JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
2.9.08 17:46

bef tak moc gratuluju ke kontrole :) ovšem s tou jízdou autem si mě moc nepotěšila :( denně ujedu 200 kilaku :(

jo a z práce jsem jela do nákupního centra, že si koupim něco na sebe - no pěkný prd, akorát sem Kubovi koupila takový frajerský tríčo s efektem dvojitejch rukávů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.9.08 17:54

bef , gratuluji ke kontrole! Fotka je náhodou pěkná, mimčo je tam hezky vidět! :wink:

… ohledně těch třísel, vyčetla js na netu, že je to normální, prý to bolí, když se růstem dělohy natahují vazy, které tu dělohu drží, tak už js klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.9.08 17:57

Medu: mě taky občasně bolí podbřišek a hlavně teda záda v bedrech,zvlášt,když se třeba povaluju na gauči.musím prostě sedět ve zpřímené poloze.
takže to samý bude asi s těma tříslama,určo je to normální stav :wink:

Petí: teda 200km,to si skoro zahráváš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.9.08 18:12

Befi , jj a bude hůř :roll: :)
Peti , jak to, že tolik? 8O myslela js, že jezdíš denně 80km? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.08 22:14

Ahojky holky, tak jsem zu,ale už jdu opět do hajan, jsem to hrozná,co?! :lol:
Jinak MEĎU:nevím, co cítíš,ale poslední dva dny mě pobolívá taky jakoby podbřišek,jakobych měla zácpu,ale přitom ji nemám,protože na wc normálně chodím,prostě jakobych měla dole to takové ztuhlé(ne břicho) a píchá mě ve vaječníkách…nevím zda je to normální,když jsem těhu ještě nebyla, to pak člověk přemýšlí o všem… :cry: ale zítra jdu na 17h na KO? tak jí to hned řeknu, snad to bude ok :( ach jo, pořád musí něco být :(
Jinak gratuluju všem k úspěšným KO,to je super a zase lehčí kámen na srdíčko,co?! :wink:
Tak já se loučím a jdu chrnět…tak paáá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.9.08 22:42

Ahojky!
jen vám chci popřát dobrou noc :)
Bef: gratuluji ke ko…
Ilčo: tak snad tě zítra pustí
Medu: No mé taky občas pobolívají.....te´d momentálně mě tlačí podbříšek…I u řízení…tak snad je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.9.08 07:25

Dobré ránko kočky :wink: .

S tím řízením jste mě tedy taky nepotěšili. Ale doufám, že je to individuální. Při řízení žádné problémy nemám a v autě se naopak odreaguju a uklidním. Navíc jsem četla, že na co si miminko zvykne v bříšku, to se mu bude líbit i po narození. Takže naše malé bude cestovatel :D .

No a bříško mě taky občas pobolívá. Ale jak už jsem psala, přikládám to spíše roztahující se děloze. Někde se to projevit musí :wink: .

A vstávat ospalci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
3.9.08 07:50

Dobré ranko přeji všem ..jen nakukuji co je tu nového … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.9.08 07:59

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 1.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 11.9.---0 dětí MirkaStratilova (Mirka, 26)-TP 6.2.2009---KO 3.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 4.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 2.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 9.9.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
3.9.08 08:02

Ahojky ..koukám, že máte docela dlouhý seznámek ..a že vám to utíka ..a jen tak dál a přeji ať je vše v pohodě … :srdce: ..ale vzpomínám si, že tady byla i jedna maminka s hodně dítkama a teď už tam není …myslím, že měli soukromou školku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.9.08 08:06

Dobré ráno,
Jezi , to byla myslím Malvína,ta bohužel o miminko přišla.. :(

Jinak doufám,že jsem vás s tím ježděním nevystrašila,určitě je to individuální,a hlavně každého věc :wink: . Ale já prostě riskovat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.9.08 08:08

Hezké ránko :wink:

Mirko , tak moc držím pěsti na dnešní kontrolu!!! No třeba už máš trošku to tvrdnutí bříška, přeci jen jsi např. ode mne o měsíc napřed, …určitě to dobře dopadne!!! :wink: Já mám normálně trochu bolest jako při MS a to připisuji roztahování dělohy, jak píše Sammy, ale tohle je jiná bolest, jako pálení v tříslech, takže to jsou rozhodně ty vazy, které se natahují …hele, za chvíli z nás budou doktorky, to je hrozný :lol: :lol: ale je jasný, že máme obavy, natož, když je to pro nás poprvé 8)
Daisy , tak to máš asi podobné, jako Mirka. A ty už řídíš? učíš se? to je bezva :wink:
Sammy , máš recht, když tě řízení nenervuje (jako např. mě), tak je to v pořádku a prďolkovi jízda neublíží!!! :wink: jak daleko to máš do práce ty? Já to mám 40km, tak js to zapíchla a je mi fajn :) Jde o to, jak se člověk cítí, no ne? 8)
Jezi , ahojky, tak jak se ti vede, co škola? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
3.9.08 08:09

Befi ..aha ..tak to je mrzuté …
s tím ježděním je to u každé jiné ..jako má každá jiné těhotenství …já až do konce těhu jezdila do práce busem ,,..ale nastěstí jen 16 km a k dr 27 ..nechtěla jsem být doma s tchánovci víš ..a tak jsem raději zatnula zuby a vydržela to ..naštěstí jsem měla velmi pohodové těhu ..a jak se jinak daří tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.9.08 08:17

Jezi: mě se daří celkem dobře v mezích možností :)
Nevolnosti jsou o něco lepší,ale začal mě trápit nízký tlak.ale včera jsem si četla v knížce,že ve II.trimestru je pokles tlaku naprosto normální. Tak jen musím dávat pozor,abych sebou někde neflákla :wink:
A co ty? už ti začala škola?

Ještě s tím řízením.já osobně se v autě taky cítím dobře,a moc se nenervuju (až na pražský zácpy),ale je to něco jiného vyjet občas,když někam potřebuju, a jezdit denně.Prostě mám smůlu,že práci mám daleko,kdybych ji měla v Praze,to by bylo hej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.9.08 08:19

O Malvíně mi to nějak uteklo, to je mi líto..

Medu, tebe řízení nervuje? To mě mrzí. Mě při řízení nervuje jen můj Drahý, pokud se mnou jede, ale toho není problém při nejhorším vy:,–(it :lol: .
No a o roztahování vazů mi nemluv. Jak mě nic netrápí, tak posledních 14 dní mě tak zlobí .. no a teď nevím, jak to říct. Je to jako kdyby na zadku, od zad i kyčle a bolest mi střílí do levé nohy. Teta je dr. a řkala, jestli mi při roztahování něco neskříplo nějaký nerv a že mi to může zůstat do konce těhu :evil: .

Jezi, jak se Ti vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital