JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
10.9.08 14:55

Mirko, Medu:Mě taky typujou míň tak 16 až 17 :lol: No a před dvěma lety to mi bylo 22 mi jedna paní řekla že mi je 12 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
10.9.08 15:04

KATY:jak? Mě přijde, že tu fotku táhnu na menší a prostě z tama kus zmizí a není celá :oops: právě jsem měla program, kde sjem zadala na kolik kB ji chci zmenšit a udělalo se to..jenže ten mi skončil :(

MEDU:pozor na sluníčko,ať ti není zle a nemáš tlak ještě větší,jak se napaříš…já jsem letos jak vápno bílí,dělalo mi na slunku zle,ale jinak jsem opálená vždy hnedka :( taky kupuju časopis maminka,ale jelikož už vyšel před týdnem, mám ho přelousklý :roll:

DAISY: :D tak to je taky dobré.
Kámoška (má 26 jako já) se jí řidič v autobuse ptal jestli lístek celý nebo poloviční :lol: tak to na tebe budou koukat,až budeš mít bříško moooc viditelné, že jsi těhu a je ti tolik málo,haha

BEFI:ale to jsou příjemné starosti, zabydlovaníčko a zařizování, ne?! Bydlíte v baráčku?My chceme další rok začít stavět bungalov 4+1,ale než se to postaví..no ale pak se těším na to zařizování, i když tu máme 2+1 takže vesměs nábytek apod.už máme… :wink:

Jinak zatím papa,valíme za chvíli k té bábuli, tak se jdu nachystat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.9.08 15:27

Já se přesunula z práce domů a mám klid :wink: .

Medu, přes ten stetoskop neslyším srdíčko pokaždé. Záleží na poloze miminka. Když je zahrabané někde vzadu, nebo dole, je slyšet jen šramot, ale když mě nikde nic netlačí, tak vím, že uprostřed a to jde srdíčko slyšet. Sice musí být absolutní klid a musím se soustředit, ale slyším. Je to, jako by mi tam běhali koníci, jak rychle bije :D .

Befi, jsi šikula, že jsi to zvládla vše objezdit a vyřídit. V tom horku se Ti ani nedivím, že Ti není nejlíp. Ale je pravda, že to jsou příjemné starosti. I když to si asi řekneš, až bude definitivně hotovo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.9.08 15:36

Mirko no otevri to v kresleni a nahore je obrazek a asi druhe od shora je zmenseni tak na to klikni a objevi se tabulka tak dej do horizontalni i vertikalni 50 % a bude to mensi pak dej jen ulozit jako a uvidis :wink: ja to mam v anglictine tak ty nazvy muzou byt trosku jine :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.9.08 15:37

Mirko ale v kresleni nezmensis fotku do profilu ale jen treba do diskuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.9.08 15:46

Sammy: příjemný starosti,ale až na konci…zatím jsem z toho dost hotová,protože nám dali stavebníci najednou nůž na krk…a během 14dní musíme vše připravit a objednat..což není moc sranda.. Ale už zbývá jen doladit kuchyn. a v neděli se stěhujem pryč.
Sammy,taky se mi poslední dobou furt chce čůrat,a tlačí mě to na močák.myslela jsem,že jde níž děloha,a on je to teda prcek? :wink:
Mirko: baráček ne,bydlíme v paneláku ve 4+1,ale je to v původním stavu,takže jsme se rychle rozhodli,že předěláme aspon kuchyn a koupelnu,aby mimi bylo v novým.do budoucna plánujem koupit nový byt.ale to je otázka tak min.3let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.9.08 15:47

Befi , tak teď hezky odpočívej!! No já bych teď taky nechtěla denně řídit, někdo by mě rozčílil a mě by z toho tlaku klepla pepka :lol: :lol:
A jakou kuchyň jsi vybrala? ..je fajn, že to máte jen dočasně a vlastně si to všechno na tomhle bytě ozkoušíš a až budete zařizovat znovu, budeš mít všechno vychytaný :wink:
Daisy , tak 12 jo? 8O to je teda extrém :lol:
Miruš , taky mi nebylo na slunku nejlíp, prot js tam vydržela tak krátce ..ještě teď mě bolí hlava :roll: ..jj, maminka je fajn, mám tu pořádnou sbírku od kamarádky, taky si jí začnu kupovat.
Sammy , vážně je to takhle slyšet? Je jasný, že to není pokaždý, ale i tak se na to moc těším! :P Slysilka mi ho zítra pošle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.9.08 15:58

Medu, však uvidíš, co uslyšíš. Možná je u Tebe jetě brzy. Já jsem to začala vnímat tak před týdnem. předtím jsem neslyšela nic…

Befi, já zastávám názor, že lepší vyhořet, než se stěhovat, nebo něco předělávat, takže úplně chápu, že je toho teď šíleně hodně a někdy i na malši. Proto jsem psala, že ta radost dojde až ve finále…
No a s tím tlačením na močák je to určitě prcek, protože já už cítím, jak se mi tam přemísťuje. Sice to nejsou ještě ty pravé pohyby, ale tohle rozhodně není pochodování střev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.9.08 16:00

No když mi to řekla, tak jsem nevěděla co na to mám říct, tak jsem řekla no, 22. Ona se zhrozila a omlouvala se mi…
pak v Táboře jsme byly v Bazénu, byla jsem tam prvně v novém a byly tam skříňky na peníze…No a R. nevěděl jestli mám 10 korun, tak to poslal po ženský od kasy…Ona zamnou přišla že mi tatínek posílá peníze do skříňky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: já jí řekla s údivem, to je přítel, tak se taky zhrozila a omlouvala. ŽE VYPADÁM MLAĎOUNCE..NO A CELEJ BAZÉN JSEM PLAVALA ZA R. A VOLALA TÁTI, TATI´. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.9.08 17:05

Pěkná historka Daisy :lol: :lol: .
To já, když jsem se před 2,5 léty rozváděla to mi bylo 22, tak mi každý tipoval přes 30 8O . Ale je pravda, že jsem byla dost strhaná a nervově pomalu na zhroucení. A pak, když jsem začala s Petrem, po rozvodu se ostříhala z dlouhých vlasů úplně na kraťounko a zase se dostala psychicky do pohody, tak mi tipovali 16 a v restauraci mi nechtěli dát víno a já musela ukazovat občanku :lol: .

Tak, udělala jsem Péťovi tousty, pojedl a odjel na chajdu dodělávat chodník, takže mám siestu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.9.08 17:09

Medu :no,kuchyn máme zatím jen první nástřel,dělá nám ji truhlář,protože jeden roh máme atyp. a máme s ním dobrý zkušenosti.už dělal kuchyn mě v kol.bytě i u rodičů.Ale tady v pražským bytě máme hodně malý prostor,taky nám nepovolili zvýšení elektriky(takže budu muset mít plyn.desku,což mě s…).No,prostě se nemůžu pořádně vyřádit,spíš je to kumšt poskládat.
Na sluníčku-taky vůbec nevydržím,strašně mě to unavuje.
Tedka jsem ale taky pěkně mrtvá,byli jsme ještě nakoupit, a už se fakt nehnu z domu,mám toho plný kecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.9.08 17:26

Daisy , no ty máš zážitky :lol: asi fakt vypadáš mlaďounká :wink:
Sammy , koukám, že sis užila svý s tím rozvodem :? ale teď už tě čekají jen ty hezký věci :wink:
Befi , já dřív měla plyn a nevadil mi, ale na el. js si taky rychle zvykla. JInak já na truhláře nedám dopustit, kuchyň mě vyšla o polovinu levněji než z kuch. studia a ještě mi jí udělal přesně podle mých představ. Tak hezky odpočívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
10.9.08 18:05

MEDU:jj,já mám zatím jen tři čísla maminky, ale taky to budu kupovat, ani to není drahé a je tam super počteníčko…a dej sem fotečku kuchyňky..já mám hrozně ráda zařizování a módní doplňky do bytu atd.ráda kuknu, už podle fotky jak máš dečku to tam máte supr :wink:

SAMMY:já v noci chodím na wc..a jak cítíš, že se ti tam přemís´tuje? :lol: to já ještě nee :( jen takové lehké žduchání nebo co…

KATY:zkusím to…uvidím jak to půjde…jinak jsem fakt tupoun :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
10.9.08 18:09

KATY:tak už jsem to nějak zmenšila, zkoušela jsem fotku a jak to pak vložíš třeba sem ?! aby tady byla fotka?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.9.08 18:26

Medu: já už si zvykla, že mi každej tipuje míň i R. kolega co je te´d v Belgii si myslel že mi je 17 :) Se tomu vždy směju, když po mě chtějí občanku v hospě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí