JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
2.9.08 12:18

Dituš, huráá :-) :-) :dance: .
Já ti to říkala :wink: . Teď už bude všechno v pořádku, uvidíš. Ze začátku sis to vybrala všechno dopředu a teď už samé radosté zprávy..

Miri, užij si klepy…

Co Befi? Ta nás napíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.9.08 12:23

Dittusko huuurrrraaaaa :potlesk: :dance: no vidis ty palsane jeee to je skvele :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.9.08 12:52

Ahojky! tak jsem dneska byla s králíkem u veterináře na očkování. pak umyla nádobí, včera jsem nebyla schopná kůli té kyčli. A teď obědvám. pak jdu nakoupit a pak jedem s R. na výlet a na nákup do Hradce…

Befi:Kurňa to je strašný ty tvoje nevolnosti..
Ilčo: to je super že tě pustí!
Dituš: To je super, gratuluji k dobrým TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.9.08 13:41

Tak na me prisla krize chce se mi brutalne spat :-) no hjo nejsem zvykla spat jen 5 hodin 8O tak jsem si uvarila kafe ale vubec mi to nemysli hihi snazim se ucit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.9.08 13:45

Kati vydrž, ty naše studentko :wink: . Copak se teď učíš zajímavého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.9.08 13:51

Sammy no psat na pc :lol: :lol: to je tak nejjednodussi co si ted dokazu zapamatovat :lol: a taky jsem si stahla neco na ICT pocitace ale do toho radsi ted nekoukam 8O :lol: a jeste bych mela otevrit matyku ale zatim jsem ji neotevrela hih :lol: no a ted budu muset zas neco malo udelat do prace pac jsme v praci hih :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.9.08 14:25

Kati, vidím, že máš taky slušnou pacovní morálku :lol: .
No a psaní na PC musíš zvládnout levou zadní, po tom, kolik příspěvků jsi napsala jen na Emimi :lol: .
A matiku Ti tedy nezávidím. Ten předmět jsem k smrti nenáviděla. A ICT zase nevím já, co je :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.9.08 14:29

tak jsem vám vyfotila břichoně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.9.08 14:39

dituš obrovská gratulka, vidíš a ty ses tolik bála

daisy 8O teeeda pořádnej a moc pěknej pupík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.9.08 14:41

Kočky, já pádím domů. Musíme na chajdě schovat bazén, tak hurá opět pracovat :twisted: .
Ukážu se snad k večeru.

Opatrujte pupíky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.9.08 14:49

Peti: Díky a co tvoje bříško, vyť ho taky :)
A vy ostatní taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.9.08 14:58

Sammy no napsala jsem tady toho hodne ale neumim deseti psat :lol:
Daisy jeee krasny pupik uz takovy velky :potlesk:
Ja tady klidne dam muj spek jak chcete :lol: :lol: :lol: radsi ne :lol: :lol:
Ppeti kde se toulas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.9.08 15:35

Daisy , krásnej pupík, takovej kulatej, bez špíčku :wink:

Holky, celý odpoledne mě jakoby pálí v třísle (podbřišku) :( neměly jste ten pocit někdy? Netuším, co by to mohlo být :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.9.08 16:52

ahojky,tak se hlásím :) ,
kontrola vše v pořádku,u sestřičky jsem při vážení zalhala o 1kg,páč jsem měla mín než minule,tak aby mě nesprdly…,tlak 100/50…,nepřála bych si ho měřit v těch 8ráno.. :lol:
Pan doktor mě vyšetřil,zjistil kvasinky-tak jsem nafasovala čípky 8O . Neudělal mi UZ,tak jsem se ho pak u stolu zeptala,jestli mi ho udělá.Tak se tlemil,že dřív žádny UZ nebyly a taky to fungovalo,a ted bysme si pořád chtěly něco prohlížet :lol: .Tak jsem mu řekla,že to potřebuju,že mě rodina hned zpovídá a požaduje obrázek :wink: ,tak mi ho udělal.Fozik tam pěkně plaval vzhůru nohama a moc se na nás nekoukal 8) .Má 8cm,fotku mám,ale je na ní teda prd vidět,ale zkusím to nějak vyfotit. ** Ad práce: ** nedoporučil mi pravidelnou jízdu autem,že prý se těhotnejm za volantem zvyšuje tep,a to má neblahý dopad na plod-minimálně jsou prý prokázány pak lehké mozkové dysfunkce,dyslexie atd.Takže v podstatě mi řekl,at se už nikam nehrnu,a rozhodně denně nejezdím autem!
Odpo jsem byla u nás na centrále,měla jsem řeč s naší pers.ředitelkou,tak mi řekla,at se na to vyprdnu,a zkusím dál dělat něco z domova,že vymyslí nějakou formu odměny-tak aby mě to někde nenabourávalo nějaké průměry,a nedělalo zle v evidenčním listu. Je zlatá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.9.08 17:35

bef tak to mas super,
ja taky mela dneska utz a bylo to super, nemocnice kupovala novej tak me pprosili jestli to muzou na me zkusit, no jasne ze jo, rejpaly mi po brise skoro pul hodky a ukazovali mi ho ze vsech stran a byl tam celej zastup doktru, no sranda, male je prej vporadku a ja taky tak snad uz bude klid.
Sice odpo sem zaspinila jasne cervenou krvi tak me to vydsilo, ale snad to nic nebylo, od te doby uz nic tak sem zvedava prez noc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí