JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
2.9.08 09:35

Bef , držím palečky, ať tě doktor říká jen samé dobré zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.9.08 09:37

Befi, hlavně že Ti váha nejde pořád dolů ty náš Blitečku :wink: :lol: .
Tak vymydlit a šup na KO. Pak chceme info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.9.08 09:43

Befi , držím pěsti na kontrolu a přines obrázek, když to půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.9.08 10:30

Medu no do nedele mi bylo skvele ale je to asi fakt tou ovu. Minuly mesic jsem nepila kontryhel a ani hlen jsem nemela takze ted mam asi silnejsi ovu no ale stejne na prd asi ale necham to konovi ten ma vetsi hlavu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.08 11:06

HOLKY:no, říká se ,že na začátku těhu se barvit vlasy nemá, že to jde přes kůži k mimískovi…ale teď když jsem už ve čtvrtém, tak snad to neuškodí…zítra jdu k doktorce na KO? tak se zeptám, zatím jsem si dávala jen šampony, ale ty se rychle vymyjou :(

Jinak jdu něco navařit a pak vyrážím za kámojdou na plk a k mé doktorce na razítko do průkazky, tak se pak ozvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
2.9.08 11:09

Ppetro - gratuluju ke Kubovi :lol: Já si zase celou dobu myslela, že to bude kluk, a není :D

Zdravím i ostatní známé těhulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.9.08 11:19

ahoj holky
tak dneska mam relativne dobrou zpravu, zitra me uz snad pusti pokud bude vse dobry :wink: bojim se utz ale snad to klapne a mrnous bude vporadku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.9.08 11:27

Ilčo, špinění už přestalo? To je dobře, ře už Tě pustí domů. Trošku oddychu pro psychiku :wink: . Hlavně, ať jste s mimískem v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.9.08 11:27

ahojky holky!
nevím jak máte rádi pletené věci na prcky. ale pokud ano nabízím své službičky…
pro miminko upletu svetýrek, overal, čepičku, botičky a rukavičky v jakékoliv barvě.. vzorek, velikost! doufám, že se nebudete zlobit když vám sem dám několik foteček! kdybyste měla některá zájem… domluvíme cenu… a podrobnosti - písněte mi SZ  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.9.08 11:54

Zdravím všechny naše maminky a bříška

Tak mě odjela Terinka do školy v přírodě, tak je tu takové prázdno-čekám jenom, kdy to na mě dolehne a začnu slzet.........musím tam co nejdřív zavolat, abych věděla, jestli dorazili.....Fakt jsem nebyla nikdy takhle úzkostlivá a vyplašená, ale čím jsem starší-tak je to horší -co se mnou
No, ale je to tu jak po výbuchu-poslední dny jsme nic nestíhali, tak to půjdu uklidit-aspoň se zabavím........

no a tchýně tu včera nakonec byla jen půl hoďky a přesně jsem to čuchala-schovávala se tu před svým druhým synáčkem-už prý tam klepal u ní třikrát-no a ona je z toho vždycky na nervy, pač on tam je od rána do večera-válí se jí tam, vyjídá jí atd.........
no ale dneska ráno mi volala, že Terce zamávat nepřijde, že má od včera průjem, že se nemůže ani hnout z domova, tak doufám, že na mě toho bacila, nebo co to má-neplivla :roll:

Befi teda ty si užíváš-to snad ani nejni normální.......už by to opravdu mohlo přejít-nebo se za chvíli vypaříš-i s prďolkou :roll: :lol:Jo a dobrý pořízení na kontrole a chceme fotečku :potlesk:

Sammy teda ten včerejšek-já bych asi byla nervní, ale tys to určitě zvládla jak se říká-levou zadní a ještě v klidu-viď??? :lol:
A hrazdičku chválím-tu zřejmě taky poiřídím.....zatím nechci nikde moc šmejdit-hlavně MMB a tak-tam vždycky nechám hříšný peníze…tak ještě chvilku vydržím-ale dobrá inspirace 8)
A jinak k těm tchýním- :roll: no já pořád říkám, že je to všechno o tý přirozený inteligenci 8)
Miruš S. s tou barvou je to jak říká Meduňka-spíš to vdechování…takže kapesníček sebou jako k zubaři :lol: 8) A chválím fotku-moc Vám to sluší 8)

Ppetí Kubíčka schvaluju-sice jich je taky dost, ale je to moc hezký jméno-líbilo se mi už dávno.....a to jsem zvědavá na tu teorii s tím děláním kluků a holčiček, pač mi jsme měli poslední sexík taky nejmíň 24hodin před ovu-takže by to měla být holka-a já prostě cítím, že je tam kluk.....

Medu Medu prosím tě-jak falešnej marcipán???Jak si ho dělala???
A nejsou ty piškoty vevnitř tvrdý???

Kačudko, Juko ahojky :-)

Katuš jéééé dort s prsama jsem viděla tuhle na fotce u kamarádky-teda fakt neměl chybu :potlesk: A to si troufneš ho dělat sama???
Jo a stím tvým stavem :roll: je fakt, že některé holky po užívání kontryhele hlásily všelijaký stavy-až jsem se tomu divila-na někoho to fakt může působit blbě, ale nakonec abys neměla jak zmínila Juka-salmonelu-je to fakt docela divný :roll:

J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.08 12:06

DITTY:že jsi něco šupla tchýni do pití či jídla, že má průjem :lol: :lol: :lol:
Tak já valím ke kámojdě, pak jedem s manžou na nákup, není tady zase v ledničce nic-to já ele nee :lol: a na večeři :-) je tam ale vedróó 8O ´tak zatím papa a večer se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.9.08 12:09

Holky moje zlatý-už jsem chtěla jít uklízet, ale před chvílí mi zvonil telefon-volala mi moje mamča-ráno jsme se sice viděly u autobusu, když Terka odjížděla do školy v přírodě…a mamča partyzán nic neřekla-až teď-že prý má nějaké ženské problémy.....tak šla na gynekologii-chodí tam, co já a sestřička od doktorky mi vzkazuje, prý abych se do zíta nenervovala, protože moje tripltesty jsou prý naprosto v pořádku :potlesk:
Tak teď se ze mě spanul takovej tlak, že se mi normálně kutálej slzy po tvářích..........

A jdu konečně uklízet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.9.08 12:11

Ilco tak to je super ze pujdes domu tak davej na sebe pozor hlavne at je vse v poradku :wink:
Maciku krasne vecicky :potlesk:
Dittusko no uvidim jak dort dopadne a jeste ani nema predstavu jak to budu delat ale urcite vyfotim :wink:
Jo a salmonelu asi nemam uz mi je lip :wink: podle me je to z toho ovu :wink: a ta party k tomu asi prispela taky :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.08 12:12

DITTYA:strašně moc gratuluju!!!!!!!!!! :dance: zatím pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.9.08 12:16

Dituš , no vidíš, to je paráda!!!!! :-) gratuluju moc!! :D …jinak ten falešný marcipán je podle tohoto receptu http://www.mimibazar.cz/recept.php?… :wink: a piškotky se trošku namáčejí ve vodě, takže tvrdé nejsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí