JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
3.9.08 15:44

jen sem vam skocila rict cau :)

a taky pobavit svyma chutema - sedim tu v praci a nemam tu nic nez jogurt, ale mam strasnou chut na tunakovou pomazanku, nebo pastiku a nakladany okurky, pripadne kralika na zelenine nebo plneny papriky :lol: :lol: :lol: sem nenazranec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.9.08 16:55

Ahojky! omlouvám se, ale dnes jsem celý den koukala po realitkách a scháněla 3+1. Doufám že se vříjnu už přestěhujem.....

Jinak jdu jíst…Mám hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.9.08 17:16

Sammy :tys v životě neslyšela o dentální hygieně? Je to takovej hit a tahač peněz z lidí…,já myslím,že si Jezi vybrala dobrý obor :wink:
Dentální hygienistka ti vysvětluje jak se starat o chrup,čistí ti zuby mezi nima,obrušuje zubní kámen a prostě dělá takové ty víceméně kosmetické věci na zubech :)
Do školek a škol to moc nevidím,je to business,a docela slušnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.9.08 17:24

Ahojky, tak js z výletu zpátky, museli js trychle domů, v Hornbachu se mi udělalo šoufl :roll: :)
Jinak js sehnala v Orsay těhu tričko s rukávkem za 299,– a ještě jedno js si tam objednala (neměli mojí velikost), tak mám radost :) taky js konečně koupila formu na mufíny, mňam, hned zítra je upeču :)

Daisy , jj, taky se mi prvních pár jízd zdála silnice úzká, to je normální, jak píšou holky :wink:
Jezi , stojím si za tím, co js napsala!! :wink: a moc ti to přeju!!! :P …jo a manža se celkem snaží :wink:
Mirko , tak ko už máš v tuhle chvíli za sebou …jsme zvědavé!! :wink:
Peti , tak to první jídlo - Musaka, to je to samé, jako Pastitsio, co js nedávno dělala, akorát tam jsou makaróny místo brambor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.9.08 17:26

Medu: Co jsou to Mufíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.9.08 17:26

Medu : v Orsai mají taky těhotenskou modu? to jsem nevěděla.. :roll:
Já vyrazím asi na nákupy příští týden.Hlavně teda na kalhoty :)
My taky byli na výletě. V SIKU udělat objednávku na koupelnu a pak v Ikee pro krabice na balení věcí - a dala jsem si tam puding s jahodama :lol: mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.9.08 17:40

Daisy , jj, do té doby tam rozhodně pojedeme, tak ti pak písnu, kde to je :wink: Jinak Mufini jsou takový bábovičky, dělají se různý http://redakce.atlas.cz/…/2714319.jpg /> Befi , nemají tam těhu módu, ale od kamarádky js věděla, že se tam dají sehnat trička, která jsou od prsou dolů rozšířená a nevyjdou tak draze :wink: kalhot měli hodně v C&A, ale přišly mi hrozný :roll: ..hmm, ten pudinček js tam taky minule měla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.9.08 18:01

Medu: děkuji za vysvětlení Muffín…mě to přijde srandovní, to je jak Muf z Jůhele neděle :lol:

Jo a prosímtě za kolik si vyděl to Jánečko Nomad. Já v jednom odkazu tu kombinaci za skoro 22 tisíc a v další za skoro 17tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.9.08 18:22

Daisy , :lol: … jinak js na ty kočárky ještě opravdu moc nekoukala a teď mám zase jiného favorita, ale tady je odkaz na ten set http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.9.08 18:28

Daisy: to je hodně veliký rozdíl. Není možný,že ta levnější cena byla třeba jen dvojkombinace? určitě tam byla korbička+sporták+autosedačka?
JInak ze skušeností okolo vím,že kočárek vydrží max na 2děti…
Medu: jaký máš nový typ? :wink: Jsem zvědavka zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.9.08 19:23

Bef: jo koukala jsem špatně, ta trojkombinace stojí na tom jiném odkazu 20 700…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.9.08 19:31

Daisy , ty trojkombinace se většinou pohybují kolem 20 tis., taky se mi to zdá dost :roll:
Befi , no už js to tu psala, docela se mi ve skutečnosti líbil tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale na koupi kočárku je ještě spousta času. Chystám se potom do jednoho velkoskladu, ve kterém prý mají vystavené všechny značky, tak tam pak doufám vyberu :)

Tak Mirko, kdepak se touláš?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.9.08 19:35

Bef, díky za objasnění dentální hygyenisty :wink: .
Jak to píšeš, tak to si Jezi určitě vybrala dobře. To víš, u nás na maloměstě se toto ještě nerozmohlo a v něčem pořád zůstáváme ve středověku :lol: .

Medu, ten kočárek vypadá taky dobře. Tak to vidím, že se výběr kočárku může do finální koupi ještě xkrát změnit.

Miruš, tak jak jsi dopadla?

Jdu dodělávat večeři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.9.08 19:41

Sammy: já myslím,že to je určitě i u vás,jen my obyčejní smrtelníci po tom nepátráme :lol:
Medu :jo,už si vzpomínám,že si mluvila o Casualplay :wink:

holky já bych si už tak přála vědět,jaký budem mít pohlaví,se asi nedočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.08 19:46

Ahojky, děkuju, že jste na mě mysleli a zajímáte se, mě to dojalo :cry:
Tak měla jsem jít na 17h ale bylotam ženských jako much a vzala mě až v 18h:( zapsala do průkazky kilogramy…a potom jsem jí říkala, že mě jakoby píchá ve vaječníkách a pobolívá jako u MS a tak mě vyšetřila a ok,ale dala mi magnesium 3× denně a ještě nějaké zaváděcí tobolky na noc,blééééé :evil:
Pak mi dělala ultrazvuk, mimísek se k nám točil hlavou,potom zádama, měřila mu hlavičku,ale já vždy kukám a nevnímám a má 3,8cm hlavička-je to možné????? no a pak mi dala fotku(je to zase jaoby rozmázlé,jakoby moc zblízka:( a vzala krev -na test v 16tt na kontrolu mám jít 25.9. a rovnou se i kolem toho datumu objednat na veliký ultrazvuk…
No a zítra mě čeká krev v nemocnici, vyšetření:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital