JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
8.9.08 19:04

Mirko jeeee dekuji moc za fotecku kraasne koilk jste za tu dortu davali??muzu pouzit tu fotecku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
8.9.08 19:10

KATY:jasně, na to jsem ti ji poslala, použij:) no, platili to tcháni, tak nevím :oops: ale myslím, že něco kolem 600kč…byla to známá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.9.08 20:08

Tak to je ten dort co jsem delala znamym kokosovy krem, ananas a maslovy krem , teda nic moc
 http://img2.rajce.idnes.cz/…/Kulaty1.jpg

A tohle je svatebni dort od Mirky
http://img2.rajce.idnes.cz/…ipatrovy.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 20:36

Katy, náhodou moc pěkné, tvůj i Mirčin svatební :wink: .

Befi, gratuluju k zvládnutí zubáka :D .

Miri, nevím, jestli se k tomu svičení dostanu každý den, ale budu se snažit co nejčastěji. Hlavně doufám, že mi to hopsání trošku uvolní tu plotýnku. Jestli budu takhle trpět až do porodu, tak už za měsíc nechodím :cry: .

Já udělala k večeři boloňské špagety a pak vytazila na drby ke známé a vrátila se před chvíli. Jsem za celý den nějaká ulítaná, takže si vlezu do vany a padnu za vlast :lol: .

Dobrou pupíci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
8.9.08 20:46

KATY:vždyť tvůj je super a ty se vypracuješ, chce to nápad a cvik… :wink:

SAMMY:tak hezounké sníčky,taky jdu už do vany a ležet s manžou k Tv a pak hajat, tak se loučím,papááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.9.08 20:56

Befi , mám na to plavčo stejný názor :wink: ty tampóny si u nás v lékárně objednám, teda zaváděla js je asi 2× v životě :roll: ale snad to zvládnu :lol: …jakpak je ti dneska? doufám, že bez blitíčka!
Katy , náhodnou je dortík krásný, jsi talent!! :wink: já mám fotky ze svatby v novém pc, který je v reklamaci :?
Miruš , jé, tak to máš všechno krásně vymyšlený a rozpočítaný, doufám, že za měsíc na tom budu podobně, zatím jsem ve všem pozadu :) No já si chci taky oblečky kupovat podle sebe, ale co nadělám, tchýně se na mimčo těší už léta, dokonce hračky už nakupuje asi 4 roky 8O :D oblečky až teď. No taky si koupím posle svýho a ty od ní budou na výměnu 8) …jo a měli jste teda nádherný svatební dort!!! my měli takový obyč, to se nedá vůbec srovnat :)

Tak já jdu sníst jablíčko a pak na kutě, zítra ráno mě čeká kontrola, tak mi prosím držte palečky :)
Dobrou všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.9.08 21:11

Katy: teda náhodou mě se ten tvůj dortík líbí :)
Mirko: Téda takový dort.No nádhera…
Medu: držím pacinky, pak písni co mimís jak se má.

Jdu také hajat, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.9.08 21:35

Holky moc diky :srdce: zrovna jsem dodelala prsa z marcipanu :lol: bydy je davat na dort znamemu :lol: jsem zvedava co na to reknou jeho spolupracovnici anglani :lol:
Dneska jem si koupila neco jako cukrova pasta nevim jestli to je i u nas to je ta hmota co se dava na ty dorty a delaji se z toho i kvetinky a delala jsem ted ruzicky a dela se s tim supr nelepi se to jako marcipan :wink:
Cvik potrebuji tak asi zitra udelam dort :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
8.9.08 22:29

ještě na skok, než vypnu pc:)

KATY:tak fotečku,no honem :wink:

MEDU:každý dort je krááásný, když je sladký :lol: já si tenhle vybrala, že byl jakoby v růžovém provedení jako celá svatba-výzdoba, kdytka, moje šaty-bílorůžové…tak i dortík :lol:
A taky držím palečky na KO,bude to ok a uvidíš mimíska :wink:

Tak holky papá a dobrou,už taky valíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.9.08 07:02

Dobré ránko.

Medu, držím palečky na KO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.9.08 08:03

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO ???.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 11.9.---0 dětí MirkaStratilova (Mirka, 26)-TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 9.9.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.9.08 08:05

Hezké ránko těhulky :wink:

já js tu jen na skok se seznámkem, za chvíli pádím k dr., snad bude vše v pořádku, bojim bojim …a děkuju za ty palečky :wink:

Opatrujte se, pa paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.9.08 08:12

Dobré ranko :-)

Medu držím palce na kontrolu, ale neboj, všechno bude ok ;) jo prosimtě, do seznámku - další kontrolu mám 23.9.

Katy moc pěknej dortík ;) pak ukaž ty prsa - teda na dortu, tvoje nemusíš :lol:

holky já měla včera zas náročný odpoledne, udělalo se mi tak zle, málem jsem se poblinkala na schodech z kanclu, nevěděla jsem honem jestli utíkat nahoru na záchod, nebo dolů na dvůr :( bála jsem se že nakonec ani nedojedu domů, ale zvládla jsem to, ale doma jsem padla do postele a usnula a spala až do rána :( a taky sem včera plašila, že necítím prcka - zase prostě nějaký moje stavy no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.9.08 08:17

dobré ranko,
Medu: už se těším na dobré zprávičky a na fotečku.Snad ti udělá ultrazvuk,aby ses pokochala mimískem :)
Peti: mě večer taky bývá mizerně, z toho si nic nedělej. Mě zas večer furt bolel podbřišek,taky jsem z toho byla nesvá.dokonce jsem se i v noci vzbudila,když mě to zabolelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
9.9.08 08:57

Dobre ranko
Jak se mate??
Medu drzim palecky na KO urcite to bude v poradku :wink:
Befi moc dekuji za fotecky :srdce:
Ppeti, Mirko ukazu prsa :lol: ale delam ten dort az ve ctvrtek tak pak ukazu :wink: dneska budu delat dort potahnuty tim cukrem tak jsem zvedava 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí