JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
3.9.08 21:07

Sammy , přesně tak, nevíme, co nám nakonec padne do oka :wink: jinak už js si dneska objednala tu hrací deku 8) se na ní těším, jak jí budu okukovat :P
Befi , no to mi povídej! :? já jdu na kontrolu v úterý, tak se zkusím zeptat, jestli mi teda bude dělat utz. Pacce už to můj dr. řekl kousek po 12tt, tak to by u mne jistě kluka taky poznal! :P Jen jestli ten utz bude dělat, no :roll:
Mirko , já se tak vyděsila, když js ještě před přečtením viděla ty smutný smajlíky v tvým příspěvku!!! To je bezva, že máš všechno v pořádku a i jsi miminko viděla! :wink: na krev se neboj, však si ji jen naberou, nebudou tě nijak mučit, ne? :wink: Budeme ti držet pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.08 21:25

MEĎU:no, trápí mě, že mě to pořád pobolívá,jsem z toho nervózní a jakobych to měla ztuhlé, přitom vyšetření bylo ok,asi tam mám nějaký zánět, proto mě to bolí 8O
JJ,vemou mi jen krev,ale hned budou pak výsledky a u nich se zase dozvím jestli je to ok..pokud ne, tak zase se to bude řešit/nevím jak,snad lékama) jak dál…pořád něco, třeba to ani není vážné,ale mám pocit, že pořád se něco zlého děje:(
A jak se máš ty?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.9.08 22:19

Holky přeji dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.9.08 07:52

Dobré ranko

Miruš ty rozměry hlavičky u tvýho prcka budou ok, můj měl v pondělí průměr hlavičky 4,5 cm - jsem o kousek napřed. A to pobolívání - když ti dala magnézko tak ti asi tvrdne břiško, mě se dr ptala už někdy v 16 tt jestli mi netvrdne, tak sem jí řekla že nevim že asi ne když sem nic nepoznala - nemůže to být ono? prej podbřišek jako z kamene a bolí to.

ostatní po ránu moc zdravím :-)

jo a včera jsem si dovezla domu obrovskou tašku plnou oblečků na mimčo (teda ne novejch, zděděnejch) - a přebrala jsem to a ty hezký sem rozložila v pokojíčku po zemi a pak se mezi nima válela :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.9.08 08:09

Hezké ránko :wink:

Miruš , aha, neumím si tu bolest představit, ta moje jde vydržet a hlavně to není nepřetržitě …asi to je opravdu to tvrdnutí, jak píše Peti. Myslím na tebe, aby to nebyl žádný zánět!!! a dej nám brzy vědět …
Peti , jé, takový válení ti závidím :wink:

Já se jdu nasnídat a pak musím něco udělat do práce, včera mě zaúkolovali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.9.08 08:46

Dobré ráno,
Mirko :blahopřeji k dobrým zprávám,že miminko je v pořádku.
mě taky pobolívá bříško,hlavně večer,ale dá se to vydržet,ale pocit na tvrdnutí břicha jsem měla o víkendu-jenže já stejně nepoznám jestli je to ono… :roll:
Jinak čípky beru taky,tak si z toho nic nedělej.Mě doktor říkal,že výtoky jsou v těhotenství úplně normální a má je skoro každá těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.9.08 08:59

Ahoj holky
jak se mate???
Mirko co to je ty smutne smajliky?? 8O kurna se mas radovat ze je vse v poradku a neboj musi se to nejak projevit vsak ti roste cele brisko :wink: neboj bude to v poradku :wink:
Zdravim vsechny :wink: frcim zase do prace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.9.08 09:10

Přeposílám z února 2009 od Lenouska,co pracuje v obchodě s kočárky: Jinak k těm kočárkům,co se týče té Cortiny,nezmám nikoho z blízkých,kdo by ji měl,beru to spíš takhle podle reklamací nebo zákazníků,co říkají…já měla zase vždycky,Miruš,nafukovací kola a nikdy jsem nepíchla…je to fakt asi o štěstí,můžete si koupit super i-a kočár a můžete zrovna natrefit na nějákej blbej kus a bude kazovej nebo naopak koupíte nějáký levnější a vydrží na věky..

K těm kočárkům,Daisy,Implasty jsou hodně nové na trhu,takže nejsou ještě moc ozkoušené,neznáme tedy zatím jejich mouchy,ale každopádně Jané Nomad vřele doporučuji,i když má kola plastová,je to 6-kolka a kola jsou hodně velká,takže nebudeš mít prblém ani v zime.

Jinak celkově Janéčka i pro Befanu,mají spousta perfektních vychytávek:
Velkou prostornou odvětrávanou korbičku s polohováním zádíček,pásem do auta,integrovanou síťkou na mouchy a hudbou (ukolébavky)

Autosedačka už má dvě polohy pro novorozeně a větší miminko + jsou veškeré vycpávky ze 100% bavlny,tedy perfektně saje pot a také má integrovanou hudbu.

A sporťák,je velmi lehký a perfektně se skládá,u Slalomu potom,kdo využije přední brzda na brusle-paráda…

Taky pokud by chtěl někdo typický houpací kočár,doporučuji jedině Inglesinu-to jsou taky super kvalitní kočárky,který vydrží a už mají velmi pěkné designy…
Já měla na Laurinku Janéčko(několik typů) a byla jsem max. spokojená,určitě vydrží více dětí…a výhoda je ta,že pokud by se Ti po prvním nelíbila barva a pro druhé mimi bys chtěla jiný,např. jen barvu.tyto kočárky si drží svou cenu,protože vypadají stále jako nové a prodáš je velmi dobře,takže téměř celá investice se Ti vrátí…

Stejně takhle chválím Casualplay S4,S6 už méně-u té se občas kolečka zadrhávají..Perfektní jsou Maxi-cosi Mury a Mutsy,i když jsou v poměru s Jané nebo casual těžší.

Teď běží hezké akce na Chicco a mají je často..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.9.08 09:50

Dobré ráno, nejdřív podávám zprávy a pak Vás jdu dočíst.

Triple testy negativní :D , prďole roste, čípek drží a v úterý 23.9. v 11.hod jedeme do Ostravy na velký UTZ, kde bychom měli vidět i pohlaví :wink: .

No a cesta do práce katastrofa. Jestli posloucháte rádio. Ve Fulneku (tady pracuju) velká bouračka osobáku, kamionu a autobusu. Skoro hodinu jsem trčela v zácpě :twisted: .

Tak, jdu Vás číst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.9.08 10:03

Sammy superrrrr :dance: :potlesk: gratuluji k negativnim vysledkumm :wink:
no a ceste teda musela byt hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.9.08 10:12

Sammy: gratulka k dobrým výsledkům :wink: Takže pohlaví jste ještě neviděli?
Teda co vy tam s tou dopravou děláte? nejdřív vlak,pak zase bouračka autobusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.9.08 10:30

Hezký den!

Sammy: gratuluji ke ko a k dobrým výsledkům :)

Jdu nakoupit a pak vařit…Konečně taky setřu snad už taky prach a zaleju kytky a pak na vás kouknu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.9.08 11:10

Všem moc děkuju za gratulace.
Pohlaví by už dr viděla, ale prcek si tam prý lebedil na turka, takže nešlo nic vidět. Ono s tím UTZ vůbec nechce nějak spolupracovat. Bude pěkně tvrdohlavé. Změřit se nechce, ukázat se nechce, ale alespoň mi mávalo :lol: .

Miruš, uvidíš, že všechno bude dobré. Hlavně, že výsledky jsou v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.9.08 11:57

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 1.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 11.9.---0 dětí MirkaStratilova (Mirka, 26)-TP 6.2.2009---KO 3.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 2.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 9.9.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.9.08 12:00

Sammy , gratuluju k výsledkům, to je bezva, že ti vyšly triply negativní, paráda!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí