JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
8.9.08 12:24

Holky diky :srdce: no uvidim ale urcite to zkusim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.9.08 13:16

Daisy , teď js se na chvíli sešla s kamarádkou a říkala, že v tom Edenu cvíčo pro těhu opravdu je (asi je to tam nějaké předělané), tak to určo zkus :wink: Já js si zase volala na plavčo a nejspíš příští týden začíná, se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 13:23

Já jsem si právě objednala na DVD cvičení pro těhotné, tak budu skákat na balonu. Vede to nějaká porodní asistentka, učí tam i dýchání, tak asi nějaký předporodní kurz prdím a budu chodit jen plavat a doma cvičit :wink: .
Jo, je to tohle DVD : http://www.pknihy.cz/…tne-DVD.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.9.08 13:23

Mae já v prním těhu brala magnézium jen po dobu kdy mě bolel podbřišek a musela jsem ležet doma, pak už ne, i když jsem toho měla ještě tak na 2 měsíce. V Holandsku dělali studii a těhule, které brali hodně magnézia, měli pak velmi slabé stahy a musí rodit jen v porodnicích (v Holandku je asi třetina domácích porodů, pak porody v porodních domech a zbytek v porodnicích).
Tím tě nechci nabádat nebrat prášky, ale nepřeháněla bych to. Tělo si řekne. Hořčík můžeš doplňovat i přírodně - mandle, oříšky, magnézie,…

Jinak všechny zdravím. Chodíme na houby, tak je mi konečně dobře, jak couráme po lese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.9.08 13:55

Sammy , přesně tohle dvd si chci po zítřejší kontrole objednat :wink: ten míč už máš nebo ho budeš taky objednávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
8.9.08 14:03

AJULE:díky, já ho mám brát 3× denně, tak budu jen 1-2× mě ho dala, že jsem jí říkala, že mě bolí jakoby vaječníky…

SAMMY:hned jsem si to taky objednala, jen to už není skladem, tak musím asi počkat, balon mám, tak počkám jen na dvd a šup cvičit :lol:

no, vážili ste se? Kolik ste už holky přibrali? Já zatím kilo, sem se vážila včera, asi to teprve začne :lol: ale to nevadí…kolik bude, tolik bude…

Já se objednala na nehtíky,naposledy jsem na nich byla v dubnu, jak jsem se vdávala a tak jdu zase,dělá je kámoška normálně povoláním,tak u toho i pokecnem,neviděla jsem ji aspoń dva měsíce :oops: a zrovna to mám spojené s kosmetikou,to je další moje kamarádka,tam jsem taky nebyla od svatby, protože jsem pak blila, tak jsem nechtěla,at si tam neudělám ostudu :lol: ale těším se, bude to rovnou takový klábosící a zkrášlovací den..

No a pak ještě holič..to mám taky kámošku,nejlepší,ale teď marodí,tak musím počkat,až se vrátí do práce, nechci ji s tím otravovat doma,vlasy nechávám růst, te´d je mám trochu pod ramena,ale chci to jen nějak upravit a hlavně tu barvičku :lol: tu taky nemám od dubna:)

Jinak jsem dojedla zbytek květáčku ze včera a manžovi dělám kuřecí stehna s rýží a rovnou bude i na zítra… :-) to zase jedu s kámoškou Marťou do zlína, tak a´t má na papu,až dojede z práce 8O
Tak já jdu pověsit prádlo(převlíkala jsem) a hodit ještě koberečky(mám ručně tkané,ale už byly fuj,tak jak jsemumyla podlahy, tak jsem je rovnou hodila, že je vyperu) tak zatím papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.9.08 14:19

tak jsem na vas prisla zas nakouknout, ale dycky vsechno zapomenu, tak se omlouvam :(

potopu jsme v noci zvladli docela rychle, ja teda byla polospici, uklizel spis manzel :wink:

katy a dorty taky si myslim ze bys to zmakla, s tim marcipanem je to vsechno stejny, jednou to vyzkousis a pak uz to chce spis napad, provedeni je vzdycky podobny ;)

kila mam nahore dve :(

kocar dneska sem vybrala dalsiho favorita, protoze xlander se manzelovi porad nelibi a ja bych chtela aby se kocar libil i jemu - konkretne i tuto barvu
 http://www.batolata.cz/…to296815.jpg

jo a jeste mi ted psala kamaradka, ze byla dneska na NT v Brne a schytala zrovna dr. Vlašína a už jí takle brzo řekl, že čeká kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.9.08 14:22

holky tak nějak na mě padla únava tak se jdu natáhnout…

Katy: Dortíky zvládneš, určitě, jsi šikulka..
Medu: Díkes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.9.08 14:27

Ppeti: je pěknej…Korbyčka jako u X-Landera…kolik stojí ta trojkolka?
No tak já jsem se rozhodla, že nakonec koupím nějakej obyčejnej kočárek (dvojkombinaci)Do 10 tis…A pak koupíme autosedačku a ze zbytku peněz koupíme zbylé věci nebo dovybavíme byt…Páč jestli seženem 3+1 tak musíme koupit nějakej ten nábytek, přeci nebudem v holobitě…A když bych koupila kočárek za 20 700 tak by nám těch peněz moc nezbylo…tak to vemem asi touto formou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 14:32

Medu, Miruš, já to DVD objednávala přesně tady : http://www.filmopolis.cz/…-mikulandove , mají ho i skladem a je i myslím levnější, takže to zkuste.
Balon už doma mám, takže už hopsám. Dělá mi to dobře na ty mé záda…

Peti, ten kočárek je krásný. Co je to přesně za značku a typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
8.9.08 14:34

Ahoj Jarňušky,

tak jdu ještě jednou agitovat víkend pro těhotné v Černém dole.
Jedná se o termín 3.-5.10.2008 , víc o programu na http://www.hotel-aurum.cz/…nna-dovolena .
Budeme rády, pokud pojedete s námi - Ledňátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.9.08 14:42

Miruš , to je bezva, že máš pořád co dělat, natož, když se cítíš dobře, tak si hezky zarelaxuj :wink: jinak já zatím nepřibrala nic, mám pořád stejnou váhu.
Sammy , díky za odkaz :wink: já mám v plánu se zítra zeptat ve zdravotních potřebách, jestli by mi ho neobjednali, ež bych ušetřila poštovný, když ne, tak ho určo objednám jako ty, dík :)
Peti kočárek je pěknej, takový jungle barvy :wink:
Leniko , děkujeme za pozvání!! Černý Důl znám, kousek odtamtud js dřív bydlela, zvážím to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 14:45

K té váze - taky mám pořád minus 2 kg, než před otěhotněním, tak snad začnu brzy taky přibírat (i když bych se nezlobila, kdyby to bylo tak jen do 8 kg :D )

Leni, díky za pozvání. Já to mám trošku z ruky :( . Ale každopádně si víkend pořádně užijte a prodrbejte vše možné i nemožné :wink: .

Tak kočky, já padám domů. Musím nakoupit, do banky, na poštu a udělat něco k večeři. Kouknu sem k večeru. Zatím… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
8.9.08 14:47

Medu: to by bylo príma! :)
Některé kočky se odhlásily a my potřebujeme, aby nás bylo osum.
Koukám na ty stránky a mají to nějaké předělané, takže základní info:

• cena 2.250Kč
  • plná penze
  • cvičení dopoledne i odpoledne (tanec, joga)
  • v ceně dvoulůžák, vířivka
    PA :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.9.08 14:50

kocar je to quinny speedy.

leni uzijte si moc fajnovy vikend :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit