JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
7.9.08 17:12

Medu: ještě zkusím zjistit jestli není ještě někde jinde nějaké cvíčo.......Tam u vás…pak vím o Rychnově nad Kněžnou že tam něco je......

Medu a budeš chodit na předporodní kurzy? Já bych určo chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.9.08 18:24

Daisy , o tom Edenu vím, ten js taky na netu našla, ale manžel tvrdil, že to je nesmysl, že to tam je tak malinký, že není možný, aby se tam cvičilo :roll: tak nevím. Stejně spíš přemýšlím o tom, že budu doma cvičit podle dvd a denně. Ale stejně se ti poptám :wink: na předporodní kuzr bych určitě chtěla jít s manžou, ale na to je myslím dost času, chci se poptat dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.9.08 19:24

Medu: jj na předporodní kurz je čas..ještě…Až tak kolem toho 30 tt.......
No tak s tím cvíčem uvidím, kdyžtak to jistí Rychnov nad Kněžnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.9.08 19:27

tak mi je zas nějak blivno,doufám,že to ustojím.ted jsem udělala jednohubky,dala na stůl brambůrky,hrozn.víno… A já na nic prostě nemám chuť…hrůza…přitom to byly moje oblíbené nedělovečerní dýchánky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.9.08 20:06

Daisy , jj, uvidíme, třeba ještě něco zjistím …a u vás v Dobrundě nic takového není? :?
Befi , mne taky, od oběda polehávám :roll: a taky na nic nemám chuť, přitom je mi zle z hladu …to jsme dopadly teda :? ale myslím, že nejpozději tak za 3 týdny už nám bude hej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.9.08 20:08

Medu: snad to zaspíme a ráno bude ok.
U nás ted svádíme boj o televizi. Já chci Pojištovnu štěstí a přítel Šakalí léta.
No jasne,že vyhraju,a jemu dovolím si to přepnout o reklamě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.9.08 20:59

Medu: tady v Dobrušce je jen těhu plavání…
Holky jdu hajat…Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.9.08 21:23

Befi , taky bylo vždycky po mým, že bysme byly berani? :lol: teď , co jsme se přestěhovali do domku, tak js v obýváku sama a manžel kouká na tv v pracovně :oops: :)

Holky, jdu taky chrnět, dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 07:18

Dobré ránko Těhulindy.

Befi, Medu, už je to lepší, než včera? Není Vám špatně?
Befi, a kdo vyhrál boj o televizi? Byla pojišťovna? :D .
My máme doma 3 televize a to jsme jen 2 a někdy se ještě hádáme, kdo se kde bude dívat :lol: .

Co jste prováděli o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.9.08 07:54

Dobré ranko, už zase pracovní :roll:

bef, medu holky už by jste toho blinkání a špatnění mohli nechat ne? :P :lol: mě včera ale taky večer nebylo moc dobře, asi se měnil tlak - v noci pak lilo jak z konve - a napršelo nám do haly střešníma oknama, takže jsme v noci museli vstát a lítali jsme a uklízeli to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.9.08 08:23

Dobré ráno,
Sammy: samozřemě vyhrála Pojištovna (i když mě teda vůbec nebavila),přítel byl ukojen při reklamách :wink: My máme doma taky 2televize,ale prostě oba se chceme koukat v obýváku.

Dneska jedu na 11h k zubaři,vůbec se mi teda nechce.Doufám,že se mi nebude v té puse hrabat dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 08:29

Tak ať zubák dobře dopadne Befi. Mě se o víkendu uštípl kousek zubu, tak váhám, jestli si mám zavolat, nebo ne. Byla jsem tam před měsícem a jdu zase v listopadu. Jen mám strach, aby se mi to tam nezanítilo. Uvidíme, zatím to necháme koňovi :lol: .

Peti, to jste měli tedy pěkný noční poplach :? . Zvládli jste to všechno?
Strřešní okna jsou někdy prevít :twisted: .
U nás začalo pršet až kránu, ale jen takové mrholení. Zato se to drží pořád a je pěkně pošmourno. Tak akorát na to, zůstat se válet v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.9.08 08:45

Tak v Praze je dneska nádherně,modrá obloha a svítí sluníčko :wink: Pošmourno bylo včera celý den a pršelo už tak od 20h.
Sammy : to se musí k zubaři tak často? já myslela,že to zakončím jen tou dnešní návštěvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.9.08 08:55

Dobre ranko
Jak se tady mate???
Tak ja zas razim do prace tak doufam ze nebudu muset kazdy dena jak minuly tyden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 09:01

Befi, já chodím na pravidelné prohlídky co půl rok, ale dr. říkala, že mě chce v těhu vidět 2×. Takže jednu návštěvu mám za sebou a druhá mě čeká. Dr. říkala přelom listopadu-prosince.
Možná, že tvoje/tvůj dr. nebude takový tyran :lol: .

Ahoj Katy,
tak Tobě se nechce chodit do práce? :lol:
Co jste podnikali o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest