JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
1.9.08 17:36

Tak jsem opět zde. Kdybych byla chlap,tak si řeknu, že jsem kus vola. Asi měsíc se u nás v práci šílí okolo prodeje naší firmy, takže jsem nemohla zapomenout, že se ode dneška jmenujeme jinak, máme jiné IČO, DIČ… No a já si dnes veškeré doklady nahrávám pod starou hlavičkou. Zjistila jsem to až okolo 13. hod, takže jsem měla co dělat, abych vše předělala. Bych se někdy fakt odstřelila :twisted: .

Peťuli, mooooc gratuluju ke klučíkovi a hlavně, že je všechno v pořádku. Normálně jsem slyšela něco žuchnout, to byl asi ten tvůj šutr :wink: :lol: .

Medu, musím pochválit, ty piškotky jsou opravdu nádherné. Kde se to ve Vás s Katy bere takový talent. Já zvládnu tak bábovku :oops: :lol: .
Hrazdička je krásná, doporučuji. Já už ji mám, tak vkládám fotečku :  .

Petr ji dostal k 35. narozeninám, které měl před 3 týdny. Ten se divil :lol: .

Miruš, sluší Ti to. Já jsem Ti slíbila to zmenšení, že? Moc se omlouvám, úplně mi to v tom všem vypadlo :oops: :oops: .

Dituš, tak vidím, že tchýně opravdu na odstřel. Trošku taktu by neuškodilo. Ale už budeš mít klid a trošku si odpočineš..
Ale dost jsi mi připoměla mou extchýni. Dělala jsem v té době servírku v restauraci. Bydleli jsme s exmanžou u nich a já se vrátila z práce před půlnocí a v 8 jsem měla být znovu v práci. Po celém dnu na nohách… No a ona mi poví, že nemám kousek slušnosti, že ji nechám sedět v kuchyni samotnou, že si chtěla povídat. V půnoci!! :twisted: .
Raději dál nebudu komentovat.

A říkáš Maxa, jo? :wink: . Je to fajn chlapík. Bavila jsem se s ním kdysi na Miss Reneta v Ostravě a je to opravdu sympaťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.9.08 18:06

Vyfotila jsem něco málo z věciček, co už máme pro Prďole a dala do galerky :wink: .
To víte, musím se pochlubit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.08 18:22

SAMMY:to neva,já prostě konečně musím dokopat sebe a bratránka,aby mi ten program stáhl a te´d už ji tady mám a je to ok a díky ještě jednou Meduňce :wink:
Hrazdička je pěkná,mám podobnou,jen žlutou:) jako svatební dar,hihi
A co jinak, jak ti je,nepobolívá tě někdy břicho,mě dva dny jakoby děloha nebo co 8O :(

MEĎU:žehlení,jejda,to bys měla dojet k nám,já se až stydím kolik toho tu mám :oops: jsi hold šikulka šikovná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.9.08 18:25

Sammy , krásný věcičky i ta hrací deka! Koukám, že bys klidně mohla mít dvojčátka, máš variantu jak pro holčičku, tak pro kluka :) Já už odepsala na inzerát na tu dečku, tak uvidím, jestli je paní ještě bude mít ! :P
Jinak já se nemůžu s Katy vůbec rovnat, ona je profesionál, já potáhla jen 9 piškotů :D ale dík za pochvalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.9.08 18:27

Mirko , jó prdlajs, ten prádelní koš mi připadá bezednej :evil: :D no jdu zase pokračovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.08 18:28

SAMMY:pěkné věcičky, to jsi po někom dostala? :wink: To já taky kukám,ale moc toho nenakupuju, přece jen je to moc brzo mít už takové věcičky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
1.9.08 18:37

Medu no ja jsem profesional jak hrom :lol: :lol: nene mas to nadherne :wink:
Tak ja pristi tyden budu delat asi dort s prsama :lol: :lol: :lol: pro kamose do prace hihi to budou anglani cumet :lol:
Sammy krasne vecicky a deka :wink:
Mirko supr fotecka jsi fakt koca :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.9.08 18:48

Ahojky,
jsme byli na výletě v Siku obhlédnout věci do koupelny.tak jsme to celkem rychle vybrali,nějak jsme se s tím nepárali.On ten náš byt je stejně taková přechodná záležitost na 2-3roky,takže si moc vrásky nedělám,jen aby to bylo nový a praktický,ale nemusí to být žádná designovka :wink:
Koukám,že už jsem jedna z mála posledních,kdo nemá fotku…tak až budu náký ze svatby,tak se možná přidám,jestli bude nějaká hezká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.9.08 19:01

Medu, opravdu na sebe můžeš být hrdá. Takový výtvor bych nezvládla.
A žehlení tedy nezávidím. Asi jsem to psala, ale žehlila jsem celý víkend. Před výměnou oken se nepralo dobrý měsíc, tak jsem to všechno musela dohnat. Dnes jsem sice posbírala 1 suchou pračku, ale před chvíli zapla žehličku a za 20 minut nebylo co řešit. Asi to tak budu provozovat. Ten pohled na prázdný koš na věci na žehlení je opravdu nááááádherný :D .

Katy, tak dort s prsama, jo :lol: ? Kolegyně z práce, když slavila 40, tak dostala dort s penisem. Ale musím Vám říct, že to bylo dokonalé. Ty kuličky měly i chlouky :lol: .

Miruš, taky mě teď trošku pobolívá bříško, ale přikládám to roztahování dělohy. Taky pupík pěkně roste :D .
A ty věcičky? Něco jsem dostala, něco koupila normálně v obchodech a hodně na Mimibazaru. Seženeš tam spoustu nových věcí a i ty nošené vypadají jako nové. Teď nedávno jsem koupila cca 15 kousků věciček za 180 Kč 8O . A přebalovací tašku od Emitexu i s podložkou za 300,–.
No jo, na MMB docela ulítávám :lol: .

Befi, tak s fotečkou by ses tedy měla napravit :wink: .
Určitě Ti to bude moc slušet.

Jo, nevím, kdo to psal, ale Medu, opravdu vypadáš jako Valerie z BH 902 10. Jako dvojčata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.08 19:11

SAMM:ptám se, protože jsme stejně těhu..tak jak to pociŤuješ to pobolívání,já to mám spíš takový tlak,jakobych měla zácpu nebo tak…
jj,to jsem psala o Meďu já,že tak vypadá,jak Velerie :lol:
Jsi taky šikula s tím žehlením,ale neříkejte mi, že jen já jsem tak líná :oops: tak nechte toho :oops: :lol:
Tak to já nevím ani ten MMB jak se tam nakupuje, nic 8O

BEFI:tak to šup naprav a šupni tm taky fotku, tak aspoň víme jak která vypadáme a je to takové lepší pro představivost :P
Já ji ale mám jen díky Meduňce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.9.08 19:14

Katy , vidíš, jsi profesionál, když děláš dorty na zakázku! 8) ta panenka byla nádherná!!!
Befi , na fotku se těším!! :wink: a je fajn, že jste koupelnu tak rychle vybrali, já vybírám vždycky tak dlouho, až to přestanou vyrábět :lol: viz dlažba i koupelna do přízemí :)
Sammy , no to sis dala!! :roll: ten můj pořád není prázdný :evil: jinak ta fotka děsně klame, já vůbec té Valérii nejsem podobná, fakt! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
1.9.08 19:17

Krásný večer,
jelikož jsem o víkendu nestíhala a ani dneska, tak vás jen v rychlosti zdravím a dočtu vás zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
1.9.08 19:27

Ahojky! holky jsem mrtvá…To mě ještě čeká nádobí (navíc tu měli kluci navaříno na Pátek, a R to nevyhodil) Tak se psychicky na to připravuji…to bude smarad po tejdnu asi se poblinkám až to budu vyhazovat, chjoooo.
Bolí mě kyčle…Ani převléct peřiny jsem nemohla (no nakonec jsem to zvládla) U toho se mi zpustila z nosu kref, no skvělý…naštěstí jsem si povlečení neušpinila…
Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.9.08 19:36

ahoj sorráč že sem lezu! jdu pogratulovat Ppetí ke klučíkovi! a pak Baruška! ale je to fakt super! a počkej jak začneš právě teď nakupovat! a modrá je sladká!! :lol:
ostatní zdravím!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.9.08 19:47

Daisy, trochu se šetři. Ono Ti to neuteče a zvládnout vše za jeden den někdy taky nejde…

Miruš, ono někdy zatlačí a někdy píchne. Ale nic hrozného to není…

Pupíci, já jdu na kutě. Dnes jsem vstávala v 5, tak jsem docela KO.

Dobrou všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital