Poradna duly
Jana Čurdová
Medu: ještě zkusím zjistit jestli není ještě někde jinde nějaké cvíčo.......Tam u vás…pak vím o Rychnově nad Kněžnou že tam něco je......
Medu a budeš chodit na předporodní kurzy? Já bych určo chtěla…
Daisy , o tom Edenu vím, ten js taky na netu našla, ale manžel tvrdil, že to je nesmysl, že to tam je tak malinký, že není možný, aby se tam cvičilo
tak nevím. Stejně spíš přemýšlím o tom, že budu doma cvičit podle dvd a denně. Ale stejně se ti poptám
na předporodní kuzr bych určitě chtěla jít s manžou, ale na to je myslím dost času, chci se poptat dr.
Medu: jj na předporodní kurz je čas..ještě…Až tak kolem toho 30 tt.......
No tak s tím cvíčem uvidím, kdyžtak to jistí Rychnov nad Kněžnou…
tak mi je zas nějak blivno,doufám,že to ustojím.ted jsem udělala jednohubky,dala na stůl brambůrky,hrozn.víno… A já na nic prostě nemám chuť…hrůza…přitom to byly moje oblíbené nedělovečerní dýchánky ![]()
Daisy , jj, uvidíme, třeba ještě něco zjistím …a u vás v Dobrundě nic takového není? ![]()
Befi , mne taky, od oběda polehávám
a taky na nic nemám chuť, přitom je mi zle z hladu …to jsme dopadly teda
ale myslím, že nejpozději tak za 3 týdny už nám bude hej ![]()
Medu: snad to zaspíme a ráno bude ok.
U nás ted svádíme boj o televizi. Já chci Pojištovnu štěstí a přítel Šakalí léta.
No jasne,že vyhraju,a jemu dovolím si to přepnout o reklamě ![]()
Medu: tady v Dobrušce je jen těhu plavání…
Holky jdu hajat…Dobrou
Befi , taky bylo vždycky po mým, že bysme byly berani?
teď , co jsme se přestěhovali do domku, tak js v obýváku sama a manžel kouká na tv v pracovně
![]()
Holky, jdu taky chrnět, dobrou ![]()
Dobré ránko Těhulindy.
Befi, Medu, už je to lepší, než včera? Není Vám špatně?
Befi, a kdo vyhrál boj o televizi? Byla pojišťovna?
.
My máme doma 3 televize a to jsme jen 2 a někdy se ještě hádáme, kdo se kde bude dívat
.
Co jste prováděli o víkendu?
Dobré ranko, už zase pracovní ![]()
bef, medu holky už by jste toho blinkání a špatnění mohli nechat ne?
mě včera ale taky večer nebylo moc dobře, asi se měnil tlak - v noci pak lilo jak z konve - a napršelo nám do haly střešníma oknama, takže jsme v noci museli vstát a lítali jsme a uklízeli to ![]()
Dobré ráno,
Sammy: samozřemě vyhrála Pojištovna (i když mě teda vůbec nebavila),přítel byl ukojen při reklamách
My máme doma taky 2televize,ale prostě oba se chceme koukat v obýváku.
Dneska jedu na 11h k zubaři,vůbec se mi teda nechce.Doufám,že se mi nebude v té puse hrabat dlouho…
Tak ať zubák dobře dopadne Befi. Mě se o víkendu uštípl kousek zubu, tak váhám, jestli si mám zavolat, nebo ne. Byla jsem tam před měsícem a jdu zase v listopadu. Jen mám strach, aby se mi to tam nezanítilo. Uvidíme, zatím to necháme koňovi
.
Peti, to jste měli tedy pěkný noční poplach
. Zvládli jste to všechno?
Strřešní okna jsou někdy prevít
.
U nás začalo pršet až kránu, ale jen takové mrholení. Zato se to drží pořád a je pěkně pošmourno. Tak akorát na to, zůstat se válet v posteli…
Tak v Praze je dneska nádherně,modrá obloha a svítí sluníčko
Pošmourno bylo včera celý den a pršelo už tak od 20h.
Sammy : to se musí k zubaři tak často? já myslela,že to zakončím jen tou dnešní návštěvou…
Dobre ranko
Jak se tady mate???
Tak ja zas razim do prace tak doufam ze nebudu muset kazdy dena jak minuly tyden ![]()
Befi, já chodím na pravidelné prohlídky co půl rok, ale dr. říkala, že mě chce v těhu vidět 2×. Takže jednu návštěvu mám za sebou a druhá mě čeká. Dr. říkala přelom listopadu-prosince.
Možná, že tvoje/tvůj dr. nebude takový tyran
.
Ahoj Katy,
tak Tobě se nechce chodit do práce? ![]()
Co jste podnikali o víkendu?