Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kočenky zlatý ![]()
tak jsme domu dorazily v půl druhý
hladová jak čokl, utahaná jak štěně-tak jsem se pěkně nadlábla a utíkám semka, pač čekám zprávy od Ppeťulky
![]()
A byl u nás na náměstí Martin Maxa-tak jsme si vyžádaly autogram ![]()
Akorát jsem teď normálně pěkně nas…Já se od rána honím jak pako a musím balit ty věci a ona si zavolá tchýně-a ptá se, jestli jsem doma, tak si v duchu říkám-no snad nechce přijít
No samozřejmě-teď se vyspinkala a nudí se, tak proč by nešla někomu dělat čáru přes rozpočet, žejo.......jako nemám špatnou tchýni, ale tohle mě na ní štve-prostě zá:,–(ně bere ohled na sebe-ona se nudí, tak co je jí do toho, že někdo má třeba práce nad hlavu, nebo mu není dobře-ona si přece potřebuje ukrátit dlouhou chvíli.....Všechny supermarkety ve městě má oběhaný-tak co by-že jo???
a zřejmě ještě proto, že její druhej synátor je takovej vykuk, že na mámu kašle-jenže je sám a když je mu ouvej a nemá co jíst, pač nemá ani korunu-tak si chodí k mámě dělat vegáč a vyžírat jí-a ona se pak vždycky chodí schovávat k nám
A ještě si vymyslí takovou debilní záminku-že koupila Terce bonbóny do školy v přírodě a chce jí je dát, přitom jsme tam včera byli a dohodly jsme se , že jestli chce Terce koupit nějaký bonbńy, nebo něco-tak že jí je dá až u autobusu, pač přijde Terku vyprovodit…Omlouvám se, že si tady velejvám vztek, ale tohle mě vždycky dokáže fakt rozpálit do běla......říkám-nemám špatnou tchýni, ale někdy bych jí taky kopla kamsi
(pardon)
mám fakt tak akorát tak náladu vidět jí tři dny za sebou
![]()
A navíc ona je tak netaktní člověk, že je schopná tu sedět třeba 4-5 hodin, když se nudí......kdyby si s ní člověk aspoň popovídal, ale takový řeči typu-no jestli mají ve vchodě větší bordel oni, nebo jejich vedlejší vchod a podobně
A ještě v situaci, kdy má člověk(jako já
)jiný starosti-a myšlenky-tak no comment ![]()
Holky omlouvám se, ale musela jsem to ze sebe dostat ![]()
Ppetí obrovitánská gratulace ke spadnutí šutru
![]()
Já jsem ti Ppetruš chtěla dopoledne napsat, že tuším, že přijdeš s tím-že je to kluk-fakt nekecam
..mám za tebe velikou radost…a přiznám se, že trošku závidím, že už můžeš být klidná(v dobrém samozřejmě)
![]()
Medu jsem ráda, že máš zase fotku-hezky se na tebe kouká ![]()
A teda ten tvůj zážitek z pátku
Panenko skákavá-to bylo na mašli-ale jak se říká-co mě nezabije-to mě posílí a ty si šikovná holka a zvládneš všechno-a ty piškotky jsou nádherný-akoreát by mi bylo líto je zbodnout
![]()
Katuš pochopila jsem to dobře, že sis dala pěkně do trumpetky???
No někdy to těhotnění jde při tom jak po másle-pač si vždycky holky říkaj-hlavně, abych nebyla v tom, když jsem zhřešila alkoholem-a ono to vždycky v těhle situacích vyjde ![]()
BEFI:prší? U nás je jen vítr, už jsem posbírala suché dvě pračky,dávám třetí-povlečení ale jinak tady je asi 25st a slunko ![]()
MEĎU:pošleš ten mailík?Mě právě nejdou dát ani do galerky,protože je mám moc veliké …
musím co nejdřív říct bratránkovi od manžela,a´t mi ten program stáhne,ať pořád neotravuju ![]()
Já už mám plnoukrabici věciček,něco od švagrové po holkách a synovečkovi,něco co jsem mu koupila já a nakonec nedala a něco už mám koupené… ![]()
Holky jsem z tý babči tak rozho zená, že ani nevim, co jsem komu chtěla, takže se moc omlouvám a zdravím všechny naše holky
Miruš S., Befinku, Sammy-Mišku, Daisy......
a ještě je tu bordel jak v tanku-jsem nervní, kdy zaťuká, tak jdu aspoň něco uklidit.........
Befi , já se dala do žehlení
ale je mi nějak zle zase, chjo. No ale když to porovnám např. s minulým týdnem, tak už je to 2 dny o poznání lepší. Jak jsi na tom ty? Taky trochu lepší, ne? ![]()
Daisy , díky! no o tom cvíču js taky přemýšlela, ale na netu js nic nenašla, tak se zkusím poptak známých a dám ti vědět ![]()
Dituš , jen se vypovídej, od toho tu přeci jsme …teda tchýňku a celou tu situaci dneska nezávidím
zítra si snad oddychneš!! Jinak díky
ale tu fotku zase brzy schovám, abych tu byla inkognito ![]()
Jo a piškotků jsme s manžou půlku snědli a tvrdil, že jsou na chuť stejný, jako ty z cukrárny, se divím
jo a chce po mně ten potahovaný dort, příští týden slaví narozeniny ![]()
DITTY:hm,chápu jak ti je,tak jsi jí měla říct, že něco děláš a pak si jdeš lehnout, protože jsi unavená..nebo tak taktně říct, aby nechodila, když nemáš na ni náladu, znám to, taky jsem někdy naštvaná, když někdo dojde, dokonce bez ohlášení-člověk nemá třeba náladu, je mu zle nebo tak a tohle pak ![]()
MEĎU:vidíš, každým dnem ti bude míň a míň zle a pak naráz to bude ok..i když mě teď zase někdy pobolívá podbřišek, tak jsem z toho nervózní ![]()
Fotečku si jen nech, sluší ti to tam.
Mirko , poslala js ti mail do SZ. Jinak mě taky posledních pár dní trošku pobolívá podbřišek, řekla bych jako při MS … podle mě pokud to nějak nepíchá, tak je to v pořádku ![]()
MEĎU:děkuju, už jsem ti něco poslala, ale chvíli potrvá, než se to odešle,děkuju, jsi zaltíčko. ![]()
Mirko , za málo
jen mi napiš, co s nima chceš udělat? Já myslela, že budeš chtít nějakou do profilu? …jo a hrazdička je moc hezká a vám to taky sluší!!! ![]()
…aha, teď to čtu
tak já bych byla pro tu svatební možná, ale ta je zrovna malinká, potřebovala bych originál. Ale ty osttní jsou taky pěkné, tak podle tebe, ty vyber ![]()
MEĎU:tak já ti jí pošlu originál a když tak mi je zmenši všechny, kromě kočáru a hrazdičky a já jak to pak bude vypadat-chci to dát do profilu-jak máte hezké vy fotky:)
Mirko , není za co
a vypadá to fakt hezky! No ještě js ti před chvílí poslala jednu stejnou, ale trošku víc zblízka, měla by být kvalitnější, než tato ![]()
Mirko , bezva, jsi kočanda!!!! ![]()
…tak já jdu zase chvíli žehlit, zatím pa