Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdavím:)
Tak jsem doma z nemocnice, kde jsem byla na kontrolu s krví, jak mi tam ve 13tt našli protilátky,minule ok, neměla všechny výsledky, dneska ano, ale brala mi krev v 11h a že mám dojít o půl druhé, že je tam moc lidí, tak mě naštvali pekelně, protože my to máme domů cca 25km a cestuj sem a tam a co tam dělat dvě a půl hodiny, když okolo nic není,až zase pár km město..ke všemu manža musel na 14h do práce, takže mi bylo nanic…nakonec sem volala bráchovi, co bydlí cca 7km od nemocnice, jestli tam můžu dojet a pak mě hodí zpátky na půl druhé a jo…
Dali mi i oběd
já se pomuchlovala s Tomíkem(9měsíců) a pak mě švagrová tam hodila,ale stejně jsem tam pak ještě hodinu a půl čekala, jsem už zuřila ![]()
Pak mi řekla, že mi nic kromě toho, že jsem prodělala nějakou v krvi infekci nenašla, že ani neví zda jsem ji měla už dávno nebo teď…tak mi antibiotika nena:,–(í, že ani se jí do toho nechce,když je jinak vše ok a tak mám dojít zase za 6týdnů na KO a to mi vemou znova krev na veškeré vyšetření,screening,taky zkusí křížit krev, kdybybch měla těžký porod, ať ví co za krev mi můžou dát(já sama mám 0+) a šla jsem…
Jela jsem busem do Zlína, tak sjem si koupila něco na papu a šla kuknout na mimi věcičky a pokochat se pohledem, tam mají tak úžasné postýlky a všechno
že bych vykoupila obchod:) ale vzala jsem jen jedny žluto modro oranžové dupajdy, ale držela jsem v ruce i modré a i růžové ![]()
ale za 14dnů jdu na velký ultrazvuk, tak bych taky správně měla vědět, co čekáme
to pak bude jiné nakupování barviček ![]()
SAMMY:tak to moc gratuluju, že vše je ok,to je oddych, co? Ještě zjistit pohlavíčko a je to:) a pěkné jména máte vybrané ![]()
Já počítám, že budu mít na houby i ty testy…když už se s prominutím se…e všechno ![]()
Ho´d fotečku jaká jsi po kadeřnici kóča ![]()
Jinak zdravím všechny…jinak mě BEFI spíš pobolívá jakoby vaječník nebo co, netvrdne mi břicho,vyšetřila a řekla, že bříško je měkké,čípek ok,asi mám nějaký zánět nebo co ![]()
Jdu se umýt a kukat na tv…
Miri, co ten pesimismus? Uvidíš, že kontrolní krev bude taky dobrá a pokud je to vaječník, tak ten brzy vyléčíte
.
I když tvojí nervozitu chápu. Mě ze začátku vycházely špatně krvení testy na toxoplazmu. Ale po 2 kontrolních vyšetřeních dr. řekla, že se hodnoty nemění, takže infekce byla prodělána někdy dřív a že jsem o tom nemusela ani vědět. A pokud se hodnoty nezvedají, je to v pořádku. Budeš to mít taky tak, uvidíš
.
S tím dojížděním to je opravdu někdy k vzteku. Ještěže brácha poskytl azyl..
Fotka je myslím zbytečná. Mám jen obnovený melír a sestříhané konečky, takže žádná velká změna (tedy až na kopající Prďole
).
Velký UTZ máš teda za 2 týdny. Tak to už se určitě dozvíš, co to je a pak budeš moct nakupovat buď jen modré, nebo růžové
.
No, když to vidím tady u Péti a v diskuzi v únoru, tak zatím samí kluci. To by chtělo holčičku
.
Tak holčiny moje, já jdu do vany a lehnu k Ordinaci.
Dobrou.
Hoky je fakt jak tady v jarňátkách tak v únoru samý kluci, zatím a v ledňátkách převažují taky kluci.....Takže by to chtělo nějaké ty holčičky ![]()
Mirko: kref bude ok…Neboj
SAMMY:ano, gratuluju ke kopanečkům, nevím zda to taky mám, už tak týden,dva,že je to jakoby ti v těle praskla bublina, nebo takový pocit..jemný,lehký..i když doktorka říkala, že je to brzo, tak nevím:( a teď to nějak nepociťuju, jen někdy…
No, mě vyšlo blbě na nějaké chlamydie-nebo tak něco…že je to infekce v krvi a taky neví zda jsem to už neprodělala dřív, každopádně tam jdu až 16.10, tak mám na pár dnů klid:(
Ano, mám se objednat nějak na 20tt na veliký ultrazvuk a jsem 17+3, takže zhruba za ty dva týdny, zítra se tam budu objednávat..tak uvidím kdy…ty jo, samí kluci, to jsem zvědavé, co budeme mít my, i Pe´ta čeká chlapečka
nějak se stejně i v poslední době rodí více kluků sakriš ![]()
Tak nic, jdu taky spát,je dost pozdě, tak papa,díky za podporu, jste zlaté!!! ![]()
Dobré ráno.
Miruško, hlavně klid. Když budeš v pohodě ty, bude v pohodě i prcek. Proto se někdy chovám jako optimistický cvok
. A zatím problém žádný, takže to funguje
.
A co myslíš, vylepšíme skore holčičkama? U mě zatím každý tipuje holku, tak uvidíme..
A jak ostatní? Jak je dnes? Doufám, že nevolnosti už nikoho moc nepotrápí..
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 1.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 11.9.---0 dětí MirkaStratilova (Mirka, 26)-TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 2.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 9.9.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Dobré ranko,
sammmy gratuluji k pohybům ![]()
já ted trochu resim tu materskou jak se ma zvysovat - chtela sem povudne na materskou jit uz pred vanocema, ale asi pujdu az po novym roce - prijit o nekolik tisic by byla skoda - jenze si nejsem jista jak mi to bude vychazet, protoze tusim 4 tydny pred TP uz se na materskou proste musi - tak doufam ze mi uz s tim terminem nebudoh hybat - a vyjde mi to tip top.
vsechny ostratni zdravim a pracujici jasejte, uz je patek ![]()
Ppetra
Hezké ránko, těhulky ![]()
Miruš , s tím čekáním to bylo teda na prd, ale jinak bezva zpráva! Antibiotika nejsou nutná, infekce je pryč, to je paráda, ne?
Tak máš další přírustek ve výbavičce
a za 14 dní už budeš nakupovat jako divá, podle barvičky!!! ![]()
Sammy , gratuluju k prvním pohybům, musí to být krásný pocit!!!!
…taky sis s tou krví užila trošku nervíky, viď, je dobře, že už to máte holky za sebou!!!!
Mě je posledních pár dní o poznání líp, jen to čištění zubů ráno
a „vůně“ kuchyně
a taky js víc unavená ze všeho, prostě míň vydržím. Teda holky, já vám tak závidím, že už za 14 dní budete vědět pohlaví miminka!!! ![]()
Dobré ráno,zdravím z nového útočiště,kam se budeme za týden stěhovat. Jsem v garsonce mýho strejdy,a mám to asi 300m k rodičům,jupí.Přítel už má depku,že si tady zase zvyknu a nebudu chtít zpátky do Prahy…
Mirko: to je fajn,že krev vyšla v pořádku.ale to čekání,to je fakt na h… Člověk se jak debil furt někam objednává,a pak tam stejně tvrdne…
Medu: to je dobře,že je ti mnohem líp. Mě v podstatě taky (sice jsem se včera odpo zase pozvracela,ale už to nenesu tak tragicky).
A dneska se jedu mrknout na chvíli do práce
,se těším
Medu, Befi, to jsem ráda, že už je Vám aspoň o trošku líp. Uvidíte, že teď už to bude jen lepší a ta únava bude postupně taky ustupovat.
Medu, čištění zubů je pořád problém i u mě. Vlastně zuby ani tak ne, ale byla jsem zvyklá si čistit kartáčkem i jazyk. Teď tedy nemůžu, protože jakmile zajedu dál, tak mě natahuje
.
Befi, tak si v práci pěkně nasaj atmosféry a užij si to
.
Já se tady pomalu a jistě začínám nudit. Většinu věcí předávám mamce, ať se učí a jen dohlížím na správnost. Takže si tu šudlím věci, které mám hotové za hodinu na celý den ať taky vypadá, že něco dělám
.
Ahojky!
Přeji pěkný den…
Medu vspoměla jsem si na tebe s těma vůněma z kůchině. než jsem odjela tak jsem klukům navařila, oni to nesnědli a R. to ani nevyhodil.takže síla…po týdnu a něco dokážete si to představit, že.
![]()
Dobrá ránko mamušky…
Vstávám ![]()
Musela jsems e objednat na veliký ultrazvuk, jak mi říkala doktorky, takže jdu 22.9. se těším
![]()
MEĎU,BEFI:neboj, už ti bude jen líp a líp,ustupuje to postupně a každým dnem, ne ze dne na den, tak to teda bylo u mě…
No jo, s tou krví…právě že neví zda je infekce pryč, zatím nic, ale za 6týdnů mi budou dělat kompletní rozbor znova zde je to ok, nebo ji mám až te´d…holky, už máte v průkajdě všechny razítka? já jen jedno
ještě musím na plicní a k zubákovi:(
A co dneska budete vařit?!
Mirko: Já mám plicní proškrtlí.Musím ještě k zubařovi a bude to ok…
tam půjdu asi v říjnu, musím tam ještě zavolat.
DAISY:já mám proškrtnuté jen EKG, jinak mám jít na zubní, k obvoďačce a plicní
..zatím jsem byla jen u obvoďačky…ale doktorka říkala, že bych měla mít všechno tak do toho 20tt.
A ty jdeš kdy na velký ultrazvuk, taky bys už měla jít, že?! ![]()