechali
. Já to mám přesně naopak. Do poradny chodím brzy ráno, to mám tlak tak 80/60 a sestřička se mě ptá, jestli náhodou nejsem mrtvá
.
Meduňka píše:
Rebecco , jasně, směle se přidej!!Já mám termín cca 9.3. a většina holek v únoru
můžu tě přidat do seznámku, když prozradíš nějaké údaje o sobě
Děkuji
, takže jmenuji se Radmila, je mi 33, TP 1.3.09 a KO - zítra mě čeká prvotrimestrální UZ (a toho se malinko bojím, u minulého mimi byl psycho !) a v pátek klasická gynda.
Mám holčičku Klárku a je to moje zlatíčko !!!
Reb, tak přeji, ať zítra vše dobře dopadne a určitě podej info. Jsme tady děsně zvědavé
.
A kolik je Klárce ?
Sammy ,
vážně tak nizoučkej?!
to jsme exotky teda
Asi ti doporučili pít kafčo, ne? Mě můžou tak max. doporučit psychoterapii
![]()
Rebi , díky za info, hned tě k nám zařadím
…a jakto, že byl utz u minulého mimča psycho? ![]()
Rebecca. Vítám tě ![]()
Medu Samy: teda ty vaše tlaky
Já mám vždy tak kolem 120/60
medu teda ten tvůj tlak
já jsem na tom podobně jako sammmy, poslední co mi psala do průkazky bylo 90/50 ![]()
rebecca jasne, jen smele mezi nas, ja mam termin 1.2. a taky tvrdnu tady v jarňátkách ![]()
Medu, ty si dát kade, tak s tebou šlehne, co?
Já si dávám kávu 2× denně. Jinak bych asi nefungovala. Ale mám nízký tlak odmala. Můj obvodní dr. mi vždycky říkal, že po ránu buď malou štamprli něčeho ostřejšího, nebo kýbl kafe
. Tak praktikuju ten kýbl, ale teď v těhu jsem to usměrnila na normální hrnek
.
Peti, ty piješ kafe?
Daisy, tak to máš tlak úplně ukázkový ![]()
Holky: já kafe nemůžu ani cejtit, ho nepozřu…A před těhu jsem vypyla až 4 hrnky za den…No možná že bych ho ustála, ale pít se mi nechce, ani chut na něj není…
Holky jdu na tu véču, večer nahlídnu pa
sammmy nee kafe nepiju - i kdyz mi ho dr doporucila - ale ja mam problemy se zazivanim a me kafe nikdy nedelalo dobre - a ted je to jeste horsi, okamzite bych blinkala.
Ahoj Rebeco: určitě se přidej,máš termín kousek přede mnou,budeš první březnátko ![]()
To jdeš asi na triple testy,ne? my některé byli na UZ v prvním trimestru už kolem 12tt. Já se testů taky strašně bojím,jdu příští týden,tak v tom nejsi sama. Hlavně tady je to super,že holky vždycky uklidní ![]()
Medu : to je fajn,že je vše v pořádku.škoda,že ten tvůj Dr. nemá ultrazvuk,no musíš vydržet na triply.Ale ten tlak ti řeknu,že máš hodně vysokej.radši se hlídej a moc nezadýchávej,aby tě s ním ještě neposlali do nemocnice. Já měla minule v poledne 100/50. Ráno radši nechodím,to bych měla hodnoty jak Sammy ![]()
Daisy: taky jsem dřív byla velká milovnice kávy,a ted ji absolutně nepozřu..
Daisy , no to máš akorátní
já teď taky kafe nemusím, dřív max. jeden náprstek denně ![]()
Peti , tak ty máš taky nízkej? ![]()
Sammy , je bezva, že ti to kafe nedělá zle, mě by pálila žáha
jinak já mám paradoxně taky už od mala spíš nízkej tlak, věčně zmrzlý nohy, ruce ..no a teď toto
…ale asi to fakt bude tou trémou a těma schodama ![]()
Jo, míč mám objednaný v těch zdravotních potřebách, tak js ráda, že ušetřím na poštovným
bude červenej. A dvd zkusí taky objednat, tak uvidím.
Jinak u dr. js dneska perlila
když js si lehala na lůžko, aby mě vyšetřil, tak js zjistila, že mám pod sukní kalhotky (zapomněla js si je sundat)
, pak když mi dával poslechnout to srdíčko, tak mi říkal, že mimi má 149 tepů za min., tak js řekla, že mám to samý, jak js byla zblblá z toho vysokýho tlaku
tak mi vysvětlil, že to je tep a ten mám poloviční, že to není tlak
no trapas, přitom to vím …no a taky mu spadlo víčko od gelu mě do nahého klína
…js byla červená až za ušima, …někdy se to holt takhle seběhne ![]()