Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem opět zde. Kdybych byla chlap,tak si řeknu, že jsem kus vola. Asi měsíc se u nás v práci šílí okolo prodeje naší firmy, takže jsem nemohla zapomenout, že se ode dneška jmenujeme jinak, máme jiné IČO, DIČ… No a já si dnes veškeré doklady nahrávám pod starou hlavičkou. Zjistila jsem to až okolo 13. hod, takže jsem měla co dělat, abych vše předělala. Bych se někdy fakt odstřelila
.
Peťuli, mooooc gratuluju ke klučíkovi a hlavně, že je všechno v pořádku. Normálně jsem slyšela něco žuchnout, to byl asi ten tvůj šutr
.
Medu, musím pochválit, ty piškotky jsou opravdu nádherné. Kde se to ve Vás s Katy bere takový talent. Já zvládnu tak bábovku
.
Hrazdička je krásná, doporučuji. Já už ji mám, tak vkládám fotečku :
.
Petr ji dostal k 35. narozeninám, které měl před 3 týdny. Ten se divil
.
Miruš, sluší Ti to. Já jsem Ti slíbila to zmenšení, že? Moc se omlouvám, úplně mi to v tom všem vypadlo
.
Dituš, tak vidím, že tchýně opravdu na odstřel. Trošku taktu by neuškodilo. Ale už budeš mít klid a trošku si odpočineš..
Ale dost jsi mi připoměla mou extchýni. Dělala jsem v té době servírku v restauraci. Bydleli jsme s exmanžou u nich a já se vrátila z práce před půlnocí a v 8 jsem měla být znovu v práci. Po celém dnu na nohách… No a ona mi poví, že nemám kousek slušnosti, že ji nechám sedět v kuchyni samotnou, že si chtěla povídat. V půnoci!!
.
Raději dál nebudu komentovat.
A říkáš Maxa, jo?
. Je to fajn chlapík. Bavila jsem se s ním kdysi na Miss Reneta v Ostravě a je to opravdu sympaťák…
Vyfotila jsem něco málo z věciček, co už máme pro Prďole a dala do galerky
.
To víte, musím se pochlubit ![]()
SAMMY:to neva,já prostě konečně musím dokopat sebe a bratránka,aby mi ten program stáhl a te´d už ji tady mám a je to ok a díky ještě jednou Meduňce ![]()
Hrazdička je pěkná,mám podobnou,jen žlutou:) jako svatební dar,hihi
A co jinak, jak ti je,nepobolívá tě někdy břicho,mě dva dny jakoby děloha nebo co
![]()
MEĎU:žehlení,jejda,to bys měla dojet k nám,já se až stydím kolik toho tu mám
jsi hold šikulka šikovná!!!
Sammy , krásný věcičky i ta hrací deka! Koukám, že bys klidně mohla mít dvojčátka, máš variantu jak pro holčičku, tak pro kluka
Já už odepsala na inzerát na tu dečku, tak uvidím, jestli je paní ještě bude mít ! ![]()
Jinak já se nemůžu s Katy vůbec rovnat, ona je profesionál, já potáhla jen 9 piškotů
ale dík za pochvalu
Mirko , jó prdlajs, ten prádelní koš mi připadá bezednej
no jdu zase pokračovat ![]()
SAMMY:pěkné věcičky, to jsi po někom dostala?
To já taky kukám,ale moc toho nenakupuju, přece jen je to moc brzo mít už takové věcičky ![]()
Medu no ja jsem profesional jak hrom
nene mas to nadherne ![]()
Tak ja pristi tyden budu delat asi dort s prsama
pro kamose do prace hihi to budou anglani cumet ![]()
Sammy krasne vecicky a deka ![]()
Mirko supr fotecka jsi fakt koca ![]()
Ahojky,
jsme byli na výletě v Siku obhlédnout věci do koupelny.tak jsme to celkem rychle vybrali,nějak jsme se s tím nepárali.On ten náš byt je stejně taková přechodná záležitost na 2-3roky,takže si moc vrásky nedělám,jen aby to bylo nový a praktický,ale nemusí to být žádná designovka ![]()
Koukám,že už jsem jedna z mála posledních,kdo nemá fotku…tak až budu náký ze svatby,tak se možná přidám,jestli bude nějaká hezká ![]()
Medu, opravdu na sebe můžeš být hrdá. Takový výtvor bych nezvládla.
A žehlení tedy nezávidím. Asi jsem to psala, ale žehlila jsem celý víkend. Před výměnou oken se nepralo dobrý měsíc, tak jsem to všechno musela dohnat. Dnes jsem sice posbírala 1 suchou pračku, ale před chvíli zapla žehličku a za 20 minut nebylo co řešit. Asi to tak budu provozovat. Ten pohled na prázdný koš na věci na žehlení je opravdu nááááádherný
.
Katy, tak dort s prsama, jo
? Kolegyně z práce, když slavila 40, tak dostala dort s penisem. Ale musím Vám říct, že to bylo dokonalé. Ty kuličky měly i chlouky
.
Miruš, taky mě teď trošku pobolívá bříško, ale přikládám to roztahování dělohy. Taky pupík pěkně roste
.
A ty věcičky? Něco jsem dostala, něco koupila normálně v obchodech a hodně na Mimibazaru. Seženeš tam spoustu nových věcí a i ty nošené vypadají jako nové. Teď nedávno jsem koupila cca 15 kousků věciček za 180 Kč
. A přebalovací tašku od Emitexu i s podložkou za 300,–.
No jo, na MMB docela ulítávám
.
Befi, tak s fotečkou by ses tedy měla napravit
.
Určitě Ti to bude moc slušet.
Jo, nevím, kdo to psal, ale Medu, opravdu vypadáš jako Valerie z BH 902 10. Jako dvojčata ![]()
SAMM:ptám se, protože jsme stejně těhu..tak jak to pociŤuješ to pobolívání,já to mám spíš takový tlak,jakobych měla zácpu nebo tak…
jj,to jsem psala o Meďu já,že tak vypadá,jak Velerie ![]()
Jsi taky šikula s tím žehlením,ale neříkejte mi, že jen já jsem tak líná
tak nechte toho
![]()
Tak to já nevím ani ten MMB jak se tam nakupuje, nic ![]()
BEFI:tak to šup naprav a šupni tm taky fotku, tak aspoň víme jak která vypadáme a je to takové lepší pro představivost ![]()
Já ji ale mám jen díky Meduňce ![]()
Katy , vidíš, jsi profesionál, když děláš dorty na zakázku!
ta panenka byla nádherná!!!
Befi , na fotku se těším!!
a je fajn, že jste koupelnu tak rychle vybrali, já vybírám vždycky tak dlouho, až to přestanou vyrábět
viz dlažba i koupelna do přízemí ![]()
Sammy , no to sis dala!!
ten můj pořád není prázdný
jinak ta fotka děsně klame, já vůbec té Valérii nejsem podobná, fakt! ![]()
Krásný večer,
jelikož jsem o víkendu nestíhala a ani dneska, tak vás jen v rychlosti zdravím a dočtu vás zítra.
Ahojky! holky jsem mrtvá…To mě ještě čeká nádobí (navíc tu měli kluci navaříno na Pátek, a R to nevyhodil) Tak se psychicky na to připravuji…to bude smarad po tejdnu asi se poblinkám až to budu vyhazovat, chjoooo.
Bolí mě kyčle…Ani převléct peřiny jsem nemohla (no nakonec jsem to zvládla) U toho se mi zpustila z nosu kref, no skvělý…naštěstí jsem si povlečení neušpinila…
Tak zatím pa
ahoj sorráč že sem lezu! jdu pogratulovat Ppetí ke klučíkovi! a pak Baruška! ale je to fakt super! a počkej jak začneš právě teď nakupovat! a modrá je sladká!! ![]()
ostatní zdravím!!!!!
Daisy, trochu se šetři. Ono Ti to neuteče a zvládnout vše za jeden den někdy taky nejde…
Miruš, ono někdy zatlačí a někdy píchne. Ale nic hrozného to není…
Pupíci, já jdu na kutě. Dnes jsem vstávala v 5, tak jsem docela KO.
Dobrou všem.