Poradna duly
Jana Čurdová
sammmy moc gratuluju k negativním testům ![]()
doufám že jsem si problémy s triplama vybrala za vás za všechny a teď už budou jen samé negativní výsledky ![]()
Holky tak nevim co se to se mnou zase deje boli me celkem dost podbrisek uplne jak na MS
ale takhle me jeste nebolel
tak nevim jestli je to ovu a nebo nejaka cysta nebo co
kurna se picnu, no uvidim snad to prejde ![]()
Katy teda to je věc, nechceš si dojít k dr. radějc?Holky dneska tu je nějaké mrtvo…
Daisy no neni to jeste tak strasne jako ze bych se mela svijet ale kdyz nemerim bt tak nevim co se deje ale to urcite nic nebude ![]()
Jo mrtvo tu je nevim kde jsou vsichnija se snazim ucit haha
![]()
Já jsem tady takýýý. Jen na mě šéfová navalila trochu práce
.
Já mám poslední dobou k té práci nějaký odpor.
Ale už se snažím převážnou část dávat kolegyni, ať se učí a od října, kdy příjde zástup, tak už tady budu dělat jen dozorčí radu ![]()
Medu : četla jsem to dnes v novinách,to je dobrá zpráva,doufám,že už se do toho vejdeme
.ale na mteřskou bysme měli jít až během ledna-února,tak snad jo.
Tak snad ty naše průměry s nemocenskou nebudou hrozivé… ![]()
Taky jsem na to koukala a bylo by to fajn. Ale je pravda, že od Nového roku můžou ještě vymyslet cokoliv.
Já snad na nemocenskou nepůjdu. Když skončím s Vánocema, výjde mi to volno do porodu už na mateřskou.
Taky si nechávám tu nejkratší 2 roky s tím, že se do práce asi vrátím dřív (tedy pokud nebude hned druhé mimi ![]()
To by bylo Sammy škoda,skončit před vánocema,to bys o ty peníze právě přišla,ne?
Co vlastně děláš,že se tak honíš do práce?
já myslela,že něco ve skladu nebo materiálovou účetní nebo tak něco.
Bef, papírově nastupuju na MD s Novým rokem, ale volno vlastně budu mít už od Vánoc.
Pamatuješ dobře, dělám skladní evidenci, jenže je problém s tím PC programem se kterým dělám. Nikdo ho pořádně neumí a naučit někoho všechno, co umím já za 3 měsíce by nedokázal ani kouzelník. Takže i přes MD budu to složitější dělat z domu a šéfová po mě dokonce chtěla nejdřív MD nejdéle rok
. Což jsem zamítla. Tak malé dítě nikomu nenechám.
Ono je to pohodlná práce. Jsem vlastně sama sobě pánem, protože ani šéfová neví, jak se co dělá, sedím u PC, mám pružnou pracovní dobu za pěkné peníze, veškeré programy mám natažené i doma, takže když se mi tady nechce sedět dlouho, dělám doma. To určitě nechci, aby mi to někdo vyfouk
.
Sammy :teda fakt to máš naplánovaný do puntíku.tak ti přeju,aby se ti to všechno taky splnilo ![]()
Já mám v práci taky trošku výhodu,že jeden z programů,ve kterém pracuju,umíme jen 3lidi ve firmě (máme cca 1000zaměstnanců) a každý si to svý know how trochu chrání ![]()
Takže díky tomu pracuju z domova a mám k tomu celkem dobré vyavení,dostala jsem i tiskárnu..
Ale na druhou stranu vím,že nikdo není nenahraditelný,o tom jsem se už přesvědčila..
A já už mám práce plný zuby,a to do ní chodím zatím jen 6let ![]()
Holky! Teď jsem snědla fazolovou omáčku, mňam a jdu si ukuchtit puding, mám na něj chuť
Já jsem zpátky od kadeřnice a musím se pochlubit.
Prckovi se to čachrání ve vlasech zřejmě tuze líbilo, protože mě poprvé pokopalo
.
Sice to bylo jen 3× takové jakoby ťuknutí, ale jsem šťastná jako blecha
.
Ukážu se ještě večer, teď musím nakrmit hladovce ![]()
Sammy: gratulka k pohybům.
Já si ve 4 lehla a cítila jak se tam prcek občas pohnul.Pak jsem cítila 3× za sebou jemné ťuknutí…Pak si R. leh vedle mě a já mu říkám dej si ruku na břicho, cítím miminko…No a ono nic…Asi se stydí ![]()