Poradna duly
Jana Čurdová
jen sem vam skocila rict cau ![]()
a taky pobavit svyma chutema - sedim tu v praci a nemam tu nic nez jogurt, ale mam strasnou chut na tunakovou pomazanku, nebo pastiku a nakladany okurky, pripadne kralika na zelenine nebo plneny papriky
sem nenazranec
![]()
Ahojky! omlouvám se, ale dnes jsem celý den koukala po realitkách a scháněla 3+1. Doufám že se vříjnu už přestěhujem.....
Jinak jdu jíst…Mám hlad ![]()
Sammy :tys v životě neslyšela o dentální hygieně? Je to takovej hit a tahač peněz z lidí…,já myslím,že si Jezi vybrala dobrý obor ![]()
Dentální hygienistka ti vysvětluje jak se starat o chrup,čistí ti zuby mezi nima,obrušuje zubní kámen a prostě dělá takové ty víceméně kosmetické věci na zubech ![]()
Do školek a škol to moc nevidím,je to business,a docela slušnej ![]()
Ahojky, tak js z výletu zpátky, museli js trychle domů, v Hornbachu se mi udělalo šoufl
![]()
Jinak js sehnala v Orsay těhu tričko s rukávkem za 299,– a ještě jedno js si tam objednala (neměli mojí velikost), tak mám radost
taky js konečně koupila formu na mufíny, mňam, hned zítra je upeču ![]()
Daisy , jj, taky se mi prvních pár jízd zdála silnice úzká, to je normální, jak píšou holky ![]()
Jezi , stojím si za tím, co js napsala!!
a moc ti to přeju!!!
…jo a manža se celkem snaží ![]()
Mirko , tak ko už máš v tuhle chvíli za sebou …jsme zvědavé!! ![]()
Peti , tak to první jídlo - Musaka, to je to samé, jako Pastitsio, co js nedávno dělala, akorát tam jsou makaróny místo brambor ![]()
Medu : v Orsai mají taky těhotenskou modu? to jsem nevěděla.. ![]()
Já vyrazím asi na nákupy příští týden.Hlavně teda na kalhoty ![]()
My taky byli na výletě. V SIKU udělat objednávku na koupelnu a pak v Ikee pro krabice na balení věcí - a dala jsem si tam puding s jahodama
mňam
Daisy , jj, do té doby tam rozhodně pojedeme, tak ti pak písnu, kde to je
Jinak Mufini jsou takový bábovičky, dělají se různý http://redakce.atlas.cz/…/2714319.jpg /> Befi , nemají tam těhu módu, ale od kamarádky js věděla, že se tam dají sehnat trička, která jsou od prsou dolů rozšířená a nevyjdou tak draze
kalhot měli hodně v C&A, ale přišly mi hrozný
..hmm, ten pudinček js tam taky minule měla ![]()
Medu: děkuji za vysvětlení Muffín…mě to přijde srandovní, to je jak Muf z Jůhele neděle ![]()
Jo a prosímtě za kolik si vyděl to Jánečko Nomad. Já v jednom odkazu tu kombinaci za skoro 22 tisíc a v další za skoro 17tisíc?
Daisy ,
… jinak js na ty kočárky ještě opravdu moc nekoukala a teď mám zase jiného favorita, ale tady je odkaz na ten set http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ![]()
Daisy: to je hodně veliký rozdíl. Není možný,že ta levnější cena byla třeba jen dvojkombinace? určitě tam byla korbička+sporták+autosedačka?
JInak ze skušeností okolo vím,že kočárek vydrží max na 2děti…
Medu: jaký máš nový typ?
Jsem zvědavka zvědavá ![]()
Bef: jo koukala jsem špatně, ta trojkombinace stojí na tom jiném odkazu 20 700…
Daisy , ty trojkombinace se většinou pohybují kolem 20 tis., taky se mi to zdá dost ![]()
Befi , no už js to tu psala, docela se mi ve skutečnosti líbil tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale na koupi kočárku je ještě spousta času. Chystám se potom do jednoho velkoskladu, ve kterém prý mají vystavené všechny značky, tak tam pak doufám vyberu ![]()
Tak Mirko, kdepak se touláš?? ![]()
Bef, díky za objasnění dentální hygyenisty
.
Jak to píšeš, tak to si Jezi určitě vybrala dobře. To víš, u nás na maloměstě se toto ještě nerozmohlo a v něčem pořád zůstáváme ve středověku
.
Medu, ten kočárek vypadá taky dobře. Tak to vidím, že se výběr kočárku může do finální koupi ještě xkrát změnit.
Miruš, tak jak jsi dopadla?
Jdu dodělávat večeři…
Sammy: já myslím,že to je určitě i u vás,jen my obyčejní smrtelníci po tom nepátráme ![]()
Medu :jo,už si vzpomínám,že si mluvila o Casualplay ![]()
holky já bych si už tak přála vědět,jaký budem mít pohlaví,se asi nedočkám ![]()
Ahojky, děkuju, že jste na mě mysleli a zajímáte se, mě to dojalo ![]()
Tak měla jsem jít na 17h ale bylotam ženských jako much a vzala mě až v 18h:( zapsala do průkazky kilogramy…a potom jsem jí říkala, že mě jakoby píchá ve vaječníkách a pobolívá jako u MS a tak mě vyšetřila a ok,ale dala mi magnesium 3× denně a ještě nějaké zaváděcí tobolky na noc,blééééé ![]()
Pak mi dělala ultrazvuk, mimísek se k nám točil hlavou,potom zádama, měřila mu hlavičku,ale já vždy kukám a nevnímám a má 3,8cm hlavička-je to možné????? no a pak mi dala fotku(je to zase jaoby rozmázlé,jakoby moc zblízka:( a vzala krev -na test v 16tt na kontrolu mám jít 25.9. a rovnou se i kolem toho datumu objednat na veliký ultrazvuk…
No a zítra mě čeká krev v nemocnici, vyšetření:(