Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko jeeee dekuji moc za fotecku kraasne koilk jste za tu dortu davali??muzu pouzit tu fotecku??
KATY:jasně, na to jsem ti ji poslala, použij:) no, platili to tcháni, tak nevím
ale myslím, že něco kolem 600kč…byla to známá
Tak to je ten dort co jsem delala znamym kokosovy krem, ananas a maslovy krem , teda nic moc
http://img2.rajce.idnes.cz/…/Kulaty1.jpg
A tohle je svatebni dort od Mirky
http://img2.rajce.idnes.cz/…ipatrovy.jpg
Katy, náhodou moc pěkné, tvůj i Mirčin svatební
.
Befi, gratuluju k zvládnutí zubáka
.
Miri, nevím, jestli se k tomu svičení dostanu každý den, ale budu se snažit co nejčastěji. Hlavně doufám, že mi to hopsání trošku uvolní tu plotýnku. Jestli budu takhle trpět až do porodu, tak už za měsíc nechodím
.
Já udělala k večeři boloňské špagety a pak vytazila na drby ke známé a vrátila se před chvíli. Jsem za celý den nějaká ulítaná, takže si vlezu do vany a padnu za vlast
.
Dobrou pupíci ![]()
KATY:vždyť tvůj je super a ty se vypracuješ, chce to nápad a cvik… ![]()
SAMMY:tak hezounké sníčky,taky jdu už do vany a ležet s manžou k Tv a pak hajat, tak se loučím,papááá ![]()
Befi , mám na to plavčo stejný názor
ty tampóny si u nás v lékárně objednám, teda zaváděla js je asi 2× v životě
ale snad to zvládnu
…jakpak je ti dneska? doufám, že bez blitíčka!
Katy , náhodnou je dortík krásný, jsi talent!!
já mám fotky ze svatby v novém pc, který je v reklamaci ![]()
Miruš , jé, tak to máš všechno krásně vymyšlený a rozpočítaný, doufám, že za měsíc na tom budu podobně, zatím jsem ve všem pozadu
No já si chci taky oblečky kupovat podle sebe, ale co nadělám, tchýně se na mimčo těší už léta, dokonce hračky už nakupuje asi 4 roky
oblečky až teď. No taky si koupím posle svýho a ty od ní budou na výměnu
…jo a měli jste teda nádherný svatební dort!!! my měli takový obyč, to se nedá vůbec srovnat ![]()
Tak já jdu sníst jablíčko a pak na kutě, zítra ráno mě čeká kontrola, tak mi prosím držte palečky ![]()
Dobrou všem ![]()
Katy: teda náhodou mě se ten tvůj dortík líbí ![]()
Mirko: Téda takový dort.No nádhera…
Medu: držím pacinky, pak písni co mimís jak se má.
Jdu také hajat, dobrou
Holky moc diky
zrovna jsem dodelala prsa z marcipanu
bydy je davat na dort znamemu
jsem zvedava co na to reknou jeho spolupracovnici anglani ![]()
Dneska jem si koupila neco jako cukrova pasta nevim jestli to je i u nas to je ta hmota co se dava na ty dorty a delaji se z toho i kvetinky a delala jsem ted ruzicky a dela se s tim supr nelepi se to jako marcipan ![]()
Cvik potrebuji tak asi zitra udelam dort ![]()
ještě na skok, než vypnu pc:)
KATY:tak fotečku,no honem ![]()
MEDU:každý dort je krááásný, když je sladký
já si tenhle vybrala, že byl jakoby v růžovém provedení jako celá svatba-výzdoba, kdytka, moje šaty-bílorůžové…tak i dortík ![]()
A taky držím palečky na KO,bude to ok a uvidíš mimíska ![]()
Tak holky papá a dobrou,už taky valíme ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO ???.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 11.9.---0 dětí MirkaStratilova (Mirka, 26)-TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 9.9.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Hezké ránko těhulky ![]()
já js tu jen na skok se seznámkem, za chvíli pádím k dr., snad bude vše v pořádku, bojim bojim …a děkuju za ty palečky ![]()
Opatrujte se, pa paaa
Dobré ranko ![]()
Medu držím palce na kontrolu, ale neboj, všechno bude ok
jo prosimtě, do seznámku - další kontrolu mám 23.9.
Katy moc pěknej dortík
pak ukaž ty prsa - teda na dortu, tvoje nemusíš ![]()
holky já měla včera zas náročný odpoledne, udělalo se mi tak zle, málem jsem se poblinkala na schodech z kanclu, nevěděla jsem honem jestli utíkat nahoru na záchod, nebo dolů na dvůr
bála jsem se že nakonec ani nedojedu domů, ale zvládla jsem to, ale doma jsem padla do postele a usnula a spala až do rána
a taky sem včera plašila, že necítím prcka - zase prostě nějaký moje stavy no ![]()
dobré ranko,
Medu: už se těším na dobré zprávičky a na fotečku.Snad ti udělá ultrazvuk,aby ses pokochala mimískem ![]()
Peti: mě večer taky bývá mizerně, z toho si nic nedělej. Mě zas večer furt bolel podbřišek,taky jsem z toho byla nesvá.dokonce jsem se i v noci vzbudila,když mě to zabolelo ![]()
Dobre ranko
Jak se mate??
Medu drzim palecky na KO urcite to bude v poradku ![]()
Befi moc dekuji za fotecky ![]()
Ppeti, Mirko ukazu prsa
ale delam ten dort az ve ctvrtek tak pak ukazu
dneska budu delat dort potahnuty tim cukrem tak jsem zvedava
![]()